Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben zaten diyetisyen menüsü takip ediyorum o da bana göre yediriyor sagolsun
kilo, boy, yas, saglik durumu önemli yapilan menülerde. Herkesin durumu da farkli. Cok karisamiyorum dogal olarak.
ben de diyetisyen menüsüyle gidiyorum canım 10 gündür tavuk balık kırmızı et yemiyorum onun önerisiyle.
tabi ki herkesin durumu,bünyesi metabolizması farklı ama yorum yaparken zaten eleştirmek için değil, sporuna suyuna bile yorum yapıyoruz o yönden dedim ben gene nasıl rahat ediceksen oyle yaparsın

O kolay kaptanim tamamdir

Ne tatlisin yaaa

Bu hafta çok fire vermişim yemek bildirimlerinde. Dün utandığımdan yazamadım Cherry Mom diğer yazamadığım 2 gün hep unuttuğum icin. Akşamı bekliyorum belki acıkır bişey yerim sonradan ekleme olmasın diye ama sonrasında da unutuyorum. Dün yazamama sebebim abarttım biraz. Sabah normal kepek peynir zeytin domates filan ama öğlen popeyes acılı kanat ve akşama doğru burada acılı ekmek var pastanelerde satılıyor poğaça gibi ondan yedim. Çok stresliyim kafam bi ton dün sürekli emlakçıyla cebelleştim filan. Şu kilo işini de halletmek istiyorum bilemiyorum.

Mutfağa girdim biraz. Kızlara portakallı fındıklı anne kurabiyesiyle tahinli çörek yaptım. Yanlarında götürürler okula,hazır gıda yedirmemeye çalışıyorum. Ev miss koktu ya. İrademe buradan 100 puan veriyorum.

Canım farkettim ama sıkıntılarını anlatığın için bile bile üstüne gitmek istemedim bende. Aslında şuan oturup 100 kilo yesende sana çözüm değil ama odaklanmana engel tahmin edebiliyorum.. kendine çok sıkıntı yapma sen zaten idealinden uzak değilsin 52 küsür kilosun, limitlerini aşmadığın sürece herşeyi yiyebilirsin bence.
Menülerini sayfaya girdiğinde yaz ekleme olursada sonradan ekleyebilirsin olduya sonrada ekleyemedin yine sorun değil, hiç yazmamaktan iyidir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…