Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla ayakta alkışlıyorum canım. Tebrik ederim

Canım valla şu an beni ancak bakıcı keser. Bugün yoğun bir dersim var. Oldukça da felsefi bir ders ve bu dersin ödevi olarak tezimin giriş kısmını yazmam gerekiyor. Benim için çok önemli yani. Ama bir kulağımda hoca konuşuyor, felsefi terimler havada uçuşuyor, diğer kulağımda oğlum, anne onu ve anne bunu ver, çişim geldi, oynayalım, karnım acıktı. Kişilik bölünmesi yaşıyorum şu anda şimdi ara verdik ama daha iki saat daha dersim var

Senin yaptığına zaten aklım ermiyor ben bekarken yüksek lisans yaptım ne evlilik ne çocuk vardı sadece çalışıyordum ozman bile zor gelmişti ki ben tezsiz yaptım bitirme projesi yetti bana
Senin anne baba uzak mı sana ? Günde 2 3 saat gündüz oynasalar mis gibi çalışırsın birde akşam çocuk yatınca oh

merhaba herkese
Kilo vermeyi cok istiyorum motivasyona cook ihtiyacim var.
Insallah burada guzel bir baslangic yapacagim

ADINIZ: nur
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 165
KİLONUZ: 73
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: muhendis
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2/ 3 & 1.5
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hareketsiz yasam ve fast food tarzi beslenme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: saglikli olmak ve fit gorunmek

Merhaba
Hoşgeldin aramıza teşekkürler form için sen gelmeden geçmişine şöyle bir bakmıştım 66.7 ile ayrılmışın biraz geri almış görünüyorsun bu defa kalıcı olsun ve mezuniyete kadar ipin ucunu bırakma inşallah
Allah bağışlasın 3 evlat peşpeşe çalışıyor musun :)

Bayanlar maasallah nazar değmesin hiçbirinize gayet iyi gidiyorsunuz.
Ben bi ileri iki geri gidiyorum.
Yeniden diyetisyene gitsem diye düşünüyorum sonra evde bi ton liste var.
Dün akşam canım nasıl tatlı istiyor anlatamam.
Yemegimi düzgünce yedim.
Kahvaltı yumurta peynir zeytin salatalık domates ekmek

Ara akşama kadar ders online hep oturunca bi garip oluyorum nedense

Akşam 1 kase yeşil mercimek çorbası,
Yeşil fasulye yogurt, 1 tane kurabiye
Tam neyse bi tane derken bide üstüne mısır patlaması mandalina yedim.

Bi doktora gitmeyi düşünüyorum canım nasıl çekiyor anlatamam.

Sabah okula gitcem kot pantolonu giydim resmen patlıycak resmen bi türlü rayına oturtamadım bide en azından yarım saatlik bir yürüyüş metebolizmama iyi geliyordu.
Sadece dikkat etmekle olmuyor.
Hani yoyo diyet diyorlar ya onun gibi oldum.

Cidden zayıflamak saglıklı olmak istiyormusun evet ama iradesizliktenmi hormonlarımdanmı bir tuhafım

Hoşgeldin canım hayırlı olsun

2 kizim var 3 ve 1.5 yasindalar canim bilgisayar muhendisiyim kamuda calisiyorum.
evet moralim cok bozuluyor cok kilo aldim ve giysilerim olmuyor
Insallah 66 dan da azlari gorurum hep beraber zayiflariz insallah

Bence biraz da mevsimsel iştah açılması. Ben de kendime şaşıyorum. Ama 1 hafta azmedince kesiliyor o deli iştah. 5. Günümde yüzde 40 azalma var benim.

Hoşgeldin Nur :) ismim Almıla 3.5 aydır yarışmadayım motivasyon sorununu aşarsan çok rahat kilo verebilirsin daha önce de yarışmadaymışsın zaten.
sağlıcakla ideal kilolarımıza erişiriz inşallah

Sen odaklanamıyorsun bir türlü canım kararlı olduğunu göremiyorum devamlı diyeti arkaya erteliyor gibisin.
Halbuki dediğin gibi günlük yarım saat 40 dakika yürüyüşü hayatına katabilsen sağlıksız şeylerden uzak durabilsen başlangıç için gayet iyi olacak. Kafanda devamlı başarısız diyet modu var gibi öyle olmasın diyet yapıyorum deme zaten sağlıklı yaşama geçtim de..
Tatlı istediğin için tamda beni tatlı yerken yakaladın ekte incir uyutması :) diyet yapanlar için tatlı isteğini bence 100 de 100 keser içinde 1 litre süte 12 13 incir var başkada bişey yok denemeni tavsiye ederim ben şuan kahve ile götürüyorum

2 kizim var 3 ve 1.5 yasindalar canim bilgisayar muhendisiyim kamuda calisiyorum.
evet moralim cok bozuluyor cok kilo aldim ve giysilerim olmuyor
Insallah 66 dan da azlari gorurum hep beraber zayiflariz insallah
Hoşgeldiniz,doğum sonrası kilo vermek kolay değil. Öncelik bebekte oluyor. Kadın kendine gelene kadar zaman geçiyor tabii.

canım yürüyüşe tekrar başlasan dediğin gibi sadece yemekle olmuyor

Bunu hiç yapmadım da yemedim de. Merak ediyorum çok. Bir ara denemem lazım.

Bunu hiç yapmadım da yemedim de. Merak ediyorum çok. Bir ara denemem lazım.
Tatlı krizleri için nimet bence

Eşim beğenmedi o ayrı tabi şerbetliler varken bunu yer mi içine bal şeker koyanda oluyor ama bence kâfi istersen kaselere koymadan şöyle bir bakarsın tadına ona göre ekleme yaparsın çok sağlıklı oğlumda yiyor severek

Hosbulduk Almila evet burada duzenli bildirim yapmak gercekten etkili oluyordu.
insallah hep beraber kilo veririz. Tek basina yapmaktan cok daha iyi

Bende yapıyım inşallah. Muhteşem gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…