- 23 Mart 2016
- 30.047
- 90.632
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #378.441
kuzu abine de gecmis olsun, sana da insallah en kisa surede toparlarsiniz. ilac kullanmamak daha iyi aslinda yapacak cok bisey yok yani. arkadasim turkiyede kovit olsu emzirdigi icin ilac vermediler parolla atlatti kiz demekki ilacsiz da oluyormus.
Acil sifalar diyorum
Hollanda canim, aynen iki kovidliyiz suan evde cocuklarla ilgilenmek soyle dursun gurultu yapmalarina dayanamiyoruz. Hayir onlari yalniz birakip uyuyamiyorsun bile. Burda verilen bir ilac yok. Vitamin ya da agri kesici gibi ilaclari doktor vermez zaten isteyen marketten alir. Biz hicbirsey kullanmiyoruz suan.
Aynen canim, burda da sadece sonucunu bildiriyorlar o kadar, dinlenin bile demediler
Gecmis olsun canim, umarim biran once iyilesir cidden zor.
Teşekkür ederim hepinizeKızlar selam. Bugün neredeyse tüm gün sürüyor dersin. Beynim de yandı zaten. Daha bitmedi ders. Henüz ağzıma da bir lokma koymadım.Mehfam çok geçmiş olsun canım. Rabbim tez zamanda şifa versin.
Kardesim doktor hastanesinde durum iyi degil ne guzel kapatmislardi sadece bir katta azdi. Bu tatil, dugun vs derken simdi doldu.Tamamen dolu harita da takip ediyoruz artık heryer kırmızı ki bizim yakinlarimizda komşularımızla tamamen duyar olduk Pendik'te oturuyoruz hemşire tanıdık sadece Pendik'te hergun 60 yakın kayıp veriyoruz rakamlar gerçek değil diyor
Olucak inşaallah ortim yaparız biz bunuGüzel menü orticim. Hadi bakalım. Yarın güzel sonuçlarımız olsun inşallah
Heee ya yoksa benim yüzümden olsun istemem.simdi nasılsın canını neye sıktıysan önemsememeye çalış sağlığından önemli değil hiç bisiYok canım yapamadım. Tansiyonum düşünce içmeyeyim dedim. Limon zaten düşürüyor tansiyonu.Cherry Mom de maydanoz da düşürür deyince hepten vaz geçtim.
Kardesim doktor hastanesinde durum iyi degil ne guzel kapatmislardi sadece bir katta azdi. Bu tatil, dugun vs derken simdi doldu.
okullar acildiktan sonra vakalar zivanadan ciktiKardesim doktor hastanesinde durum iyi degil ne guzel kapatmislardi sadece bir katta azdi. Bu tatil, dugun vs derken simdi doldu.
pandemi gercekten psikolojimi mahvetti, yan komsum kovit alt komsum kovit, heryer virus markete gidicem inan korkuyorum evde bisey kalmadi ama vallahi canim istemiyor gitmek... asisi filan da olsa bundan kurtulamicaz gibi geliyo bir yil olacak nerdeyseCanım benim ya. Şu pandemi den aklımız başımızda çıkabilirsek daha da karada bize ölüm yok bize
Teşekkür ederim canımCanim cok cok gecmis olsun insallah bir an once iyilesirsiniz
Bunların hepsini hazırlamıştık canım aslında düzenli olarak vitamin de almaya çalışıyorduk yaklaşık 1 yıldır ama hastalık döneminde değil vitamin, su bile içecek halim kalmadı. Şuan devam etse de daha iyiyim, artık iştahım yerine gelmeye başladığı için de ayrıca endişeliyimCanim takviye biseyler alsaniz bagisikligi guclendirecek? Omega uc vitamin meyve sebze yesillik yogurt falan faydasi olur insallah lutfen dikkat et canim kendine aman yememezlik etmebir an once gecer insallah
Alışverişi online olarak halledebiliyoruz canım, d ve c vitaminini olaylar ilk patlak verdiğinde almıştık. D vitaminini düzenli kullandık sayılır c’nin tadı hoşuma gitmedi kullanmadık pek bir de çiğneme olanından almış eşim şeker gibiPain Killer d vitamini c Vitamini alın bari diyeceğimde alışveriş nasıl oluyor ne yapıyorsunuz var mı kapıya getiren
Harika canım, spora inanamıyorum12 Kasim
7.50
1 activia roka tere
12.30
5 yk pirasa 4 yk yogurt
2 dilim domates bir salatalik
15.30
1 activia bir mandalina
18.00
5 yk pirasa 3 yk yogurt
Domates
21.00
1 havuc
Su 2 lt
Spor 10 dk ayakta karin chloe 25p.
10 dk ayakta kol chle 25p.
10 dk yerde karin cardio chloe 50 p.
15 dk dumbell kol chloe 60 p.
Toplam 160 p.
Pain Killer
Canım o benim dünkü menüydü, birkaç gündür geceleri yazabiliyorum ancak. Ama bugünün menüsü de aynıydı zaten.canım orticim menün güzel az meyve de eklesen bagısıklıgına faydası olur insallah
Nice mutlu yaşları olsunDeli oğlanın doğum günü var tutturdu pastada soyadım olacak diyezaten iki isimli
Paw patrol pastası istedi onun logosu olacakmıştüm hayvanlar eksiksiz olacakmış 4 yaş yazacakmış 8 değil niye 8 yazdırcaksam offf ne çok biliyorlar
Kaptan kızdı. Hemen yorum yapayim. 16/8 sistemi galiba bu hafta bende yaptim. Kilo vermede çok etkili bencede. Harika menü. Aksam elmanin yanina yogurt,tarçın da olurduMerhaba arkadaslar
12:00 1 yumurta, 5 zeytin, 1 dilim peynir, yarim dilim ekmek
18:30 1 tabak guvec, 2 kasik bulgur pilavi, cok
19:00 1 elma
su:2,5 litre
Spor yok
Halleyi gördüm gördüm. Hiç olmamış.Bugün menüm
Sabah 2 yumurtalı lorlu omlet, 1 dilim kepekli ekmek ,limonlu naneli yeşil çay
Ara 1 elma
1 halley,türk kahvesi
İkindi tavuk sote,cacık salata , 2 kaşık bezelye yemeği
2 lt su
30 dk leslie
Canım çok sevindim iyi olmanıza. Aman yeter ki gelsin iştahı yerine. Sen frenlersin onuTeşekkür ederim canım
Bunların hepsini hazırlamıştık canım aslında düzenli olarak vitamin de almaya çalışıyorduk yaklaşık 1 yıldır ama hastalık döneminde değil vitamin, su bile içecek halim kalmadı. Şuan devam etse de daha iyiyim, artık iştahım yerine gelmeye başladığı için de ayrıca endişeliyim
bugün kendimi frenledim yarınki tartı için ama yarın meyve komasına girebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?