Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canimmm bana diyosun sen maşallah yaa über menü

Hoş buldum bal
İyiyim yine herzamanki gibi devam
Sizi çok özledim, iradeli olmayı çok özledim

Sen nasılsın kaptanım, doğum gününüz kutlu olsun bu arada Nice mutlu yılları olsun küçük beyin
Vallahi bizde seni özledik gel git yapıyorsun tam oh geldi diyorz seviniyoruz gidiyorsun

Bende iyiyim canım misafirlerim var görümcem ailesiyle geldi doğum günü için o sebeple biraz tatlı yorgunluk
Teşekkür ederiz sanada ablası

Senin nişan oldu mu

@mavimli Selam canım orti olmuşuz. Çok verimli bir 2 hafta geçirmek dileğiyle diyorum ve bu mesajla hastalıkta sağlıkta, eksi de ve artı da bir ortiliğe evet diyorum
Allahımmmm böyle tatlı bünyeye o virüs nasıl yerleşti
Daha iyisin herhalde canım ?

Ayy insallah mezuniyetine yakin tekrar es oluruz canim benim
Hepi topu 10 15 kişiyiz üst listeyi üst listeyle orti yapmaya çalışıyorum geçmişide çok takip etmediğim için denk gelme olasılığınız çok yüksek belmayne kirmizigitar ı 484747647333747 kez orti yaptım galiba unutuyorum

Arada okumakta fayda var motivasyon olsunn kaç haftadır 2. Bizden bu hafta 1. Bizden olsun mu acaba

Konu Mesajı 'Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!' Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
ben her hafta okuyorum kaptanım bu hafta bizden gelir belki
her hafta diyorum hadi bu hafta gelsin derece iyi yüzde yapıom biri %4le gelir başkası kilo almıştır önceki hafta o hafta cok yüksek yüzdeyle gelir
2.lik geldi 3.lük geldi birincilik gelmedi bana bi türlü hıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…