- 23 Mart 2016
- 30.088
- 90.711
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #376.801
5.TAKIM ÜYELERİ | CUMA KİLOSU | HEDEF KİLOSU | SONUÇ |
| | | |
70,1 | 69.5 | ||
67,6 | 67,4 | ||
81,4 | 80,8 | ||
51,4 | 51,2 | ||
62 | 61,8 | ||
73,8 | 73.5 | ||
72,8 | 72,3 | ||
99,5 | 98,6 | ||
64 | 63 | ||
58.8 | 58.5 | ||
76.8 | 75.9 | ||
67,2 | 67 | | |
52,2 | 52 | ||
91,4 | 90.5 | | |
| | | |
| | | |
| | | |
Yeni okudumZor değil tabiki kapticimama özelden de atmıştım ya biraz kritik diye, duygusal konular filan da açıldı kötü oldum ablamla ilgili,yeni toparladım
Yani bundan sonra tam gaz devam kesinlikle
Daha da çok sohbet etmeye çalışıcam sayfada da sen üzülme kuzuuu
Araba gezmesi olmuşçok iyi anlıyorum seni bizimde hep öyle olurdu neyse az kaldı yakında arabada da uyumayacak nasılsa
Biz oğlan uyusun diye benim çalıştığım dönemler hep arabayla geze geze uyuturduk onuAtaşehir Kadıköy arası git gel uyurdu eve gelirdik asansör sesine uyanırdı
Ben tutturamamistim kaptanimTabloyu paylaşmayı unutmuşum kızlar yeni hedef listesinide bugün yapayım :)
Hedefini yakalayanseyrekyagmur ayvacicegi kirmizigitar A AKREPcg Namaria tebriklerr kızlar adım adımm zafer sizin olacak inşallah
23 - 30 EKİM HEDEF TABLOSU
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 70,1 69.5 67,6 67,4 81,4 80,8 51,4 51,2 62 61,8 73,8 73.5 72,8 72,3 99,5 98,6 64 63 58.8 58.5 76.8 75.9 67,2 67 52,2 52 91,4 90.5
Al benden de o kadar gün bitti ele avuca düzgün iş gelmedi. Çok yorgunsundur tabii, yoğun bı iş inşaat firmasinda 5 yıl çalıştığım için biliyorum mimarların halı fena.bence tatili erteleme.bende 4 yıldır kv ye gitmekten başka tatilim yok yazın 10 gün off um aşağısı kurtaramazcanım nöörüyüm yemek yaptım çamaşır kışlıkları yıka as vs derken bu saat oldu gene gün nasıl geçiyor anlamıyorum ki
yarın da iş var hayata bir mola vermek istiyorum şöyle 3-4 gün bi tatil planım var inşallah aralık gibi onun hayalini kuruyordumsen nasılsın :)
Neden her hafta bir tek sende sapıtıyorumBen tutturamamistim kaptanim69.8 de kaldım maalesef
Bugün 1300 adım atmışımAl benden de o kadar gün bitti ele avuca düzgün iş gelmedi. Çok yorgunsundur tabii, yoğun bı iş inşaat firmasinda 5 yıl çalıştığım için biliyorum mimarların halı fena.bence tatili erteleme.bende 4 yıldır kv ye gitmekten başka tatilim yok yazın 10 gün off um aşağısı kurtaramaz
Yok kuzum ertelemem sadece izni is durumuna göre ayarlamam lazim bakicam vi durumaAl benden de o kadar gün bitti ele avuca düzgün iş gelmedi. Çok yorgunsundur tabii, yoğun bı iş inşaat firmasinda 5 yıl çalıştığım için biliyorum mimarların halı fena.bence tatili erteleme.bende 4 yıldır kv ye gitmekten başka tatilim yok yazın 10 gün off um aşağısı kurtaramaz
Bende beceremedim işte şimdi büyüdükçe biraz kendine birşey yapabiliyorsun o da yeni yeniya bi donem bizde gece uykusu icin srabayla cikiyoduk sonra baktik benzine verdigimiz para uyku rgitimine verecegimiz paradan daha fazla biraktik:)
ya evet kotu denk geldi, cocuk insanin elini ayagini bagliyor resmen. yoruldum kucaga al aciktim uyudum terledim... kendin icin yasayamiyorsun ki iste hep cocuk icin.... o yuzden hem cocugu olup hem kendi hayatini kontrol edebilene cok imreniuorum brn cidden beceremedim
Bendde burda 1000 adım attı m diyeyim varlığımdan utandımSporumu da yaptim yerde her turlu alt ust yan karin bacak kol bi saat chloe ting
Matima bes kilo bıraktım bittikten sonra sanki
Dusa kosuyum
Bak bı de gönderme yapıyor desene gönlümün sampiyonusun diyeNeden her hafta bir tek sende sapıtıyorumkafadan yaptım seninkini ondan geçen haftakini tuturamadı bu hafta odunn değil yaaaaaaa tutturmuştur dedimmmm
umut oldun:)Bende beceremedim işte şimdi büyüdükçe biraz kendine birşey yapabiliyorsun o da yeni yeni
Arada lazım ee koca da evde oluncaaa eve sırada gelmiyoBugün 1300 adım atmışımresmen yattığımın kanıtı
Yok kuzum ertelemem sadece izni is durumuna göre ayarlamam lazim bakicam vi duruma
Kvyle nasi oluyo eglenceli mi
Öyle mi dedimBak bı de gönderme yapıyor desene gönlümün sampiyonusun diye
Ahahah az çok tanık oldukÇok ayrı action drama trajedi komedi barındıran bı tatil oluyor yani 5 yıldızlı tatilde bulamazsın
evet ya inşallah öyle bir niyetim var aralık ayındaumut oldun:)
bu aradaNamaria termale mi gidiyosun:) nereye:) benim favori tatilimdir termal tatiller
Öyle mi dedimvalla hiç bakmadan yaptım ama bir daha güvenmeyeceğimm
Niye guvenmiyorsun aşkolsun kaptanimAhahah az çok tanık olduk
ahahah okurken gerildimÇok ayrı action drama trajedi komedi barındıran bı tatil oluyor yani 5 yıldızlı tatilde bulamazsın
sen yes fitteydin di mi kaptanım izninle ben no kiloya geçiomBendde burda 1000 adım attı m diyeyim varlığımdan utandımtembellik çöktü mü çöküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?