- 18 Ocak 2017
- 1.674
- 5.689
- 158
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #377.381
2 yi de 2 yaş anladım2 kizim var 3 ve 1.5 yasindalar canimbilgisayar muhendisiyim kamuda calisiyorum.
evet moralim cok bozuluyor cok kilo aldim ve giysilerim olmuyor
Insallah 66 dan da azlari gorurum hep beraber zayiflariz insallah
evet güzel sinerjili bir grupla sağlıcakla kilo vermek çok eğlenceli de oluyor motivasyonu bu şekilde çözeceğine inanıyorumHosbulduk Almilaevet burada duzenli bildirim yapmak gercekten etkili oluyordu.
insallah hep beraber kilo veririz. Tek basina yapmaktan cok daha iyi
Perşembe Perşembe seni karşı takım mı gönderdi yahuı
Ben de memnun oldum Esracimm2 yi de 2 yaş anladım
İnşallah canım düzenli katılım yapabilir ekip içinde olabilirsen eminim eksik olan motivasyonu burada bulabilirsin
Esra ben bu arada atlamışım çok memnun oldum
yarın cuma ne yaptınız colombre hanımcım tüm takımın canını çektireceksiniz
Ellerine sağlık nefsini körlemek için (eğer durabilirsen) 1 tane yeseydinKaptancim ben çayımı bunları koklayarak içtim
Amaninn boyle mi zayifliyor bu grup harikaymis
biz de sayende görerek içicez çaylarımızıKaptancim ben çayımı bunları koklayarak içtim
Bir ilk oldu bizde şoklardayızAmaninn boyle mi zayifliyor bu grup harikaymis
Takım arkadaşıysak hep birlikte acı çekelim istedi herhaldebiz de sayende görerek içicez çaylarımızı
Ben yapar yollarım isteyene.şaka bir yana cidden hamilesi olur fırsatı olmayan olur yemek görseli paylaşmayı doğru bulmuyorum ben :)
Kendi yiyebildiklerimi de atayım,hem diyet,hem şekersiz,hem unsuz.Takım arkadaşıysak hep birlikte acı çekelim istedi herhaldetakım ruhu
senin için değil canım genel dedim sosyal medyada vs. cok görüyorumBen yapar yollarım isteyene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?