- 5 Ekim 2020
- 2.816
- 11.041
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #378.821
Hallederiz ortim yabakalim ya, eksi gelmesem de arti gelmeyeyim yeter modundayim
hallederiz dimi orti
evet bak benim de adetler duzensiz genellikle 2 ayda bir filan, benim o yuzden birqz daha uzun suruyor odem sureci hormonlar sagolsun, ama vucut gercekten oyle, hormonel donemde sisiyo sonra iniyo.Hallederiz ortim ya
Ben öğrendim artık. Ayın iki haftası böyle artılı oluyor ama cuma eksi geliyor
Önemli olan vaz geçmemek
Bende 3gündür yatmaktan şiştim valla harekette etmeyince iyice ödem oldu gideyim de Bi tartılayım bakalım ben ne durumdayımGünaydın arkadaşlar
Hafta sonu fazla kaşırdım ve tabiki artıdayım
cuma 73
Bu gün 73,4
Fark +400
Allahımmmm böyle tatlı bünyeye o virüs nasıl yerleşti
Daha iyisin herhalde canım ?
Canım geçmiş olsun kuzulara.Slm kizlar ben tartilamadim cocuklar huysuz ve hasta onlarin pesindeyim devamli. Ama sis hissediyorum maalesef.
İnşallah toparlarsin kendini kısa zamanda. Yemeni lütfen ihmal etme. Meyve ve protein tüketmeye çalış. Önce sağlık . Zaten sağlık sınırını zorlayan bir kiloda değilsin.Cuma: 61.800
Bugün: 60.600
fark:1.2
Hala çok az yediğim için sonuç böyle oldu. Bir de dün tam tabağımı hazırladım ve bir tartışma yaşadım tabi kızıp yemeden yattım akşama kadar.
Ama şuan mesela çok açım kalkıp güzelce kahvaltı yapmak istiyorum.
Cumaya kadar bu kiloda kalsam çok iyi olur
Ya da biriyle tartışıp yemeğe küsmem lazım
Teşekkür ederim canımİnşallah toparlarsin kendini kısa zamanda. Yemeni lütfen ihmal etme. Meyve ve protein tüketmeye çalış. Önce sağlık . Zaten sağlık sınırını zorlayan bir kiloda değilsin.
Muhteşem gerçekten ama ürkütücü bı yandan küsmenin de iyi yönleri var demekki ama seni hasta hasta kim küstürüyo toplasalim miCuma: 61.800
Hala çok az yediğim için sonuç böyle oldu. Bir de dün tam tabağımı hazırladım ve bir tartışma yaşadım tabi kızıp yemeden yattım akşama kadar.
Bence tartil bı fırsat bulup kuzu en azından önlem alırsınSlm kizlar ben tartilamadim cocuklar huysuz ve hasta onlarin pesindeyim devamli. Ama sis hissediyorum maalesef.
canım fark muazzam ama sağlığın daha önemli kuzum dikkat etCuma: 61.800
Canım geçsin gitsin inşallah hastalık. Tek kalıcı etkisi de kilolar olsunCuma: 61.800
Canım çok geçmiş olsun kuzuya.Eki Görüntüle 2721746
Günaydın kizceler dün pek giremedim kızım hasta grip oldu.
Muhteşem eksiler de var benim gibi küçük artılar da .
Cuma: 68.8 di
Bugün: 68.9
Fark: +100
Regl 3.gunumdeyim inşaallah cumaya guzel eksiklerimiz olsun.
Sağolasın kuzum. Hiç moral bozma o ödemleri muhakkak verirsin geçen hafta benim +600 dü üstüne onu yolladım üstüne de - 300 gr verdim sen daha iyiyapabilirsin bol yeşilliğe yüklen benceCanım çok geçmiş olsun kuzuya.
+100 nedir ki. Uçurursun onu yarına.Aramızda +700 ile pozitif kalmaya çalışanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?