- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #377.021
Geçmiyorrr anacımmKızlar daha yürüyüş namına bir adım atmadım.Ders çalıştım bugün ama onun puanı burda geçmiyordu değil mi Cherry Mom
Yemek yedim. Biraz vakit geçsin de yürüyüşe çıkayım bari.
Başla başlaaaaaBen de dışarı çıkmadım iyi hatırlattın kuzumbaşlayım hop ki üç dört
Ah canım sende mi lojmandasınn bendeeeee bööööööööİyi aksamlar arkadaslar yagmurlar basladi benim kis cilem de basladi gunes enerjisi devre disi olunca.
lojmanda sicak su icin uyduruk bi dogalgazli kombi taktilar 3 sene ince tabi ki kiminki arizali tahmin edin
Takildigi gunden beri ariza veriyor elli kere soyledim servis kac kere geldi en son dediler abla debi az 5. kat ondan diye ee benim bi ustumdeki arkadasimin takir takir calisiyo o nasi oluyo debi ona daha az gitmeli falan filan velhasil çözüm yok takildigindan beri arızalı artik ugrasacak gucum kalmadi bu sorunla
İsitici salter var onu actim onda da 2 saatte kazani anca isitiyo ve fatura gecen senelerde 200 civari geliyordu elektrik bu sene ne olur Allah bilir.
Elektrikli şofben taktiricam artik mecbur bana bosa masraf dus alamadim bugun rezi oldum simdi isindi su dus aldim daha yeni yemek yedim
Neyse az dinlenip spora gidicem gelince gene suyu isit vs rezillik resmen.
yürüdüm geldim canımGeçmiyorrr anacımmne çalışıyorsun
Yazalı 1 saati geçmiş çıkıyor musuun yürüyüşe
bizde ne termosifon ne kombi var 200 den asagi elektrik odemiyoruz sizin termosifona ragmen iyiymis,Ah canım sende mi lojmandasınn bendeeeee bööööööööonların birşey tamir ettiği görülmüş mü yenisini almak ise hiç lugatlarında yok
Bizim dairelerde termosifon var elektrik her ay 200 ve üstü
Ay çok gıcık ya termosifon. Hem keseye zarar hem insanı sinir eder. Niye takarlar bilmem.Ah canım sende mi lojmandasınn bendeeeee bööööööööonların birşey tamir ettiği görülmüş mü yenisini almak ise hiç lugatlarında yok
Hic sorma canim anca mudurlerin falan arizasi olacak da oyle zaten cozemedilerAh canım sende mi lojmandasınn bendeeeee bööööööööonların birşey tamir ettiği görülmüş mü yenisini almak ise hiç lugatlarında yok
Ortim über bir menü9:25
1 yumurta
1 dilim ekmek
4dilim salatalık
3 dilim domates
Nane-maydonoz
5 zeytin
Yarım kk peynir
18:00
1 lahmacun
Salata
su 2 litre
Spor 8.850 adım
ceza sporumu ve normal sporumu henuz yapmadım. Yapınca yaziciim ortim. Çocukları yatırmam lazım önce.Namaria
yürüdüm geldim canım
yüksek lisansımı yapıyorum . tez aşamasındayım. Onunla uğraşıyorum. aslında yıllar önce yapmıştım bir tane ama kesmedi sanırım. ikinciyi yapıyorum
Birinci belli olduOrtim über bir menümasallah
Ben ceza leslie mi yaptim canim leslieyi severim ama masallah hic susmuyor kafam sistisen de acele etme orticim musait olduğun bi gun de yapabilirsin
Canım ilk kez okula giderken böyle hissediyorum hem çok mutluyum hem de çok tedirgin.Hoşgeldin canımtamamdır bekliyoruz o halde yeniden
Okul için kolay gelsin iyi geçer umarım
O varsa biz yokuz kaptanim
Yok canim belli olmaz leslie ve biraz yuruyus var biri gelir 20bin adim atar gene kaliriz ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?