- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #377.321
Katılıyorum mavimli. Ben geçici,mideyi biraz küçültmek için düşük kalorili besleniyorum şu anda. Normalde 1200 ün altı zaten sağlıklı değil. Kas,doku ve sıvı kaybı oluyor yetersiz beslenmede. Haftaya normal düzene geçerim,spor da oldu mu illa gider o kilolar.Cherry Mom ben pek yorum yapamiyorum menülere cünkü hep sok oluyorum okudukca. Herkes kus kadar yiyor. Millet benim ortimin Hedef60kgolmak menüsünü övmüs ben o kadar yesem kesin ölürüm acidan Namaria mecburen kahvaltiyi cok yapti dün tatlili falan, mahvoldu, benim normal kahvaltim nerdeyse öyle Yani senin anlayacagin ben susayim en iyisi
canım şok olunacak menüler değil aslında benim 4 öğünüm kesin var biri kahve ceviz de olsa yiyorum :)) sen de akşam yemiyosun ben şok :)))Cherry Mom ben pek yorum yapamiyorum menülere cünkü hep sok oluyorum okudukca. Herkes kus kadar yiyor. Millet benim ortimin Hedef60kgolmak menüsünü övmüs ben o kadar yesem kesin ölürüm acidan Namaria mecburen kahvaltiyi cok yapti dün tatlili falan, mahvoldu, benim normal kahvaltim nerdeyse öyle Yani senin anlayacagin ben susayim en iyisi
haklısın canım salata yapmak zor olur ama bir salatalık yıkayıp hatır hutur yiyebilirsinkuzu bu yemegi nasil yedigimi gorseydin:) oglanla araba oynarken tabak yanimda bi kasik atiyorum agzima oyuna donuyorum.filancocugu simdi uyuttum bulasiklarimi bile yeni toplucam cocukla oyle salatasi yogurdu hele tek basina mumkun degil yani
Ben zaten diyetisyen menüsü takip ediyorum o da bana göre yediriyor sagolsunKatılıyorum mavimli. Ben geçici,mideyi biraz küçültmek için düşük kalorili besleniyorum şu anda. Normalde 1200 ün altı zaten sağlıklı değil. Kas,doku ve sıvı kaybı oluyor yetersiz beslenmede. Haftaya normal düzene geçerim,spor da oldu mu illa gider o kilolar.
Aynen,herkesin vücudu, bünyesi farklı. Kalıcı kilo vermek için sürdürülebilir diyetler,yaşam tarzına yakın beslenme reçeteleri lazım. Arada metabolizma ile oynanabilir,kısa zaman için.Ben zaten diyetisyen menüsü takip ediyorum o da bana göre yediriyor sagolsun
kilo, boy, yas, saglik durumu önemli yapilan menülerde. Herkesin durumu da farkli. Cok karisamiyorum dogal olarak.
Günaydın canımCherry Mom ben pek yorum yapamiyorum menülere cünkü hep sok oluyorum okudukca. Herkes kus kadar yiyor. Millet benim ortimin Hedef60kgolmak menüsünü övmüs ben o kadar yesem kesin ölürüm acidan Namaria mecburen kahvaltiyi cok yapti dün tatlili falan, mahvoldu, benim normal kahvaltim nerdeyse öyle Yani senin anlayacagin ben susayim en iyisi
Günaydın kaça gidiyorGünaydın herkese
Küçük kuzumu okula bırakıp geldim. Çok heyecanlıydı.
Buna katılıyorum zaten çok sınırlı diyetler uzun süre yapılamıyor diyetin uzuun ömürlü olmasını istiyorsak kendimizi bıktırmadan yoksunluk yaşatmadan ilerlemek şart.Aynen,herkesin vücudu, bünyesi farklı. Kalıcı kilo vermek için sürdürülebilir diyetler,yaşam tarzına yakın beslenme reçeteleri lazım. Arada metabolizma ile oynanabilir,kısa zaman için.
5. Sınıf oldu bu sene. Gece uyuyamadı heyecandan.Günaydın kaça gidiyor
Menülere yorum yapmak karışmak olarak algılanmasın ama bazen bir afiyet olsun bile karşıdakine mesajdır " yediklerini okudum gördüm burda kaçamak olsaydı da görecektim " imajıdır :) benim afiyet olsunların arkasında hep bunlar varBen zaten diyetisyen menüsü takip ediyorum o da bana göre yediriyor sagolsun
kilo, boy, yas, saglik durumu önemli yapilan menülerde. Herkesin durumu da farkli. Cok karisamiyorum dogal olarak.
Ah kuzum5. Sınıf oldu bu sene. Gece uyuyamadı heyecandan.
Günaydın kuzumGünaydın herkese
Katmaz mi. Duraklama dönemlerinde ya da şimdiki gibi kilo sınırını aştığımda ben yaparım. Ama çok uzatmam,vücut alışıyor,az dışına çıkınca kilo alınıyor.Buna katılıyorum zaten çok sınırlı diyetler uzun süre yapılamıyor diyetin uzuun ömürlü olmasını istiyorsak kendimizi bıktırmadan yoksunluk yaşatmadan ilerlemek şart.
Ama arada detokslarda olacaktır 600 700 kalorilik diyetleri diyetisyenler de sık sık yapıyor, o dönemlerde verilen kilolarda insana motivasyon katmıyor değil
Günaydın kuzum
Çok doğru valla iyi dedin canımKatmaz mi. Duraklama dönemlerinde ya da şimdiki gibi kilo sınırını aştığımda ben yaparım. Ama çok uzatmak,vücut alışıyor,az dışına çıkınca kilo alınıyor.
Aslında önümüzde Peygamberimiz gibi örnek varken başka reçeteler arıyoruz. 2 öğün,midenin üçte biri hava, üçte biri şu, üçte biri gıda demiş mübarek. Hafif aç kalkın,sağlık bulun demiş. Biz yüzyıllar sonra yeni arayışlara girme çabasındayız,doğrusu malumken.
neymis bu derginin adi kaptan? bende bu aralar yeni arayislardayimSabahın 7 sinden beri şunu yapıyoruz
Tüm küçük analarına tavsiyembizimki 2 senedir aralıksız yapıyor artık kolay geliyor ama zevkine yapıyor :) bunun kadar oyalayan dergi çıkmadı henüz mavimli Pain Killer seyrekyagmur belmayne kirmizigitar
Eki Görüntüle 2715679
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?