- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #376.641
Yok hic söylemedi yani iki gün önce mesaj attım onumuzdeki ayın kirasını ödediğime dair makbuzu. O zaman bile bişey demedi. Bilemiyorum az dusunse keske.Canım inşallah kontrat devrediyordur ama mantıken devretmesi lazım. Ayrıca ev satılacaksa önce kiracıya teklif edilir. Nasıl bir ev sahibiymiş öyle
Çıkacağım ama iki aylık icin tutmadım ki sonuçta. Benim de hak kaybım var. Nakliye vs ödemesi gerek inşallah öder.Uzuldum ya ayip yaptigi. O zaman vermeseymis kiraya madem satacakmis. Cikmaniz gerekiyor diye biliyorum ben malesef.
Umarim öder. Sen de kendine daha güzel bir ev bulursun insallah.Çıkacağım ama iki aylık icin tutmadım ki sonuçta. Benim de hak kaybım var. Nakliye vs ödemesi gerek inşallah öder.
İhtar çekerse altı ay sürem oluyor yasal olarak. Onda da başka evim yok bulamadım vs ispat etmesi gerekiyormuş.Uzuldum ya ayip yaptigi. O zaman vermeseymis kiraya madem satacakmis. Cikmaniz gerekiyor diye biliyorum ben malesef.
ise neden insanları zora sokmuşinşallah kolayca halledilir de daha çok yıpranmazsın.
Sağolun arkadaşlar. İnşallah bir çözüm yolu bulunacak bakalım.Umarim öder. Sen de kendine daha güzel bir ev bulursun insallah.
Peki bunu neden yaptı 2 ay gibi bi süre çok kısa, ani bi önemli ihtiyaç cikmadiysa tam tazminatlik tasinma masrafını o eski sahibine ilet bence sinir oldum buradan daha.Çok tesekkurlerYanarım da o alev alev yanan Adana sıcağında hem evi bulup hem o abonelikleri açtırırken yaşadığım sıkıntılara yanarım. Tam artık bişeyler oturdu evi şöyle bir güzelleştireyim vs diye düşünürken ev sahibinin yaptığına bak. Sahibinden de bakıyorum bulunduğum yer cıvarında çok düzgün ev görünmüyor ya da fiyatı çok fazla. Fazla uzaklara da bakamıyorum çünkü ulaşım sorun olacak bakalım hayırlısı.
Daireyi de mi gostertmeden sattı bu adamYok hic söylemedi yani iki gün önce mesaj attım onumuzdeki ayın kirasını ödediğime dair makbuzu. O zaman bile bişey demedi. Bilemiyorum az dusunse keske.
Bugün geldi baktı. Geleceğini bile bilmiyordum emlakçı merdiven kalmıştı onu almak icin geleceğim dedi. Evin yeri güzel resimlerini de görünce karar vermiştir.Daireyi de mi gostertmeden sattı bu adam
Evet evet ta kendisimavimli naberr yeni orttiiim o diyetisyene baktım instagramdan ama hep sağlıklı tarif filan var, klasik ramazan sofralarına kalbime incek anlatırken filan demiş :) sosis ve şarap veren o mu gerçekten şaşırdım cnm
cnm menü güzel,dengeli benceIyi aksamlar kizlar
Kahvalti 9da bir dilim krem peynirli ekmek, 5-6 siyah zeytin, kahve
Oglen 1 de kiymali türlü, bir parca köy tavugu
Aksam 5 te lor peynirli salata, yarim muz, bit mandalina
Az da yurudum kaptanda
Cherry Mom
Mehfam
Tatlı haftada 1-2 mi verdi ortim?Evet evet ta kendisiama kisiye göre yapiyor menüyü kadina da yazik bana catti üstelik istanbulda hic sosis yemezdim burda o kadar cok ki alistik resmen
Tatliyi hic tasvip etmiyor ölcem ben
Zaten burdaki yemek düzenim beni mahvetti. Tatlilar, saraplar, sosislerne fena
Bak aciktim süt ictim simdi. Buna da sükür. Sen napiyosun ortim?
Güzel menü ortim. Yürüyüş de olaydı süper olurdu.Hiiii
Ilık su
Haşlanmış yumurta, bazlama tosttan 2 üçgen dilim ( beyaz peynir ve sucuk ), zeytin, 1 tk cemen, ceviz
Öğle: zerdecalli ve keten tohumlu yoğurt
Akşam 19:30 : 3 küçük boy biber dolması ( sütlü göce ve pirinçli yarı yarıya )+ yoğurt
*Lifalif bar yicigiim
Su: 1.5 lt.
Spor walk olamıyor kocam evde olmadıkça
Cherry Mom Mehfam
Merak ettim şimdi. Kimmiş ki bu diyetisyenmavimli naberr yeni orttiiim o diyetisyene baktım instagramdan ama hep sağlıklı tarif filan var, klasik ramazan sofralarına kalbime incek anlatırken filan demiş :) sosis ve şarap veren o mu gerçekten şaşırdım cnm
Ayyyy deme kuzu ya tam bir dedikoducu kaos yaratan tabak dusurmesi falan komediYa kızlarCherry Mom Namaria ben masterchef elemelerinden beri barbaros u tutuyorum bi karizmatik geliyo ama kızmayın banaa
Hala annemdeyim canim sen bu hafta da alma listeye risk almayalım ama ben dikkat edecem tabiAh kuzu es kazaa iyiki geçen hafta listeye almamışz seniböyle tatil evden uzaklaşma durumlarında önceden bilgi verinki aksiyon alabilelim.
Şimdi evinde misin annemde mi? Tartılma imkanın var mı .Şundan soruyorum haftaya listeye almak istersem dünün kilosundan hesaplanacaktı ya şimdi ortada kilo yokbu haftada alamayacak gibi duruyorum
Güzel menü ortim. Yürüyüş de olaydı süper olurdu.Bu arada gramı gramına aynı kiloda başlamışız.
HahahaAyyyy deme kuzu ya tam bir dedikoducu kaos yaratan tabak dusurmesi falan komedi
Çeeen karizmatik mi buldun tipini mi begendin çeeen
Sen daha iyilerine layiksin balimHahahaivitt elemelerde daha karizmatikti bu kadar kurnaz beklemiyodum ama gönlüm ondan yana yine eheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?