Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım inşallah kontrat devrediyordur ama mantıken devretmesi lazım. Ayrıca ev satılacaksa önce kiracıya teklif edilir. Nasıl bir ev sahibiymiş öyle
Yok hic söylemedi yani iki gün önce mesaj attım onumuzdeki ayın kirasını ödediğime dair makbuzu. O zaman bile bişey demedi. Bilemiyorum az dusunse keske.

Uzuldum ya ayip yaptigi. O zaman vermeseymis kiraya madem satacakmis. Cikmaniz gerekiyor diye biliyorum ben malesef.
İhtar çekerse altı ay sürem oluyor yasal olarak. Onda da başka evim yok bulamadım vs ispat etmesi gerekiyormuş.
ise neden insanları zora sokmuş inşallah kolayca halledilir de daha çok yıpranmazsın.

Umarim öder. Sen de kendine daha güzel bir ev bulursun insallah.
Sağolun arkadaşlar. İnşallah bir çözüm yolu bulunacak bakalım.

Peki bunu neden yaptı 2 ay gibi bi süre çok kısa, ani bi önemli ihtiyaç cikmadiysa tam tazminatlik tasinma masrafını o eski sahibine ilet bence sinir oldum buradan daha.

Evet evet ta kendisi ama kisiye göre yapiyor menüyü kadina da yazik bana catti üstelik istanbulda hic sosis yemezdim burda o kadar cok ki alistik resmen
Tatliyi hic tasvip etmiyor ölcem ben
Zaten burdaki yemek düzenim beni mahvetti. Tatlilar, saraplar, sosisler ne fena
Bak aciktim süt ictim simdi. Buna da sükür. Sen napiyosun ortim?

cnm menü güzel,dengeli bence zaten diyetisyen varsa bişey demek düşmez sanırım

Tatlı haftada 1-2 mi verdi ortim?
sosislerin eti bol olanlarından alsan bari hai daha kahverengi olan
Afiyet olsun :)

Güzel menü ortim. Yürüyüş de olaydı süper olurdu. Bu arada gramı gramına aynı kiloda başlamışız.

Merak ettim şimdi. Kimmiş ki bu diyetisyen

Hala annemdeyim canim sen bu hafta da alma listeye risk almayalım ama ben dikkat edecem tabi bide hava degisiminden kabızlık sikintisi da yaşıyorum o yizden kilomun fazla cikmasi normal

Güzel menü ortim. Yürüyüş de olaydı süper olurdu. Bu arada gramı gramına aynı kiloda başlamışız.

Evet hatta 79.4 tüm ilk kendim başladığımda burayla 2.5 ay oldu. Yürüyüş çok istedim ama eşim akşamcı sabahçı olacak artık her akşam beni sporda görebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…