- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #376.721
Çok tesekkurlerSizin ev sahibi ile anlaşma gibi bir mecburiyetiniz yok. Ev sahibi sizinle yapmış olduğu kira kontratı ile bağlı. Karşı tarafa evi alsın diye sizinle anlaşacağını söylemiştir tabii ancak dediğim gibi sizin şu anki ev sahibi ile anlaşma gibi bir mecburiyetiniz yok. . Yeni ev sahibi de evi alırsa size 1 ay içerisinde ihtar çekmesi gerekiyor. O ihtardan itibaren 6 ay süreniz var. 6 ay içerisinde evi boşaltabilirsiniz. Evi boşaltmazsanız da yeni ev sahibi 6 ay sonunda tahliye davası açıp sizi evde çıkartabilir. Ama tabi burada yeni ev sahibinin uyması gereken kanuni sürelerde bu işlemleri yapması gerekiyor. Bu süreleri kaçırırsa -örneğin 1 aylık ihtar süresi- açtığı dava onun aleyhine sonuçlanır.
Sözün özü; siz şu an ki ev sahibiniz ile herhangi bir anlaşma yapmak zorunda değilsiniz. Çıkmıyorum derseniz hiçbir şey yapamaz. Yeni ev sahibinin de hakları yukarıda anlattığım gibi. Nereden baksanız en az 7 ay daha şu anki evinizde oturmaya devam edebilirsiniz. Onun dışında ev sahibi şayet taşınma masraflarını karşılayacağım vs dediyse o kısım da artık size kalmış. İster şimdi çıkarsınız, ister 7 ay sonra hatta belkide yeni ev sahibi süreleri kaçırır ve dava açmazsa daha uzun süre bile oturursunuz. Seçim sizin. Anlatabilmişimdir umarım..
Tabiki, hoşgeldin. Biraz kendinden bahseder misin? İlk sayfada kendini tanıtmak için sorular var. Onları da cevaplar mısınSlm kızlar bende gruba katılıp diyet yapmak istiyorum
Cuma Zayıflama Yarışması - 5. Takım burdaki sorular ve kuralları da kabul ediyorsan kabul ettim yazar mısınSlm kızlar bende gruba katılıp diyet yapmak istiyorum
Hoş bulduk...yaşım 27 evliyim 4 yaşında bi oğlum var,sağlıkçıyım..1.60 boyum 67 kilodayım 4 yıldır en az 65 olabildim doğum kiloları hedefim 60 çalışıyorum sağlıkçıyımTabiki, hoşgeldin. Biraz kendinden bahseder misin? İlk sayfada kendini tanıtmak için sorular var. Onları da cevaplar mısın
Kabul ettimCuma Zayıflama Yarışması - 5. Takım burdaki sorular ve kuralları da kabul ediyorsan kabul ettim yazar mısın
Tamam Hoşgeldin tekrar. Ben kaptan yardımcısıyım. KaptanımızHoş bulduk...yaşım 27 evliyim 4 yaşında bi oğlum var,sağlıkçıyım..1.60 boyum 67 kilodayım 4 yıldır en az 65 olabildim doğum kiloları hedefim 60 çalışıyorum sağlıkçıyım
Tamam teşekkür ederimTamam Hoşgeldin tekrar. Ben kaptan yardımcısıyım. KaptanımızCherry Mom
Gelince daha detaylı bilgi verip, kilo durumunuzu birlikte netleştirirsiniz
Hosgeldin basarilar :)Hoş bulduk...yaşım 27 evliyim 4 yaşında bi oğlum var,sağlıkçıyım..1.60 boyum 67 kilodayım 4 yıldır en az 65 olabildim doğum kiloları hedefim 60 çalışıyorum sağlıkçıyım
Rica ederimTamam teşekkür ederim
Hoş geldin. Başarılar dilerimTamam teşekkür ederim
Hoşbulduk teşekkürlerHoş geldin. Başarılar dilerim
Hoşbulduk teşekkürler...nasıl gidiyor kilo verebiliyor musunuzHosgeldin basarilar :)
Yeni arkadaşimiz gelmiş hosgeldiin troponinKabul ettim
ay kaptan afise etmis beni butun kirli camasirlarimi dokmus ortaya :) ilk kurban da neden bensemneyse karnem cok ta fena degilmis hani spor konusunda eksik olsam da menuler ve kilo verme iyiymis.
yalniz ben geuba 67 le girmisim onu unutmusum. diyete basladihimda 69.5 tum. 2 kilo verdikten sonra girmisim gruba:) tuh...
eline emegine saglik kaptancim, resmen canini disine takip inanilmaz emek vermissin. elimden geleni yapmaya calisiyorum biliyosun, insallah daha da iyi olacak...
Bu kadarda mütevazidirPazartesi iş başı artık yürüyemem her halde. Havalar iyi iken metro ya 1 durak geç biniyordum. Artık oylede yapamam. Pazartesi ve çarsambayı size bırakiyorum.
:)) Var var olmamı bir kere yanlışlıkla sildim Excel dosyamı hayattan soğudumEmnisim kaptanim senin bı ajandan felan mi var kesin excellerce bilgiler tutmusundur korkuyom
Selam canım teşekkür ederiz zahmet etmiş dönmüşsünSelam hanımlar.. Birkaç gündür aklımdaydınız yazacaktım ben de gruba zaten. Tesadüf oldu
Yeni ev sahibi evi ne zaman aldı ve size evi alış tarihinden itibaren 1 ay içerisinde yazılı bildirim/ihtar yaptı mı?Amor-a
SelamSlm kızlar bende gruba katılıp diyet yapmak istiyorum
hoşgeldiniz Almıla ben yaklasık 3.5 aydır yarışmadayım bir mezuniyetim var toplamda 20.7 kilo verdim.Hoşbulduk teşekkürler...nasıl gidiyor kilo verebiliyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?