- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #376.861
Tabi seni de o gruba davet edelimVay altın mı biriktiriyorsunuz
Ay ortim ya koparttın beniNiye guvenmiyorsun aşkolsun kaptanimvalla bak bugün daha araştırıyorum galiba plato dönemindeyim hala gram oynamış gibi gelmedi bana eğer devam ederse eski tarz yiyin vücudunuz sasirsin diyo ama az yiyin diyo benim için bu plato da sorun yok o zaman metabolizmami canlandırmak için kendimi feda ederim kaynanamli tatilin en iyi yanı eve gelince kendimi tatilde sanıyorum yorgan katlama kursuna gitmeliymisiim
Gel canım tabi hoşgeldin yarışma kuralları gereği verilecek kilon takım içinde yarışmaya yetersiz ama ekip içerisinde bizle olabilirsin :)Kızlar iyi akşamlar.
165 boy 60 kiloyum.
57 olmam lazım kısa sürede. Hızlı veremiyorum yaş 44.
Bir süre kendimi sizin sayenizde denetlemek istiyorum zira iştahım inanılmaz boyutlarda bu ara.
Keşke kilo verip yerine altın alsak.
Altinciyiz biz
Evet altın uçmaya devam ediyor
Düşünsenize benim vermem gereken 39 kilo var o kadar altinim olsa ahahKeşke kilo verip yerine altın alsak.
Çok sıcak bir karşılama sağolun kızlar
Ben hic yapamadim elime yuzume bulastirdim annemin zoruyla biraz bi altin almistim ama cok bisey etmiyo gene de dokunmuyorumEvet altın uçmaya devam ediyor
Ben eskiden birikim yapmayı seven bir insandım şimdi eşim sağolsun o harcadıkça bende harcıyorum
AA ben de Marmara mezunuyum kaptanım. OkuldaşmışızBen Ankara'ya geleli 3 yıl oldu canım eşimin işi sebebiyle geldik ama artık kalıcı Ankaralıyız
Onun öncesinde hep İstanbul ailemde İstanbulda
ben Marmara iktisat mezunuyum
Sonra bankacılık yaptım çalışırkende yüksek lisans yaptım ik da.
Şimdi evdeyim:))
Canimcim yukarda konu etiketinde menu ve spor listesi var orda paylasiyoruz burda ordaki paylasimlari yorumluyoruz1.50 x 1 Adet (80gr) Trabzon Hurması (Yaş)86 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık11 kcal
1.00 x 1 Adet Domates14 kcal
1.00 x 100gr Kapya Bi̇ber40 kcal
3.00 x 1 Adet Cevi̇z81 kcal
10.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n70 kcal
1.00 x 100gr Yörsan Börekli̇k Lor Peyni̇ri̇109 kcal
2.00 x 1 Porsi̇yon (200gr) Kıymalı Kapuska384 kcal
2.00 x 100gr Yörsan Yoğurt (Tam Yağlı)172 kcal
10.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersi̇z)10 kcal
Toplam977 kcal
Kızlar bugünkü menüm.
Su 2 litre,spor yok,tüm gün oturmadan temizlik yaptım ama.
Sağol namaria. Yeni uygulama sanırım,bakıyorum birazdan.Canimcim yukarda konu etiketinde menu ve spor listesi var orda paylasiyoruz burda ordaki paylasimlari yorumluyoruz
Ben 11 yaşımdan beri İstanbuldayım. Eşim doğma büyüme buralı ama biz de her akşam istanbuldan kaçış planı yapıyoruzZor olmadı valla ben sevdim :)) istanbuldan çokca bıkmıştım hafta sonları çıkıp çıkıp araba park edecek yer bulamayıp geri döndüğümüz yada trafikte kilit kalıp vazgeçtiğimiz çok oluyordu bir hafta sonumuz oluyordu ondada hep böyle ziyan gidiyordu saatler.. Sırf bu yüzden sevdim ankarayı deniz yok ama gölleri ormanları bol maşallah istediğin yere trafik olmadan gitme gezme imkanın oluyor :) sadece yalnızsın işte
Yaş uzmanlık memurlarda varmış sanırım müfettişlik vs gibi ama ben herhangi bir kurumda düz memur olayım diyorum en yakın sınav 2022 bakalım
neden memurluğa yöneldim ben istanbulda çalışırken özel bir bankadaydım genel müdürlükte ama kapalı değildim o zaman. şimdi özel bankalar kapalı çalışan almıyor ancak katılım bankaları alıyor ama onlarında ankaradaki şubeleri sayılı. genel müdürlükler olsa sansım çok ama onlarda istanbulda :/ haliyle bana memurluk kalıyor :)
Canım benim iyi niyetin için telekkür ederimortim akşamın gayet güzel 1 tabak bezelyeden ayrandan noolcak hiç moralini bozma sağlıklı gayet canım 60 dk eliptiğine de hayran kaldım maşallah
Ugurcum kaldi ya gonlumun efendisiBarbaroscumm çıktı potadannn yaaaa
Ay öyle olsa. Vermelere doyamam benDüşünsenize benim vermem gereken 39 kilo var o kadar altinim olsa ahah
Allahııımm o kadar altınnn dediikkm Trabzon hurmasını Trabzon burması diye okudum iyi miii1.50 x 1 Adet (80gr) Trabzon Hurması (Yaş)86 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık11 kcal
1.00 x 1 Adet Domates14 kcal
1.00 x 100gr Kapya Bi̇ber40 kcal
3.00 x 1 Adet Cevi̇z81 kcal
10.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n70 kcal
1.00 x 100gr Yörsan Börekli̇k Lor Peyni̇ri̇109 kcal
2.00 x 1 Porsi̇yon (200gr) Kıymalı Kapuska384 kcal
2.00 x 100gr Yörsan Yoğurt (Tam Yağlı)172 kcal
10.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersi̇z)10 kcal
Toplam977 kcal
Kızlar bugünkü menüm.
Su 2 litre,spor yok,tüm gün oturmadan temizlik yaptım ama.
Canim olsun yedik bitti gitti yarin ikimizin de spor cezasi olsun birbirimize sozumuz olsun ne yapalimCanım benim iyi niyetin için telekkür ederim
Ama kocaman bir tabak taşmak üzereydi o kadar dolu. Ve yarım kilo yoğurttan yapılma koca sürahi ayran.
Yani miktar yazmayınca masum görünüyor ama midem lıkırdıyor şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?