- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #378.241
Büyük gecmis olsun. Ben de yataktan kalkamamistim. Diger belirtiler cok yoktu , benziyor malesef. Bol sivi, limonlu zencefilli balli mix ve vitamin. yemeye gayret et kuzum vücudunun enerjiye ihtiyaci var. Esin nasil geciriyor peki?Teşekkür ederim arkadaşlar, büyük ihtimal koronadır diye düşünüyoz. Çünkü eşim pozitif şuan.
Kötü etkileri yok nefes güçlüğü ,öksürük gibi ama yataktan da kalkamıyorum şimdilik. Bir kaç güne iyiye gider umarım. Test sonucu bekliyorum şuan.
Pazartesi menüsünde tarif var canım. Ödem için tokda tutuyor
Oy miniğine Allah zihin açıklığı versin inşaallah güzel geçsinGünaydın arkadaşlar.
Küçüğümü sınav için okula götüreceğim birazdan. Çok çalıştık bakalım.Şu an tüm sosyal bilgilerim güncel durumda.
Canim gunaydinGüzel menü canım
Cevizli tavuk göğsü tatlı herhalde değil mi:) bu hafta 6. Takımla yarış halindeyiz mahii güzel yüzde ile gel canımmm
Aslında 3 4 kurabiye sıkıntı değil ama geç yenmiş bunların çoğu tokken yenmiş sanırımfazla ve zamansız olması sebebiyle kötü canım
Dengelemen şahane oldu canım tebrikler çok iyi menü
İf yapıyordun değil mi canım sen ?
Menün güzel afiyet olsun
Yine azgeçti mi leylalık geçtiryse söyle spor pressi yapcam
Petibörler kötü olmuş canım
Canim gunaydinummhnisa benden de tavsiye limonlu maydonoz haşlaması iki bardak içsen yeter iki gün. Cumaya bişi kalmaz canım pazartesi 600 gr fazlamı verdim dün icince
orticim çok geçmiş olsun lütfen kendini zorla bol meyve bağışıklık güçlendirecek gıdalar almaya çalış Rabbim tez zamanda şifa versin sana ve eşineTeşekkür ederim arkadaşlar, büyük ihtimal koronadır diye düşünüyoz. Çünkü eşim pozitif şuan.
Kötü etkileri yok nefes güçlüğü ,öksürük gibi ama yataktan da kalkamıyorum şimdilik. Bir kaç güne iyiye gider umarım. Test sonucu bekliyorum şuan.
Günaydın güzel hanımlarummhnisa benden de tavsiye limonlu maydonoz haşlaması iki bardak içsen yeter iki gün. Cumaya bişi kalmaz canım pazartesi 600 gr fazlamı verdim dün icince
ben de bi ziyarete gideyim 6. takımı yoğunluktan hiç bakamadım kaç gündür kk ya dogru düzgünGünaaaydiiiinnn
İki 6.takima kahvaltı önerisi verip geldim tahmin edersiniz ki bol kaloriliduzenegimi değiştirince sabah erken ne güzel vakit oluyomus bana 10 da direk çocuklarla kalkınca zombi gibi oluyomusum bu arada tartindim ve artı miii yollamisimm regli gelmedi şişkinliği var ne kadar giderse 2 gün daha o kadar kâr limonlu maydonoz başlamasını bugün ve yarın icmenizi şiddetle tavsiye ederim
Canım çia tohumun yok onsuz yapsam da etki yapar mı acaba son 2 gün içeyim bu tarz bişeylerArındıricı su 5 gün boyunca
1.5 litre suya 1 çubuk tarçın,1 diş zencefil,
1 çorba kasığı chia,yarı limon suyu(geceden hazirlanıp gün boyu iciliyor)
Sabah 10.00
Birtutam ispanak ve yarım rendelenmiş havuç az yağ ile soteleniyor ve 2 kaşık onceden haşlanmış yesil mercimekte atıliyor ve 2 yumurta ile omlet yapıliyor. Yaninda lor peynir ve bol yeşillik ile yeniyor
Ara 14.00 cennet hurması ve 1 bardak kefir,tarçın ve 1 tatlı kaşığı chia ile blendardan geçirilip içiliyor.
Akşam 18.00
6 kaşık kiymali pirasa,2 kaşık yoğurt,salata
21.00yeşil çay
3 litre su ve spor
Cherry Mom @reyyanK
Canım çook gecmis olsun eş pozitif Ken seninde %99 gibi. Beslenmene zor da olsa eksik tutma bal zerdeçal karşımı korona semptomları için ciddi koruyucu deniyor. Umarım kısa sürede atlatırsın.Teşekkür ederim arkadaşlar, büyük ihtimal koronadır diye düşünüyoz. Çünkü eşim pozitif şuan.
1 demetin yarısından daha azı ile 2 dl limonu kaynatıyoruz fokur fokurken 10 dk kadar daha.sarimsi bı renk oluyor. Akşamına hafiflemeye başlıyorsun.gunde 2 bardak ideal.Canim gunaydin
Ben de deniycem bu suyu bugun ve yarin.
Olculeri nasil?
Günaydın güzel hanımlar
Canım bende tam Bi tarif alabilir miyim ölçülerini falan
Git bak heleben de bi ziyarete gideyim 6. takımı yoğunluktan hiç bakamadım kaç gündür kk ya dogru düzgün
ortalama canım aynenCanım çook gecmis olsun eş pozitif Ken seninde %99 gibi. Beslenmene zor da olsa eksik tutma bal zerdeçal karşımı korona semptomları için ciddi koruyucu deniyor. Umarım kısa sürede atlatırsın.
1 demetin yarısından daha azı ile 2 dl limonu kaynatıyoruz fokur fokurken 10 dk kadar daha.sarimsi bı renk oluyor. Akşamına hafiflemeye başlıyorsun.gunde 2 bardak ideal.
Yazdım canim
Git bak heleama çok kalabalıklar ortalama ona göre hesaplanıyor sanırım değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?