- 23 Mart 2016
- 30.088
- 90.711
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #376.781
Anladım canım kendine söz verdiysen o başkaYedim bişiler kaptanım. Nefsimi körledim diyebilirim.Ama şöyle sağlıklı ve güçlü bir kahvaltı beni mutlu ediyor aynen. Arada olacak böyle şeyler de. Ben 72 de bırakıp tekrar aldığım için en azından 72 ye kadar kaçamaksız gitmeye çalışıyorum. Ondan sonra ufak ödüller olabilir tabiiki bir de zaten az az gidiyor. Düzeni bozarsam hepten mutsuz olacağım.
Valla ne desen haklisinKuzum sen diyetisyene başlayalı 10 gün flan olmadı mı gördük geçen haftayı
O yüzden diyetisyende değil güç sende senin kararlı olman lazım iş beyinde bitiyor
Ahhh canım çok üzüldüm çok güzeldi yavrummn neyse üzülme kuzumEvet ya. Hep bahçede durmak istiyordu son zamanlarda. Sonra bi akşam üzeri ansızın kayboldu
Oooo iyiymişAnladım canım kendine söz verdiysen o başka
Bende öyle gittim belli bir kiloya kadar oğlumdan parmağıma sürülen çikolatayı bile yalamadım
İnsallah canim benim dedigin gibi heryerde ayni maalesef ozelin de dertleri bambaska 3 sene de kendi ofisim vardi benim dile kolay 10 sene oldu mezun olali ama evim diyecegim bir yer bulamadimHep böyle olur bu işler ben devlette hiç çalışmadım özelde çalıştım ama ordada az çok böyle. Performansın kötü olsa hiç tutmak istemezler seni yanında iyiysende başka departmana geçme diye önünü kaparlar benimde çok başıma geldi. Ve maalesef hep resti çektim çıktım çünkü göndermek bilmediler
İnşallah yeni gelen mimar ile senin yolunu kapamazlar canım çok can sıkıcı eşim devlet memuru az çok ondan biliyorum sıkıntılarını anlıyorum
Valla ne desen haklisin
İnşallah çok iyidir olduğu yerdeAhhh canım çok üzüldüm çok güzeldi yavrummn neyse üzülme kuzum
İnsallah gittigi yerde iyidir canim tüyü kadar ömrü olsunYok canım tekir idi. Ama çok tatlı ve güzeldi
Off bayilirim termaleGel canim gotureyim termal dusunuyorum sicak sulara atlayalim
Amin insallah canimAllah en güzel şekilde ayarlar inşallah
Ay çok güldüm ya kendimeKuzum antakya mutfagi benim icin bir kere denemelik guzel yoksa cok haz etmiyorum benoruk bizim iclikofte asur bizim keskek mezeleri guzel onu da ben aramam cok
Sagol kuzum ama mesajda da yazdım yanlis anladin galiba kedi kizim dedim10 yasinda ablasi dunya tatlisidir resmini de atayim.
Eki Görüntüle 2714016
Annesinin gülü gülü tipini yedigim
İnsallah canim bahceli evin olur birsuru kedin olurAy çok güldüm ya kendimeçok tatlı maşallah. Ben de çok severim kedileri. Yıllar önce bekarken benim de vardı kedim. Çok düşkündüm kendisine. Şimdi evim küçük eşim de huylanıyor o yüzden bakamıyorum. Ama bahçeli bir evim olursa muhakkak bakarım bir kaç kedi
Ah ne güzel teklifGel gidelim
Kediler candir benim de iki tane var anne kizAy çok güldüm ya kendimeçok tatlı maşallah. Ben de çok severim kedileri. Yıllar önce bekarken benim de vardı kedim. Çok düşkündüm kendisine. Şimdi evim küçük eşim de huylanıyor o yüzden bakamıyorum. Ama bahçeli bir evim olursa muhakkak bakarım bir kaç kedi
İnsallah onumuzdeki yaz istedigin kiloda muhtesem bir tatil yaparsin canimAh ne güzel teklif3 senedir tatil yapmadim.
Zayiflayim da insallah yaza kadar, söyle güzel bir deniz tatlinin tadini cikarayim
Oy demistin canim yirim onlariKediler candir benim de iki tane var anne kizsenin de olur insallah bahceli evin de kedin de
İnşallah canım inşallahİnsallah gittigi yerde iyidir canim tüyü kadar ömrü olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?