- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #378.781
ayyy barbarostan hala sogumadın mıayy barbom elenmesiin her hafta potada bu ne yavv
kuzum yaparken doydum ya yemeklerin tadına tuzuna bakarken :)))Eccük et ye artukun kıı
canimmm bana diyosun sen maşallah yaa über menüMerhaba bugün menüm
3 öğün hurma tarçın yoğurt yedim
1.ara öğünde türk kahvesi 2 cevis
2.ara öğünde limonlu yeşil çayın yanında 1 avuç kabak çekirdeği yedim
Spor4300 adım,15 dk leslie
3 lt de su içtim
Namaria
Ama 2 haftalık memleket seni bu kadar etkilememesi canımvalla 2 hafta memleket yapinca biraz oyle oldu aktif olamadim Insalalh artik aktif olurum
Vallahi bizde seni özledik gel git yapıyorsun tam oh geldi diyorz seviniyoruz gidiyorsunHoş buldum bal
İyiyim yine herzamanki gibi devam
Sizi çok özledim, iradeli olmayı çok özledim
Sen nasılsın kaptanım, doğum gününüz kutlu olsun bu aradaNice mutlu yılları olsun küçük beyin
Bakamadımda menülereBu haftasonu cok yedim ortim öyle hissediyorumhafta arasi cok dikkat edecegim.
Sana tekrarAyni bizim evsabah pisiler, kurabiyeler, öglen cikolatali kek pisti
Allahımmmm böyle tatlı bünyeye o virüs nasıl yerleşti@mavimli Selam canım orti olmuşuz. Çok verimli bir 2 hafta geçirmek dileğiyle diyorum ve bu mesajla hastalıkta sağlıkta, eksi de ve artı da bir ortiliğe evet diyorum
Hepi topu 10 15 kişiyiz üst listeyi üst listeyle orti yapmaya çalışıyorum geçmişide çok takip etmediğim için denk gelme olasılığınız çok yüksekAyy insallah mezuniyetine yakin tekrar es oluruz canim benim
Nasıl geçti bakalım hafta sonuCanim selamben Haftasonunu kacamaksiz bitirebilmek icin ugrasiyorum aksam annemlere gidicez orada da yapmazsam bi daha yapmam
işte yalnız gördüklerini kurban belleyip ne olsa onu yazıolar kuzum kazansa bileHedef60kgolmak canım ilk defa doğru konustu barbaros valla hak verdim esraya haksızlık ettiler cok haz etmem ama ayyüce hala orda 3lü potada olanlara baktıkca devam edenlere sasırıyorum
ben her hafta okuyorum kaptanım bu hafta bizden gelir belkiArada okumakta fayda var motivasyon olsunnkaç haftadır 2. Bizden bu hafta 1. Bizden olsun mu acaba
Konu Mesajı 'Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!' Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
aynen ya ebruyu basta severdim şu an zerre haz etmiyorum özgülü de öyle soğudum artık haksızlık yapıyolarişte yalnız gördüklerini kurban belleyip ne olsa onu yazıolar kuzum kazansa bile
ben onu hiç sevemedim bi soğuk ya. walison mu kalaydı neaynen ya ebruyu basta severdim şu an zerre haz etmiyorum özgülü de öyle soğudum artık haksızlık yapıyolar
he ya walison iyiydi güzel enerjisi vardıben onu hiç sevemedim bi soğuk ya. walison mu kalaydı nebiscolata reklamı gibiler diye diye kızlar oynattı reklamda hee
Yazık ya valla çoğundan da iyiydi beehe ya walison iyiydi güzel enerjisi vardı
aha ben bunu yazarken esra gitti hadi bakalım
Cok uzuldum cik agladi ya haksiz yere gitti hayirlisi olsun hakkinda onun daYazık ya valla çoğundan da iyiydi bee
inşallah kuzumCok uzuldum cik agladi ya haksiz yere gitti hayirlisi olsun hakkinda onun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?