Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kuzum
Bu araalr çok frenliyor gibisin kendini öyle yapma illaki yenecek birşeyler vardır canım ne söylemiş olabilirler ki zaten sattte geç değil yer olmadı yatana kadar dengelerdin bence kendini asla aç ve yoksun hissetirme sonra psikolojik olarak devam ettiremezsin diyeti

Amin canim insallah uc senedir ugrasiyorum ama maalesef hakkim olan tayin icin bile adam lazim. Amcasi dayisi olanlar aday memurluklari 1 sene bile dolmadan tayin oldular istediklere yere ben 6. seneye girdim En son bolge mudurumuzle konustuk cok da sever beni senle calismak isteriz en deneyimli mimarimizsin mezun oldugun universite harika vs sagolsun ama en son biri ararsa yapılır tayinin dedi ben de müdür bey biri olsa zaten 6. seneye girmezdim demek ki kötü bir personel olsam tayinim yapilacakti dedim. Acik konusmalari sveerim falan dedi simdi bir mimar alacaklar buraya ondan sonra belki yolum acilir.
Olup olmamasi sorun degil 10 sene de beklerim Rabbim dilerse hersey olur ama haksizliklara uzuluyorum ben. Allah hayirlisini versin hepimize. Canimi sikan bir konu cok uzattim kusurabakmayin canlar

Yedim bişiler kaptanım. Nefsimi körledim diyebilirim. Ama şöyle sağlıklı ve güçlü bir kahvaltı beni mutlu ediyor aynen. Arada olacak böyle şeyler de. Ben 72 de bırakıp tekrar aldığım için en azından 72 ye kadar kaçamaksız gitmeye çalışıyorum. Ondan sonra ufak ödüller olabilir tabiiki bir de zaten az az gidiyor. Düzeni bozarsam hepten mutsuz olacağım.

Her kurumda var demi bu haksızlık. Liyakatsiz olanlara tolerans yapılır ve malesef onların da illaki bir torpil yapanı olur.

Menülerine çok detaylı bakmadım ama çok az yeme canım. Zararlı şeyler yeme elbette ama çok da kısıtlama kendini. Ben o yaptığım yanlışın acısını çekiyorum şimdi

Bu düzenli diyete Antakya yemekleri içinde devam ediyorsun valla maşallah sana kızın olduğunu bilmiyordum canım. Allah bağışlasın. Kaç yaşında
Kuzum antakya mutfagi benim icin bir kere denemelik guzel yoksa cok haz etmiyorum ben oruk bizim iclikofte asur bizim keskek mezeleri guzel onu da ben aramam cok
Sagol kuzum ama mesajda da yazdım yanlis anladin galiba kedi kizim dedim 10 yasinda ablasi dunya tatlisidir resmini de atayim.

Annesinin gülü gülü tipini yedigim

Yaaa çok severim bende kedileri. Benim de oğlum vardı ama kaçtı 1 kaç ay önce ya da birisi götürdü. Anlayamadık

Her kurumda var demi bu haksızlık. Liyakatsiz olanlara tolerans yapılır ve malesef onların da illaki bir torpil yapanı olur.
Maalesef canim acik acik dedim artik müdüre yani amcam dayim olsa torpil yapacak burda ne isim var diye daha ne diyim.
Adaletsizlige dayanamiyorum ama elbet Rabbim dilerse hersey olur Allaha havale ediyorum

Yaaa çok severim bende kedileri. Benim de oğlum vardı ama kaçtı 1 kaç ay önce ya da birisi götürdü. Anlayamadık
Kiyamam canim çok üzüldüm Erkek kediler kacmaya daha yatkin oluyor cins ise götürmüş de olabilirler cok gecmis olsun

Hep böyle olur bu işler ben devlette hiç çalışmadım özelde çalıştım ama ordada az çok böyle. Performansın kötü olsa hiç tutmak istemezler seni yanında iyiysende başka departmana geçme diye önünü kaparlar benimde çok başıma geldi. Ve maalesef hep resti çektim çıktım çünkü göndermek bilmediler
İnşallah yeni gelen mimar ile senin yolunu kapamazlar canım çok can sıkıcı eşim devlet memuru az çok ondan biliyorum sıkıntılarını anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…