Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tabloyu paylaşmayı unutmuşum kızlar yeni hedef listesinide bugün yapayım :)

Hedefini yakalayan seyrekyagmur ayvacicegi kirmizigitar A AKREPcg Namaria tebriklerr kızlar adım adımm zafer sizin olacak inşallah

23 - 30 EKİM HEDEF TABLOSU
5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
70,1​
69.5​
67,6​
67,4​
81,4​
80,8​
51,4​
51,2​
62​
61,8​
73,8​
73.5​
72,8​
72,3​
99,5​
98,6​
64​
63​
58.8​
58.5​
76.8​
75.9​
67,2​
67​
52,2​
52​
91,4​
90.5​

Yeni okudum
Teşekkür ederim canım biliyorm bu konuyu özelden konuşmustuk o yüzden sana birşey demedim normal şartlarda katılımın ,diyetin sporun motivasyonun ve ekibe kattıkların zaten ortada bu haftada çok iyi olacağına eminim
Hedefini yazmış mı doktorcummm diye bakınırken geçmişe gidince bunu buldum hedefini bulamadım

ya bi donem bizde gece uykusu icin srabayla cikiyoduk sonra baktik benzine verdigimiz para uyku rgitimine verecegimiz paradan daha fazla biraktik:)

ya evet kotu denk geldi, cocuk insanin elini ayagini bagliyor resmen. yoruldum kucaga al aciktim uyudum terledim... kendin icin yasayamiyorsun ki iste hep cocuk icin.... o yuzden hem cocugu olup hem kendi hayatini kontrol edebilene cok imreniuorum brn cidden beceremedim

Ben tutturamamistim kaptanim 69.8 de kaldım maalesef

Al benden de o kadar gün bitti ele avuca düzgün iş gelmedi. Çok yorgunsundur tabii, yoğun bı iş inşaat firmasinda 5 yıl çalıştığım için biliyorum mimarların halı fena.bence tatili erteleme.bende 4 yıldır kv ye gitmekten başka tatilim yok yazın 10 gün off um aşağısı kurtaramaz

Bugün 1300 adım atmışım resmen yattığımın kanıtı

Yok kuzum ertelemem sadece izni is durumuna göre ayarlamam lazim bakicam vi duruma
Kvyle nasi oluyo eglenceli mi

Bende beceremedim işte şimdi büyüdükçe biraz kendine birşey yapabiliyorsun o da yeni yeni

Bugün 1300 adım atmışım resmen yattığımın kanıtı
Arada lazım ee koca da evde oluncaaa eve sırada gelmiyo
Yok kuzum ertelemem sadece izni is durumuna göre ayarlamam lazim bakicam vi duruma
Kvyle nasi oluyo eglenceli mi

Çok ayrı action drama trajedi komedi barındıran bı tatil oluyor yani 5 yıldızlı tatilde bulamazsın

umut oldun:)
bu arada Namaria termale mi gidiyosun:) nereye:) benim favori tatilimdir termal tatiller
evet ya inşallah öyle bir niyetim var aralık ayında
canım çook uzaklara gidemiyorum evde kedişim olunca. Antakyadayım zaten burda termal oteller var her sene kışın gidiyorum anneyi de alıp bana cok iyi geliyor termal sular. Ottoman Palace diye bir otel var termal, sauna, hamam masaj, kapalı havuz ohh ne iyi olurdu şimdi :)
ev-iş-yemek yap-spor-şantiyeler derken bi yerde kayış kopmasın diye tatil iyi olur dedim

Öyle mi dedim valla hiç bakmadan yaptım ama bir daha güvenmeyeceğimm

Ahahah az çok tanık olduk
Niye guvenmiyorsun aşkolsun kaptanim valla bak bugün daha araştırıyorum galiba plato dönemindeyim hala gram oynamış gibi gelmedi bana eğer devam ederse eski tarz yiyin vücudunuz sasirsin diyo ama az yiyin diyo benim için bu plato da sorun yok o zaman metabolizmami canlandırmak için kendimi feda ederim kaynanamli tatilin en iyi yanı eve gelince kendimi tatilde sanıyorum yorgan katlama kursuna gitmeliymisiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…