- 5 Ekim 2020
- 2.816
- 11.042
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #376.661
Ben de aslında 82 ile başladım.Evet hatta 79.4 tüm ilk kendim başladığımda burayla 2.5 ay oldu. Yürüyüş çok istedim ama eşim akşamcı sabahçı olacak artık her akşam beni sporda görebilirsiniz
AhahahahSen daha iyilerine layiksin balimama gonlun ondan yanaysa tamamdir artik barbarosu kotulemiyoz kizlar
Yok canim D.bakirli degilim ama guzel sehirmis ilk defa gittim. Arkadas cigerinin guzel oldugunu soyledi ki evet gercekten cok lezzetliOleyyyyDiyarbakirda misin? Orali misin? Ne güzel sehirdir bayilirim. Topu topu iki sene yasadim orda, en güzel en icten arkadasliklari orda kurdum.
Ciger yemissin afiyet olsunBenim tercihim sac tava olabilirdi
Tatli haftada bir, sarap iki. Sosis burda zaten cok güzel et gibi, türkiyeye gidenler burdan sosis sucuk hediye götürüyormus millete. Böyle sosis türkiyede yok zaten. SagolasinTatlı haftada 1-2 mi verdi ortim?
sosislerin eti bol olanlarından alsan bari hai daha kahverengi olan
Afiyet olsun :)
Aman bdv ye yazma orda yazarsan linç is comingAhahahahay alemsinn gerçek hayatta da biri olursa ilk buraya yazıcam bdv + tombiş kızların zayıflama serüveni
Burayı kastetmiştimAman bdv ye yazma orda yazarsan linç is coming
Ayy anlamamisim yaBurayı kastetmiştim
Yine kusursuz, yine çeşitli, yine sağlıklı31 Ekim
9.00
2 dilim tam buğday ekmeği 2 dilim keci peyniri ve 2 dilim domates ile tost
Mandalina Salatalik 3 zeytin
14.30
Mantarli sebzeli Tofu sote
1 dilim tam buğday ekmeği
Sogus salata
16.30
1 elma 2 ceviz
19.30
1 orta boy cay latte
20.30
Yarim salatalik 2 yk yogurt
Su 2 lt olmadi
Spor kaptana atiyorum hemenPain Killer
Ortim masallah menün cok iyi9.45
1 yumurta
1.5 wasa
5 zeytin
1 kk peynir
Nane
2 tk tahin-pekmez
17.30
Nohut salatası
Çeyreğe yakın kek
20.45
Kahve
su 2 litre
Spor kaptana yazıciim.
Namaria
Ayni anda yazmisiz birbirimize yorumu ortim kalp kalbe karsiymisYine kusursuz, yine çeşitli, yine sağlıklı
Tebrikler ortim
Aynen ortimAyni anda yazmisiz birbirimize yorumu ortim kalp kalbe karsiymis
Cok sagol canim
Tmm aklımda olsun. Şu günlerde doymayan bir beyne sahibimArkadaslar bugun bitirdigim bi kitabi size de önermek istedim
Ozellikle motivasyon sorunu yasayan arkadaslar icin cok faydasi olacaktir bakis acimizi nasil degistirmemiz gerektigini kilo verme konusunda cok guzel ornekler ve bilimsel calismalarla anlatmis imkani olan okusun canlar ben faydasını gördüm cok
Eki Görüntüle 2713769
Kesin bir sebebi vardir canim alistirmalar falan da var baktin motivasyon eksiye dogru gidiyo alabilirsin boyle bitince gaza geliyo insanTmm aklımda olsun. Şu günlerde doymayan bir beyne sahibim
Sebebini bulamadım bi türlü. Ama şu virüsten sonra oldu. İlaçlar mı etkiledi bilmiyorum. Diyet yaparken böyle değildim. Şimdi sürekli karbonhidrat çekiyor canımKesin bir sebebi vardir canim alistirmalar falan da var baktin motivasyon eksiye dogru gidiyo alabilirsin boyle bitince gaza geliyo insan
Ayyy kitap kardeş benim midem doymuyor, beynim diyor ki “yemesene artık homini gırtlak”. Ama midem duymuyor bile onu.Arkadaslar bugun bitirdigim bi kitabi size de önermek istedim
Ozellikle motivasyon sorunu yasayan arkadaslar icin cok faydasi olacaktir bakis acimizi nasil degistirmemiz gerektigini kilo verme konusunda cok guzel ornekler ve bilimsel calismalarla anlatmis imkani olan okusun canlar ben faydasını gördüm cok
Eki Görüntüle 2713769
Canim ronem dönem oluyor aslinde nedenini bulamiyoruzSebebini bulamadım bi türlü. Ama şu virüsten sonra oldu. İlaçlar mı etkiledi bilmiyorum. Diyet yaparken böyle değildim. Şimdi sürekli karbonhidrat çekiyor canım
Yok ortim aslinda beynimiz doymuyor tam tersi gozumuz acAyyy kitap kardeş benim midem doymuyor, beynim diyor ki “yemesene artık homini gırtlak”. Ama midem duymuyor bile onu.
İncelicem inşallahCanim ronem dönem oluyor aslinde nedenini bulamiyoruzbenim tarzim degildir aslinda boyle kitaplar yalan dolan gelir ama bunu begendim gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?