Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Güzelmiş canım şöyle hızlıca bir baktımda leslie ve jillian karışımı gibi hareketler. Yarın kendi sporuma extra olarak yapıyorum canım, çok teşekkür ederim.
Tamam canim ne demek
ben de 30 dk leslie yapcam boosted videosu uzun zamandir yapmadim vucutlari sasirtalim

Esmer, kara kaş göz dolgun dudiş Pakistanda filan çalışmış zaten yabancısı değil
Benim annem de terazi yaaa babam balık
Ayy su an gercekten oyleymis bi daha baktim tvde netse vazgectim elenebilir artik ahah
Ay biz burcdas annelerimiz burcdas benim babam yengec ama zaten bosandilar yillar ince de yengec erkekleri ile ilgili fikrim zaten bellidir babam da olsa

Ayy su an gercekten oyleymis bi daha baktim tvde netse vazgectim elenebilir artik ahah
Ay biz burcdas annelerimiz burcdas benim babam yengec ama zaten bosandilar yillar ince de yengec erkekleri ile ilgili fikrim zaten bellidir babam da olsa
Bizimkiler de kaç kez eşiğine geldi yani annem kendi kendine, ama babam o kadar umursamaz ki iyi ki öyleymiş diyorum dengeliyo bir şekilde candır benim babam yaa mavişimm
ney netse kız kökeni değiil, tip olarak benzettim geçen yıl izledim de tvde diziilerini

Masallah canim Allah hepsine saglik versin yerlerinde iyi olsunlar
Netse yanlislikla yazmisim telde neyse olcakti sogudum bi kere artik dunya yansa isinmam beynimde su an ugur hint dansi yapio hshsh

Aman yarebbim
Ne yazsam trip yiyorum

Hayir bi de esim de obur odadan trip yapiyo saat kac oldu biseyler izleyecez cay icecez. Ben gideyim bari dostlar.
Ben trip atmiom can ortim en cok beni sev
Hari kuzum sen gec film dizi izle esinle sohbet et bizim cene bitmez sana iyi geceler ortim cok yeme icme ha bu saatten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…