- 5 Ekim 2020
- 2.816
- 11.041
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #378.421
Önümüzdeki ay da benim oğlanın doğum günü. Bakalım neler işiteceğizNice mutlu yaslari olsun oglusununCherry Mom kaptanimcim çocukların muhtesem isteklerine bayiliyorum yegenim de dogum gununde kral sakir ayakkabi istedi benden ilk defa oyle bir karakterin var oldugunu ogrendim
Oh ya korktum bir an masallah canim sana olumsuzluklar seni yildirmiyor bu yoldaolumlu
Oh ne guzel canimBen de hafif yaptim bayagi. Ay hadi güzel eksiler gelsin.
bazi insanlar moeali bozuk olunca kendini yemege verir bende tam tersi yemeden icmeden kesilirim avantajim ordaOh ya korktum bir an masallah canim sana olumsuzluklar seni yildirmiyor bu yolda
Moralin bozuk mu ? İlaç yüzünden mi diyorsunbazi insanlar moeali bozuk olunca kendini yemege verir bende tam tersi yemeden icmeden kesilirim avantajim orda
Sizde de bekliyoruz değişik incilerÖnümüzdeki ay da benim oğlanın doğum günü. Bakalım neler işiteceğiz
Cok büyük avantajbazi insanlar moeali bozuk olunca kendini yemege verir bende tam tersi yemeden icmeden kesilirim avantajim orda
İnşallah ya bakalım neler olacakBen de hafif yaptim bayagi. Ay hadi güzel eksiler gelsin.
Neden düştü öyle acaba canımKızlar orticiğimin tarifini verdiği şu maydanoz kürünü yapayım diyordum ama tansiyonum 9 a 5 ti.tuzlu ayran içtim. Biraz iyi oldum. Tekrar düşürür mü acaba
yani moralim bpzuk degil de psikolojim bozuk ya bu araMoralin bozuk mu ? İlaç yüzünden mi diyorsun
canım
Zihnen çok yorucu bir gündü canım. Muhtemelen ondan oldu. Şimdi daha iyiyim ama.Neden düştü öyle acaba canım
Maydanoz içme o halde düşürür tekrar
Canım benim ya. Şu pandemi den aklımız başımızda çıkabilirsek daha da karada bize ölüm yok bizeyani moralim bpzuk degil de psikolojim bozuk ya bu ara
Güzel menü orticim. Hadi bakalım. Yarın güzel sonuçlarımız olsun inşallahSelaamm
İki dl denge ekmek, 1 köfte, 1 kk süzme peynir, 1 tk çilek reçeli, 1 hindi füme
Öğle:1 küçük kase çoban salata, 3 altınbaşak light bisküvi
Akşam 18:00: 1 porsiyon bezelye(etsiz), 1 dl denge,3 yk yoğurt
Su: maydonoz suyu ve az da normal su içtim daha içmem lazım
Spor: 5.500 adim
*Kabak yapicaktim, kendime ayrı yemek yapacak vaktim.olmayinca bezelye oldu.
Cherry Mom @reyyanK
Oy maşallah kuzuya. Mutlu seneler,analı babalı büyüsün,hep sağlıklı,mutlu olsun inşallah.Çok tesekkurler canım
Sorma sorma neler öğrendik nelerrrsabah deliriyordum pasta şöyle olsun böyle olsun diye diye yedi beni
İyi fikir afiyet olsun canımEvet canım ya protein çok önemli. Bugün et suyundan etli tarhana çorbası yaptım. Bomba niyetine onu içeceğim
Kesinlikle uykusuzluk ve metabolik saate uygun uyumama hem ödem hem sınır yapıyor ben de dikkat ediyorum artikİyi aksamlar arkadaslar bugun extra dikkat ettim aksami da yedim kapattim hafif bir egzersiz yapip günü kapatacagim insallah erken yatmaya calisicam uykusuzluk bende ödem yapiyor. İnsallah guzel eksiler görürüz
geçmiş olsun canım ben tam anlamadım maydonozu içtin de mi öyle oldu yoksa içmeden mi hazırlayamadınKızlar orticiğimin tarifini verdiği şu maydanoz kürünü yapayım diyordum ama tansiyonum 9 a 5 ti.tuzlu ayran içtim. Biraz iyi oldum. Tekrar düşürür mü acaba
canım orticim menün güzel az meyve de eklesen bagısıklıgına faydası olur insallah12.00
1dilim ekmek uzeri yarim avokado ve yarim kk peynir+3 zeytin
17.30
1kase kiymali nohut yemegi + 1 kasik yogurt
su ( bilmiyorum)
Spor yok
Namaria
afiyet olsun canım spor da menü de cok iyiİyi akşamlar herkese
1.00 x 1 Adet Domates14 kcal
2.00 x 1 Adet Salatalık 22 kcal
1.00 x 100gr Kapya Bi̇ber 40 kcal
0.50 x 100gr Ev Yapımı Lor 50 kcal
1.00 x 1 Adet Muz 100 kcal
2.00 x 1 Avuç Fıstık 300 kcal
Akşam:
1.75 x 1 Kase Nohut Unlu Tarhana 210 kcal
1.00 x 1 Porsi̇yon (200gr) Çoban Salata 84 kcal
0.50 x 1 Porsi̇yon Kıvırcık Salata 42 kcal
Toplam 862 kcal
0.25 x 1 Saat Eli̇pti̇k Bi̇si̇klet Egzersi̇zi̇ Yapmak 125 kcal
1.00 x 1 Adet 2 Mi̇l Lesli̇e 200 kcal
Toplam 325 kcal
Artı 4400 de adım var spordan sayılırsa
afiyet olsun canım saatler rutin dışı olmuş ama mecburiyetten yoksa spor ve menü da şahaneMenüm
16.00 ile 17.30 arası
İki dolu kase et sulu ve etli tarhana çorbası, 1 yumurtadan peynirli omlet
3 lt detoks suyu
42 dk leslie(hızlı)
Not: bugün tuhaf bir menü oldu ama 11 de derse başladık sadece yarım saat ara verdik ve ders 16.00 da bitti. Yemek olayını da erken kapatmak istediğim için böyle oldu
afiyet olsun canım adım cok iyiSabah
Zeytin peynir ceri domates salatalik cay 1 haşlanmış yumurta
Öğlen
Salata ve yoğurt
Etli nohut
Ara
Yeşil çay
Aksam
Firinda tavuk patates
9900 adim
2lt su
canım menemen güzel secim olmuş protein sebze herşeyi içeriyor tek öğün için dogru secim benceyine tek ogunum malzemem yoktu hic menemen yaptim bu aksam
1 yumurtadan menemen
yarim.dilim tam bugday ekmegi
1.5 litre su
15 dk evde kosu
canım cok hafif spor da yapmıştın galiba ben cok begendimIyi aksamlar kizlar
Kahvalti 8 de tavada yumurta,6 siyah zeytin, bir dilim esmer ekmek, kahve
Öglen 3 te mozzarellali karisik salata
Aksam cay
Cherry Mom
@reyyanK
canım hafif olmuş bence afiyet olsunSelaamm
İki dl denge ekmek, 1 köfte, 1 kk süzme peynir, 1 tk çilek reçeli, 1 hindi füme
Öğle:1 küçük kase çoban salata, 3 altınbaşak light bisküvi
Akşam 18:00: 1 porsiyon bezelye(etsiz), 1 dl denge,3 yk yoğurt
Su: maydonoz suyu ve az da normal su içtim daha içmem lazım
Spor: 5.500 adim
*Kabak yapicaktim, kendime ayrı yemek yapacak vaktim.olmayinca bezelye oldu.
Cherry Mom @reyyanK
güzel menü afiyet olsunSabah 09:40
Çeyrek kaşarlı tost
Zeytin, domates , salatalık
1 haşlanmış yumurta
ara taze hurm
Elma
Akşam ceviz
Beyaz leblebi
Kuru üzüm
salatalık
2,5 litre su bolca şekersiz çay
Spor yok maalesef
Bebek erken uyursa Leslie yaparım yaparsam yazarım
menü şahane sprola taçlansa daha da güzel olurmuş :)Merhaba arkadaslar
12:00 1 yumurta, 5 zeytin, 1 dilim peynir, yarim dilim ekmek
18:30 1 tabak guvec, 2 kasik bulgur pilavi, cok
19:00 1 elma
su:2,5 litre
Spor yok
cok güzel canımcım menün ve sporunBugün menüm
Sabah 2 yumurtalı lorlu omlet, 1 dilim kepekli ekmek ,limonlu naneli yeşil çay
Ara 1 elma
1 halley,türk kahvesi
İkindi tavuk sote,cacık salata , 2 kaşık bezelye yemeği
2 lt su
30 dk leslie
Yok canım yapamadım. Tansiyonum düşünce içmeyeyim dedim. Limon zaten düşürüyor tansiyonu.İyi fikir afiyet olsun canım
Kesinlikle uykusuzluk ve metabolik saate uygun uyumama hem ödem hem sınır yapıyor ben de dikkat ediyorum artik
geçmiş olsun canım ben tam anlamadım maydonozu içtin de mi öyle oldu yoksa içmeden mi hazırlayamadın
Sevindim canım çok geçmiş olsunZihnen çok yorucu bir gündü canım. Muhtemelen ondan oldu. Şimdi daha iyiyim ama.
canım orticim menün güzel az meyve de eklesen bagısıklıgına faydası olur insallah
afiyet olsun canım spor da menü de cok iyi
afiyet olsun canım saatler rutin dışı olmuş ama mecburiyetten yoksa spor ve menü da şahane
afiyet olsun canım adım cok iyi
canım menemen güzel secim olmuş protein sebze herşeyi içeriyor tek öğün için dogru secim bence
canım cok hafif spor da yapmıştın galiba ben cok begendim
canım hafif olmuş bence afiyet olsun
güzel menü afiyet olsun
menü şahane sprola taçlansa daha da güzel olurmuş :)
cok güzel canımcım menün ve sporun
genel olarak gayet güzel perşembe menüleri olmuş arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?