Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hallederiz ortim ya
Ben öğrendim artık. Ayın iki haftası böyle artılı oluyor ama cuma eksi geliyor
Önemli olan vaz geçmemek
evet bak benim de adetler duzensiz genellikle 2 ayda bir filan, benim o yuzden birqz daha uzun suruyor odem sureci hormonlar sagolsun, ama vucut gercekten oyle, hormonel donemde sisiyo sonra iniyo.

1 saat yürüdüm geldim. Dönüşte simit aldım kızlara fırından. Bol suyumu içtim. Şimdi hafif kahvaltı zamanı.
Kilo verirken yağ hücreleri kaybını su depolayarak tamamlar, su da çekilince küçülürler ve eksi görürüz diye okumuştum bir yerde. O yüzden çabalasam da gitmiyor diye düşünmek yok. Tartı yalan söylemez diyerek nowzaradan mottosu ile bitiriyorum yazımı.

Allahımmmm böyle tatlı bünyeye o virüs nasıl yerleşti
Daha iyisin herhalde canım ?
ayy teşekkür ederim kaptanım.

Daha iyiyim sadece hastalığın formu değişiyor hergün. Yine de Çok şükür ilk günler gibi değil asla.

Cuma: 61.800
Bugün: 60.600

fark:1.2

Hala çok az yediğim için sonuç böyle oldu. Bir de dün tam tabağımı hazırladım ve bir tartışma yaşadım tabi kızıp yemeden yattım akşama kadar.
Ama şuan mesela çok açım kalkıp güzelce kahvaltı yapmak istiyorum.
Cumaya kadar bu kiloda kalsam çok iyi olur

Ya da biriyle tartışıp yemeğe küsmem lazım

İnşallah toparlarsin kendini kısa zamanda. Yemeni lütfen ihmal etme. Meyve ve protein tüketmeye çalış. Önce sağlık . Zaten sağlık sınırını zorlayan bir kiloda değilsin.

İnşallah toparlarsin kendini kısa zamanda. Yemeni lütfen ihmal etme. Meyve ve protein tüketmeye çalış. Önce sağlık . Zaten sağlık sınırını zorlayan bir kiloda değilsin.
Teşekkür ederim canım
Evet canım, aynen dediğin gibi meyveye daha ağırlık vermem lazım. Önceden çok sevdiğim halde meyve alışkanlığım olmadığı için hep unutuyorum yemeyi. Dikkat etmem lazım buna.

Muhteşem gerçekten ama ürkütücü bı yandan küsmenin de iyi yönleri var demekki ama seni hasta hasta kim küstürüyo toplasalim mi dikkat et yine de sen
Slm kizlar ben tartilamadim cocuklar huysuz ve hasta onlarin pesindeyim devamli. Ama sis hissediyorum maalesef.
Bence tartil bı fırsat bulup kuzu en azından önlem alırsın

canım fark muazzam ama sağlığın daha önemli kuzum dikkat et

Canım geçsin gitsin inşallah hastalık. Tek kalıcı etkisi de kilolar olsun

Canım çok geçmiş olsun kuzuya.
+100 nedir ki. Uçurursun onu yarına.Aramızda +700 ile pozitif kalmaya çalışanlar var

Canım çok geçmiş olsun kuzuya.
+100 nedir ki. Uçurursun onu yarına.Aramızda +700 ile pozitif kalmaya çalışanlar var
Sağolasın kuzum. Hiç moral bozma o ödemleri muhakkak verirsin geçen hafta benim +600 dü üstüne onu yolladım üstüne de - 300 gr verdim sen daha iyiyapabilirsin bol yeşilliğe yüklen bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…