- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #376.881
Ayyy benim profesyonel diyetçim ve sporcum yaramazlık mo yaparmııışPain Killer ortim aksam hafif yiyince spordan sonra karnim kazindi 1 wasa peynirle yedim bi de soda ictim bi de activia bana spor cezasi ver canim
Sen hangi bölüm canımAA ben de Marmara mezunuyum kaptanım. Okuldaşmışıziktisat hangi kampüsteydi
30 dk leslie aliyim canim ben de sana 20 dk ekstra eliptik ya da chloe ting 20 dk karin egzersizi yaziyorum hangisini istersin chlie secersen videoyu aticamAyyy benim profesyonel diyetçim ve sporcum yaramazlık mo yaparmııış
Hmmm, canım sana 15dk hit kardio ya da 30dk leslie yazıyorum. Hangisini istersin?
AmanınCanim olsun yedik bitti gitti yarin ikimizin de spor cezasi olsun birbirimize sozumuz olsun ne yapalim
Aaaa çok sevinfim, chole ting videosunu bekliyorum canım.30 dk leslie aliyim canim ben de sana 20 dk ekstra eliptik ya da chloe ting 20 dk karin egzersizi yaziyorum hangisini istersin chlie secersen videoyu aticam
Ben edebiyat canım. Göztepe kampüsündeydim ben. Valla marmaranın tarabya da bile Kampüsü vardı.Sen hangi bölüm canım
Benim zamanımda bahçelievlerdeydi kampüs sonra Göztepe oldu
Tamam canim guzel secim bugun yaptim o videoyu 20 dk bi de ustune 10 dk alt karin yaptim su an alt karnimi hissetmiomAaaa çok sevinfim, chole ting videosunu bekliyorum canım.
Uğur da yakışıklı,terazi burcuymuş dgünü kutladılar ordan biliyorm yanlış hesaplamadıysamUgurcum kaldi ya gonlumun efendisi
Benim favorim Emir aslinda isini ciddiye alisi bilgisi disiplini tam bana göre.
Uguru tipten dolayi tutuyorum
Yok yok öyle düşünme canım, gönder gelsin.Tamam canim guzel secim bugun yaptim o videoyu 20 dk bi de ustune 10 dk alt karin yaptim su an alt karnimi hissetmiomaslina sana spor cezasi gerek yok ama cok doydum miktar fazla dedin diye sana da ekstra verelim diye dusundim
Ben simdiAA ben de Marmara mezunuyum kaptanım. Okuldaşmışıziktisat hangi kampüsteydi
Hatun da taş maşallah
Ay severim terazileri annem terazi canimin iciUğur da yakışıklı,terazi burcuymuş dgünü kutladılar ordan biliyorm yanlış hesaplamadıysambi de Hint film yıldızlarına benziyor orjinal bir tipi var
Cok tatli bi kiz sohbeti de cok komik tipi de daş daşHatun da taş maşallah
profesyonel diyetçi ahahahahAyyy benim profesyonel diyetçim ve sporcum yaramazlık mo yaparmııış
Hmmm, canım sana 15dk hit kardio ya da 30dk leslie yazıyorum. Hangisini istersin?
Güzelmiş canım şöyle hızlıca bir baktımda leslie ve jillian karışımı gibi hareketler. Yarın kendi sporuma extra olarak yapıyorum canım, çok teşekkür ederim.
Aaa Burcucum senin nicke gonderme yapmis ortim hic farketmedim demesen ahahhprofesyonel diyetçi ahahahahçok güldümmm
Esmer, kara kaş göz dolgun dudişAy severim terazileri annem terazi canimin ici
Hintli film yildizi gibi dedin bana bi soguma geldibana cok aveupai geliyordu saclari falab
Ay Keşke. En azından dil sorununu çözmüş olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?