- 5 Ekim 2020
- 2.816
- 11.041
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #377.361
Valla ayakta alkışlıyorum canım. Tebrik ederimYine bir Namaria menüsü
Canım tatlıyı çok yememişinki, ben olsam fırsat bu fırsat deyip
ayyy canım herşey güzel gidiyordu akşam olunca yine bi bel ağrısı girdi. Eşim artık bu ağrı geçene kadar spora ara ver diyor, umarım sabaha geçer.
yok canım ya, bunun 12.500 ü yürüyüş adımı gerisi leslie.
Canım valla şu an beni ancak bakıcı keser. Bugün yoğun bir dersim var. Oldukça da felsefi bir ders ve bu dersin ödevi olarak tezimin giriş kısmını yazmam gerekiyor. Benim için çok önemli yani. Ama bir kulağımda hoca konuşuyor, felsefi terimler havada uçuşuyor, diğer kulağımda oğlum, anne onu ve anne bunu ver, çişim geldi, oynayalım, karnım acıktı. Kişilik bölünmesi yaşıyorum şu andaSabahın 7 sinden beri şunu yapıyoruz
Tüm küçük analarına tavsiyembizimki 2 senedir aralıksız yapıyor artık kolay geliyor ama zevkine yapıyor :) bunun kadar oyalayan dergi çıkmadı henüz @mavimli @Pain Killer @seyrekyagmur belmayne @kirmizigitar
Eki Görüntüle 2715679
Senin yaptığına zaten aklım ermiyorCanım valla şu an beni ancak bakıcı keser. Bugün yoğun bir dersim var. Oldukça da felsefi bir ders ve bu dersin ödevi olarak tezimin giriş kısmını yazmam gerekiyor. Benim için çok önemli yani. Ama bir kulağımda hoca konuşuyor, felsefi terimler havada uçuşuyor, diğer kulağımda oğlum, anne onu ve anne bunu ver, çişim geldi, oynayalım, karnım acıktı. Kişilik bölünmesi yaşıyorum şu andaşimdi ara verdik ama daha iki saat daha dersim var
Merhabamerhaba herkese
Kilo vermeyi cok istiyorum motivasyona cook ihtiyacim var.
Insallah burada guzel bir baslangic yapacagim
ADINIZ: nur
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 165
KİLONUZ: 73
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: muhendis
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2/ 3 & 1.5
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hareketsiz yasam ve fast food tarzi beslenme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: saglikli olmak ve fit gorunmek
Hoşgeldin canım hayırlı olsunmerhaba herkese
2 kizim var 3 ve 1.5 yasindalar canimMerhaba
Hoşgeldin aramıza teşekkürler form içinsen gelmeden geçmişine şöyle bir bakmıştım 66.7 ile ayrılmışın biraz geri almış görünüyorsun bu defa kalıcı olsun ve mezuniyete kadar ipin ucunu bırakma inşallah
Allah bağışlasın 3 evlat peşpeşeçalışıyor musun :)
Bence biraz da mevsimsel iştah açılması. Ben de kendime şaşıyorum. Ama 1 hafta azmedince kesiliyor o deli iştah. 5. Günümde yüzde 40 azalma var benim.Bayanlar maasallah nazar değmesin hiçbirinize gayet iyi gidiyorsunuz.
Ben bi ileri iki geri gidiyorum.
Yeniden diyetisyene gitsem diye düşünüyorum sonra evde bi ton liste var.
Dün akşam canım nasıl tatlı istiyor anlatamam.
Yemegimi düzgünce yedim.
Kahvaltı yumurta peynir zeytin salatalık domates ekmek
Ara akşama kadar ders online hep oturunca bi garip oluyorum nedense
Akşam 1 kase yeşil mercimek çorbası,
Yeşil fasulye yogurt, 1 tane kurabiye
Tam neyse bi tane derken bide üstüne mısır patlaması mandalina yedim.
Bi doktora gitmeyi düşünüyorum canım nasıl çekiyor anlatamam.
Sabah okula gitcem kot pantolonu giydim resmen patlıycak resmen bi türlü rayına oturtamadım bide en azından yarım saatlik bir yürüyüş metebolizmama iyi geliyordu.
Sadece dikkat etmekle olmuyor.
Hani yoyo diyet diyorlar ya onun gibi oldum.
Cidden zayıflamak saglıklı olmak istiyormusun evet ama iradesizliktenmi hormonlarımdanmı bir tuhafım
Hoşgeldin Nur :) ismim Almıla 3.5 aydır yarışmadayım motivasyon sorununu aşarsan çok rahat kilo verebilirsin daha önce de yarışmadaymışsın zaten.merhaba herkese
Sen odaklanamıyorsun bir türlü canım kararlı olduğunu göremiyorum devamlı diyeti arkaya erteliyor gibisin.Bayanlar maasallah nazar değmesin hiçbirinize gayet iyi gidiyorsunuz.
Yemegimi düzgünce yedim.
Sabah okula gitcem kot pantolonu giydim resmen patlıycak resmen bi türlü rayına oturtamadım bide en azından yarım saatlik bir yürüyüş metebolizmama iyi geliyordu.
Cidden zayıflamak saglıklı olmak istiyormusun evet ama iradesizliktenmi hormonlarımdanmı bir tuhafım
Hoşgeldiniz,doğum sonrası kilo vermek kolay değil. Öncelik bebekte oluyor. Kadın kendine gelene kadar zaman geçiyor tabii.2 kizim var 3 ve 1.5 yasindalar canimbilgisayar muhendisiyim kamuda calisiyorum.
evet moralim cok bozuluyor cok kilo aldim ve giysilerim olmuyor
Insallah 66 dan da azlari gorurum hep beraber zayiflariz insallah
canım yürüyüşe tekrar başlasan dediğin gibi sadece yemekle olmuyorBayanlar maasallah nazar değmesin hiçbirinize gayet iyi gidiyorsunuz.
Yemegimi düzgünce yedim.
Hosbulduk canim tesekkur ederimHoşgeldin canım hayırlı olsun
Bunu hiç yapmadım da yemedim de. Merak ediyorum çok. Bir ara denemem lazım.Sen odaklanamıyorsun bir türlü canım kararlı olduğunu göremiyorum devamlı diyeti arkaya erteliyor gibisin.
Halbuki dediğin gibi günlük yarım saat 40 dakika yürüyüşü hayatına katabilsen sağlıksız şeylerden uzak durabilsen başlangıç için gayet iyi olacak. Kafanda devamlı başarısız diyet modu var gibi öyle olmasın diyet yapıyorum deme zaten sağlıklı yaşama geçtim de..
Tatlı istediğin için tamda beni tatlı yerken yakaladın ekteincir uyutması :) diyet yapanlar için tatlı isteğini bence 100 de 100 keser içinde 1 litre süte 12 13 incir var başkada bişey yok denemeni tavsiye ederim ben şuan kahve ile götürüyorum
Eki Görüntüle 2715843
Hosbulduk tesekkurler. Biraz buyuduler artik emzirmeyi de biraktim tam uygun bi zamanHoşgeldiniz,doğum sonrası kilo vermek kolay değil. Öncelik bebekte oluyor. Kadın kendine gelene kadar zaman geçiyor tabii.
Tatlı krizleri için nimet benceBunu hiç yapmadım da yemedim de. Merak ediyorum çok. Bir ara denemem lazım.
Hosbulduk AlmilaHoşgeldin Nur :) ismim Almıla 3.5 aydır yarışmadayım motivasyon sorununu aşarsan çok rahat kilo verebilirsin daha önce de yarışmadaymışsın zaten.
sağlıcakla ideal kilolarımıza erişiriz inşallah
Bende yapıyım inşallah. Muhteşem gözüküyorSen odaklanamıyorsun bir türlü canım kararlı olduğunu göremiyorum devamlı diyeti arkaya erteliyor gibisin.
Halbuki dediğin gibi günlük yarım saat 40 dakika yürüyüşü hayatına katabilsen sağlıksız şeylerden uzak durabilsen başlangıç için gayet iyi olacak. Kafanda devamlı başarısız diyet modu var gibi öyle olmasın diyet yapıyorum deme zaten sağlıklı yaşama geçtim de..
Tatlı istediğin için tamda beni tatlı yerken yakaladın ekteincir uyutması :) diyet yapanlar için tatlı isteğini bence 100 de 100 keser içinde 1 litre süte 12 13 incir var başkada bişey yok denemeni tavsiye ederim ben şuan kahve ile götürüyorum
Eki Görüntüle 2715843
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?