- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #376.901
Tamam canim ne demekGüzelmiş canım şöyle hızlıca bir baktımda leslie ve jillian karışımı gibi hareketler. Yarın kendi sporuma extra olarak yapıyorum canım, çok teşekkür ederim.
Nispet yapıyorrrAaa Burcucum senin nicke gonderme yapmis ortim hic farketmedim demesen ahahh
Orti naber yarina eksi var miEsmer, kara kaş göz dolgun dudişPakistanda filan çalışmış zaten yabancısı değil
Benim annem de terazi yaaababam balık
Ayy su an gercekten oyleymis bi daha baktim tvdeEsmer, kara kaş göz dolgun dudişPakistanda filan çalışmış zaten yabancısı değil
Benim annem de terazi yaaababam balık
Ayyy previous ortim yaaa, farketmedim ben bunu yazarken hicprofesyonel diyetçi ahahahahçok güldümmm
Var var kuşumOrti naber yarina eksi var mi
Evet canim ama hazirlik derslerine girdim uzun süre hazirlik okuduysaniz ögrencim olmus olabilirsinizAy Keşke. En azından dil sorununu çözmüş olurdumİngilizceydi sanırım senin bölüm
Haftasonu dikkat ettim, tartilmadim yarina süpriz.Var var kuşumbugün de vardı senin nasıl ? :)
AhahahAyyy previous ortim yaaa, farketmedim ben bunu yazarken hic
Bizimkiler de kaç kez eşiğine geldi yani annem kendi kendine, ama babam o kadar umursamaz ki iyi ki öyleymiş diyorumAyy su an gercekten oyleymis bi daha baktim tvdenetse vazgectim elenebilir artik ahah
Ay biz burcdas annelerimiz burcdasbenim babam yengec ama zaten bosandilar yillar ince de yengec erkekleri ile ilgili fikrim zaten bellidir babam da olsa
past tense olduk şimdi di mi vay be zalım yıllarAyyy previous ortim yaaa, farketmedim ben bunu yazarken hic
Masallah canim Allah hepsine saglik versin yerlerinde iyi olsunlarBizimkiler de kaç kez eşiğine geldi yani annem kendi kendine, ama babam o kadar umursamaz ki iyi ki öyleymiş diyorumdengeliyo bir şekilde candır benim babam yaa mavişimm
ney netse kızkökeni değiil, tip olarak benzettim geçen yıl izledim de tvde diziilerini
Aman yarebbimpast tense olduk şimdi di mi vay be zalım yıllar
Ben trip atmiom can ortim en cok beni sevAman yarebbim
Ne yazsam trip yiyorum
Hayir bi de esim de obur odadan trip yapiyo saat kac oldu biseyler izleyecez cay icecez. Ben gideyim bari dostlar.
AhahahahAman yarebbim
Ne yazsam trip yiyorum
Hayir bi de esim de obur odadan trip yapiyo saat kac oldu biseyler izleyecez cay icecez. Ben gideyim bari dostlar.
Bi video aticam simdi aynen boyle canlandi gözümde hemen bulup donuom
Ahfshfsafssgfs
Ahaha ya bunu unv. zamani keşfetmiştik harika di miAhfshfsafssgfsben de istemsizce şu an
Tip olarak uğurla kıyaslanamaz ama bu nedir bu kimdirneyse sen soğuduğuna göre ben devam edeyim güzel enerji yollamaya, boş kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?