Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kuzu abine de gecmis olsun, sana da insallah en kisa surede toparlarsiniz. ilac kullanmamak daha iyi aslinda yapacak cok bisey yok yani. arkadasim turkiyede kovit olsu emzirdigi icin ilac vermediler parolla atlatti kiz demekki ilacsiz da oluyormus.

Mehfam canim gecmis olsun abine de insallah ilaca ihtiyac duymadan atlatir

Acil sifalar diyorum

Teşekkür ederim hepinize

Kardesim doktor hastanesinde durum iyi degil ne guzel kapatmislardi sadece bir katta azdi. Bu tatil, dugun vs derken simdi doldu.

Güzel menü orticim. Hadi bakalım. Yarın güzel sonuçlarımız olsun inşallah
Olucak inşaallah ortim yaparız biz bunu
Yok canım yapamadım. Tansiyonum düşünce içmeyeyim dedim. Limon zaten düşürüyor tansiyonu. Cherry Mom de maydanoz da düşürür deyince hepten vaz geçtim.
Heee ya yoksa benim yüzümden olsun istemem.simdi nasılsın canını neye sıktıysan önemsememeye çalış sağlığından önemli değil hiç bisi
Kardesim doktor hastanesinde durum iyi degil ne guzel kapatmislardi sadece bir katta azdi. Bu tatil, dugun vs derken simdi doldu.
Napcaz böyle bir kardeşin gibi sağlıkçılar napsin bitikler artık. Bı çok yapılması gereken yapılmıyor ki eşim turizmci otelde bı sure turistte korona çıktı bizim ülkeye yeni gelmişken üstelik mesafe maske nereye kadar

Canım benim ya. Şu pandemi den aklımız başımızda çıkabilirsek daha da karada bize ölüm yok bize
pandemi gercekten psikolojimi mahvetti, yan komsum kovit alt komsum kovit, heryer virus markete gidicem inan korkuyorum evde bisey kalmadi ama vallahi canim istemiyor gitmek... asisi filan da olsa bundan kurtulamicaz gibi geliyo bir yil olacak nerdeyse

Canim cok cok gecmis olsun insallah bir an once iyilesirsiniz
Teşekkür ederim canım
Canim takviye biseyler alsaniz bagisikligi guclendirecek? Omega uc vitamin meyve sebze yesillik yogurt falan faydasi olur insallah lutfen dikkat et canim kendine aman yememezlik etme bir an once gecer insallah
Bunların hepsini hazırlamıştık canım aslında düzenli olarak vitamin de almaya çalışıyorduk yaklaşık 1 yıldır ama hastalık döneminde değil vitamin, su bile içecek halim kalmadı. Şuan devam etse de daha iyiyim, artık iştahım yerine gelmeye başladığı için de ayrıca endişeliyim

bugün kendimi frenledim yarınki tartı için ama yarın meyve komasına girebilirim

Pain Killer d vitamini c Vitamini alın bari diyeceğimde alışveriş nasıl oluyor ne yapıyorsunuz var mı kapıya getiren
Alışverişi online olarak halledebiliyoruz canım, d ve c vitaminini olaylar ilk patlak verdiğinde almıştık. D vitaminini düzenli kullandık sayılır c’nin tadı hoşuma gitmedi kullanmadık pek bir de çiğneme olanından almış eşim şeker gibi

Artık biraz daha iyi gibiyiz canım, umarım geçici bir iyi hissetme değildir yine
Her seferinde İyiyim deyip kalkıyoz 2 dk sonra yataga,koltuga zor atıyoz kendimizi

Harika canım, spora inanamıyorum , nazarım değmesin aman

canım orticim menün güzel az meyve de eklesen bagısıklıgına faydası olur insallah
Canım o benim dünkü menüydü, birkaç gündür geceleri yazabiliyorum ancak. Ama bugünün menüsü de aynıydı zaten.

Nice mutlu yaşları olsun
Doğum günü kutlu olsun miniğin

Merhaba arkadaslar

12:00 1 yumurta, 5 zeytin, 1 dilim peynir, yarim dilim ekmek

18:30 1 tabak guvec, 2 kasik bulgur pilavi, cok

19:00 1 elma

su:2,5 litre
Spor yok
Kaptan kızdı. Hemen yorum yapayim. 16/8 sistemi galiba bu hafta bende yaptim. Kilo vermede çok etkili bencede. Harika menü. Aksam elmanin yanina yogurt,tarçın da olurdu

Bugün menüm
Sabah 2 yumurtalı lorlu omlet, 1 dilim kepekli ekmek ,limonlu naneli yeşil çay
Ara 1 elma
1 halley ,türk kahvesi
İkindi tavuk sote,cacık salata , 2 kaşık bezelye yemeği
2 lt su
30 dk leslie
Halleyi gördüm gördüm. Hiç olmamış.
Şaka yapiyorum canım. Senin menülerin sıkı takibimde sende gayet iyi gidiyorsun. Arada olur oyle kaçamaklar. Hepimiz yapıyoruz. Mühim olan tadında bırakmak.

Canım çok sevindim iyi olmanıza. Aman yeter ki gelsin iştahı yerine. Sen frenlersin onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…