- 23 Mart 2016
- 30.088
- 90.711
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #376.761
Selam kuzumSelam kızlar. Ben de ancak gelebildim. Oğlum sokak diye tutturdu. Hastalığı da daha iyileşmedi ve hava çok soğuktu dışarı çıkmayalım dedik. Zaten görüştüğümüz bir arkadaş var oğlum da çok seviyor ona gidelim dedik. Ama bekar bir erkek olunca yemek filan yok tabidışarıdan söylediler eşimle. Masayı donattılar resmen. Benim için tam işkenceydi Bir şeyler tırtıkladım mecbur ama karnım doydu mu. Doymadı tabiiki Bugün de aç geçecek maalesef
Ayy cidden bende çok tembelimmmmmİyi canım nolsun. Pazar tembelliğisen nasılsın.
Aynı bende. Boş boş duruyorum. Birazdan yemek yapmak için kalkcamİyi canım nolsun. Pazar tembelliğisen nasılsın.
O koltuktan bu koltuğaHerkes iyi mi? Neler yapıyorsunuz
İyiyim bende inşallah. Hep yattım bugünO koltuktan bu koltuğa
Sen nasılsın canım
Havalardan mı böyle oldukİyiyim bende inşallah. Hep yattım bugün
Galiba biraz öyle giib ya. Üşüyorum ben hemde yataktan çıkasım gelmiyor. Yemek yapmak için mutfağa gidecem ama korkuyorumHavalardan mı böyle olduk
Amin canim insallah uc senedir ugrasiyorum ama maalesef hakkim olan tayin icin bile adam lazim. Amcasi dayisi olanlar aday memurluklari 1 sene bile dolmadan tayin oldular istediklere yere ben 6. seneye girdimİnşallah canım sağol ,
Memurlukta böyle birşey gez gör ama sonunda ailene yakın ol inşallahbaksana depremi var hastalığı var mümkünse eğer insan yakınında istiyor canlarını.. umarım olur tayinin seninde.
Yedim bişiler kaptanım. Nefsimi körledim diyebilirim.Selam kuzum
Bu araalr çok frenliyor gibisin kendini öyle yapma illaki yenecek birşeyler vardır canım ne söylemiş olabilirler kizaten sattte geç değil yer olmadı yatana kadar dengelerdin bence kendini asla aç ve yoksun hissetirme sonra psikolojik olarak devam ettiremezsin diyeti
Her kurumda var demi bu haksızlık. Liyakatsiz olanlara tolerans yapılır ve malesef onların da illaki bir torpil yapanı olur.Amin canim insallah uc senedir ugrasiyorum ama maalesef hakkim olan tayin icin bile adam lazim. Amcasi dayisi olanlar aday memurluklari 1 sene bile dolmadan tayin oldular istediklere yere ben 6. seneye girdimEn son bolge mudurumuzle konustuk cok da sever beni senle calismak isteriz en deneyimli mimarimizsin mezun oldugun universite harika vs sagolsun ama en son biri ararsa yapılır tayinin dedi ben de müdür bey biri olsa zaten 6. seneye girmezdim demek ki kötü bir personel olsam tayinim yapilacakti dedim. Acik konusmalari sveerim falan dedi simdi bir mimar alacaklar buraya ondan sonra belki yolum acilir.
Olup olmamasi sorun degil 10 sene de beklerim Rabbim dilerse hersey olur ama haksizliklara uzuluyorum ben. Allah hayirlisini versin hepimize. Canimi sikan bir konu cok uzattim kusurabakmayin canlar
Menülerine çok detaylı bakmadım ama çok az yeme canım. Zararlı şeyler yeme elbette ama çok da kısıtlama kendini. Ben o yaptığım yanlışın acısını çekiyorum şimdiYedim bişiler kaptanım. Nefsimi körledim diyebilirim.Ama şöyle sağlıklı ve güçlü bir kahvaltı beni mutlu ediyor aynen. Arada olacak böyle şeyler de. Ben 72 de bırakıp tekrar aldığım için en azından 72 ye kadar kaçamaksız gitmeye çalışıyorum. Ondan sonra ufak ödüller olabilir tabiiki bir de zaten az az gidiyor. Düzeni bozarsam hepten mutsuz olacağım.
Kuzum antakya mutfagi benim icin bir kere denemelik guzel yoksa cok haz etmiyorum benBu düzenli diyete Antakya yemekleri içinde devam ediyorsun valla maşallah sanakızın olduğunu bilmiyordum canım. Allah bağışlasın. Kaç yaşında
Yaaa çok severim bende kedileri. Benim de oğlum vardı ama kaçtı 1 kaç ay önceKuzum antakya mutfagi benim icin bir kere denemelik guzel yoksa cok haz etmiyorum benoruk bizim iclikofte asur bizim keskek mezeleri guzel onu da ben aramam cok
Sagol kuzum ama mesajda da yazdım yanlis anladin galiba kedi kizim dedim10 yasinda ablasi dunya tatlisidir resmini de atayim.
Eki Görüntüle 2714016
Annesinin gülü gülü tipini yedigim
Maalesef canim acik acik dedim artik müdüre yani amcam dayim olsa torpil yapacak burda ne isim var diye daha ne diyim.Her kurumda var demi bu haksızlık. Liyakatsiz olanlara tolerans yapılır ve malesef onların da illaki bir torpil yapanı olur.
Kiyamam canim çok üzüldümYaaa çok severim bende kedileri. Benim de oğlum vardı ama kaçtı 1 kaç ay önceya da birisi götürdü. Anlayamadık
Hep böyle olur bu işler ben devlette hiç çalışmadım özelde çalıştım ama ordada az çok böyle. Performansın kötü olsa hiç tutmak istemezler seni yanında iyiysende başka departmana geçme diye önünü kaparlar benimde çok başıma geldi. Ve maalesef hep resti çektim çıktım çünkü göndermek bilmedilerAmin canim insallah uc senedir ugrasiyorum ama maalesef hakkim olan tayin icin bile adam lazim. Amcasi dayisi olanlar aday memurluklari 1 sene bile dolmadan tayin oldular istediklere yere ben 6. seneye girdimEn son bolge mudurumuzle konustuk cok da sever beni senle calismak isteriz en deneyimli mimarimizsin mezun oldugun universite harika vs sagolsun ama en son biri ararsa yapılır tayinin dedi ben de müdür bey biri olsa zaten 6. seneye girmezdim demek ki kötü bir personel olsam tayinim yapilacakti dedim. Acik konusmalari sveerim falan dedi simdi bir mimar alacaklar buraya ondan sonra belki yolum acilir.
Olup olmamasi sorun degil 10 sene de beklerim Rabbim dilerse hersey olur ama haksizliklara uzuluyorum ben. Allah hayirlisini versin hepimize. Canimi sikan bir konu cok uzattim kusurabakmayin canlar
Yok canım tekir idi. Ama çok tatlı ve güzeldiKiyamam canim çok üzüldümErkek kediler kacmaya daha yatkin oluyor cins ise götürmüş de olabilirler cok gecmis olsun
Aaaaaaaa gitti miiiiii kedinnn yavru olan ??Yaaa çok severim bende kedileri. Benim de oğlum vardı ama kaçtı 1 kaç ay önceya da birisi götürdü. Anlayamadık
Allah en güzel şekilde ayarlar inşallahMaalesef canim acik acik dedim artik müdüre yani amcam dayim olsa torpil yapacak burda ne isim var diye daha ne diyim.
Adaletsizlige dayanamiyorum ama elbet Rabbim dilerse hersey olur Allaha havale ediyorum
Evet ya. Hep bahçede durmak istiyordu son zamanlarda. Sonra bi akşam üzeri ansızın kaybolduAaaaaaaa gitti miiiiii kedinnn yavru olan ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?