Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok tesekkurler redsonja87 bakalım ne olacak. Zaten ha deyince bile taşınmak kolay değil ev bulmak mesele. Bulamayınca bekleyecekler mecbur. Çok vicdansız bu insanlar. Hiç demiyorlar iki ay olmuş daha taşınalı ne emek sarf etti şimdi yine uğraşacak diye. Satacaksa madem niye kiraya verdi

Tabiki, hoşgeldin. Biraz kendinden bahseder misin? İlk sayfada kendini tanıtmak için sorular var. Onları da cevaplar mısın
Hoş bulduk...yaşım 27 evliyim 4 yaşında bi oğlum var,sağlıkçıyım..1.60 boyum 67 kilodayım 4 yıldır en az 65 olabildim doğum kiloları hedefim 60 çalışıyorum sağlıkçıyım

Hoş bulduk...yaşım 27 evliyim 4 yaşında bi oğlum var,sağlıkçıyım..1.60 boyum 67 kilodayım 4 yıldır en az 65 olabildim doğum kiloları hedefim 60 çalışıyorum sağlıkçıyım
Tamam Hoşgeldin tekrar. Ben kaptan yardımcısıyım. Kaptanımız Cherry Mom
Gelince daha detaylı bilgi verip, kilo durumunuzu birlikte netleştirirsiniz

Dahada iyi olacak eminim bir yandan fit görünecek bir yandan kolestrole kafa atacaksın bu yaşta düşsün bakalım hastalıklar yakamızdan hele bir :)

Cuma listemiz varya orada ilk sendin o yüzden senden başladım sıradaki mavimli

Pazartesi iş başı artık yürüyemem her halde. Havalar iyi iken metro ya 1 durak geç biniyordum. Artık oylede yapamam. Pazartesi ve çarsambayı size bırakiyorum.
Bu kadarda mütevazidir
Emnisim kaptanim senin bı ajandan felan mi var kesin excellerce bilgiler tutmusundur korkuyom
:)) Var var olmamı bir kere yanlışlıkla sildim Excel dosyamı hayattan soğudum ama bunların çoğunu paylaşımlardan buldum tatlım
Selam canım teşekkür ederiz zahmet etmiş dönmüşsün
Nasılsın kilo aldın mı koruyor musun
Slm kızlar bende gruba katılıp diyet yapmak istiyorum
Selam
Hoşgeldin aramıza arkadaşlar karşılamış seni
Esra bende çok memnun oldum.
Kilo verebiliyor musunuz demişsin düzenli katılım yapanlar veriyor disiplin kilo vermenin temeli zaten buradada zaman su gibi akıyor o bakımdan bizim için avantaj oluyor.
Çok sayıda kilo veren mezun olan üyemiz var seninde fazlan çok değil kısa zamanda mezun olursun inşallah ben burada 82 den 60 a düştüm

S Serenad5
Menülerimizi ve sporlarımızı her akşam aksatmadan başka bir sayfada yazıyoruz link aşağıda ama unutursan ayrıca sayfamızın üst kısmındada etiketli

Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri

Takım içinde yaptığımız yarışlar, faaliyetler var onlarıda zamanla anlatırız şimdiden sıkmayayım seni gözün korkmasın

Hoşbulduk teşekkürler...nasıl gidiyor kilo verebiliyor musunuz
hoşgeldiniz Almıla ben yaklasık 3.5 aydır yarışmadayım bir mezuniyetim var toplamda 20.7 kilo verdim.
sağlıklı beslenme ve sporu hayat tarzı haline getirdikten ve yüksek motivasyonla takıma katılım sağladıktan sonra verilmeyecek kilo yoktur bence. başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…