- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #378.841
Hiç stres yapma kuzum biz insanoğluyuz herşeyi mümkün kılabilir bir zeka yapımız var ki limitli kullandığımız da aşikar :) Ama başarmanın tamamı bence iç sesindeki olumluluk ve bakış açıcı. Arka planda tuttuğumuz hep düşünme sistemine 'Bu ne ki ben bunu çok kolay başarırım ' kodunu işle. Bak o zaman nasıl o yolda akar herşeyKızlar selam.
Sporumu yaptım. Duşumu aldım. Oğluma kurabiye sözüm vardı. Onu verdim fırına. Birazdan kahvaltı edeceğim. Bugün fırsat olursa biraz tezime odaklanacağım inş.Dua edin bana. Stresliyim biraz.
Oldu olduVallahi bizde seni özledik gel git yapıyorsun tam oh geldi diyorz seviniyoruz gidiyorsun
Bende iyiyim canım misafirlerim var görümcem ailesiyle geldi doğum günü için o sebeple biraz tatlı yorgunluk
Teşekkür ederiz sanada ablası
Senin nişan oldu mu
Valla öyle canım ya. Spordan sonra tartıldım 74.0 gördümSağolasın kuzum. Hiç moral bozma o ödemleri muhakkak verirsin geçen hafta benim +600 dü üstüne onu yolladım üstüne de - 300 gr verdim sen daha iyiyapabilirsin bol yeşilliğe yüklen bence
günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar
cuma: 95.8
pazartesi: 95
fark: 0.8
Hedef60kgolmak Cherry Mom
Cuma: 71.2
Pazartesi: 71
200 gram haftasonu icin iyi bence
CUMA :60,3
PTESİ :59,9
FARK : 400GR
Günaydın arkadaşlar
Hafta sonu fazla kaşırdım ve tabiki artıdayım
cuma 73
Bu gün 73,4
Fark +400
Ben de 600 Gr artidayim. Full dikkat ve spor,kaçamak yok. Anlamadım bu işi. Birden gitmesini bekleyip,aynen devam edeceğim.
Günaydın arkadaşlar
Cuma: 74.1
Pazartesi: 74.8
Artıdayım ama adetten dolayı normal olduğunu düşünüyorum. Elim ayağım fena şiş. Cumaya eksi görürüm inşallah
Cherry Mom @kirmizigitar
Eki Görüntüle 2721746
Günaydın kizceler dün pek giremedim kızım hasta grip oldu.
Muhteşem eksiler de var benim gibi küçük artılar da .
Cuma: 68.8 di
Bugün: 68.9
Fark: +100
Regl 3.gunumdeyim inşaallah cumaya guzel eksiklerimiz olsun.
günaydın
cuma:71.90
bugün:71.80
cuma 59.4
pazartesi 59.5
+100 gr
yalniz kotu bir haberim var benim yumurtlama donemi basliyo sanirim, bu donem basladiginda vucudum kilo vermemek icin direniyor ve hep arti geliyor, adet olmamla patir patir gidiyor ama adet olana kadar gecen surede benim canima okuyor
belmayne Cherry Mom
Cuma 83.8
Pazartesi 84.2
Fark +400 gr
İnşallah bunlar çarşamba ya gitmiş ve eksiye düşmüş olucam
Cuma :52.4
Bugün: 52.5
Fazlasıyla şişkin durumdayım hala regl olamadım ondan sanırım fazla çıkıyor. Bitki çayları filan içiyorum biraz şişkinlik alsın diye
Cuma: 61.800
Bugün: 60.600
fark:1.2
Hala çok az yediğim için sonuç böyle oldu. Bir de dün tam tabağımı hazırladım ve bir tartışma yaşadım tabi kızıp yemeden yattım akşama kadar.
Ama şuan mesela çok açım kalkıp güzelce kahvaltı yapmak istiyorum.
Cumaya kadar bu kiloda kalsam çok iyi olur
Ya da biriyle tartışıp yemeğe küsmem lazım
Selamlar kızlar bu hafta kusuruma bakmayın lütfenSlm kizlar ben tartilamadim cocuklar huysuz ve hasta onlarin pesindeyim devamli. Ama sis hissediyorum maalesef.
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canımOldu olduSağ salim oldu ona şükrediyorum
Ben bi iki gün yedklerime dikkat edip Allahın izniyle temelli aranıza dönmeyi düşünüyorum. Şuan tartıya çıkmaya cesaretim yok
Rabbim yardımcın olsun tatlımKızlar selam.
Sporumu yaptım. Duşumu aldım. Oğluma kurabiye sözüm vardı. Onu verdim fırına. Birazdan kahvaltı edeceğim. Bugün fırsat olursa biraz tezime odaklanacağım inş.Dua edin bana. Stresliyim biraz.
O da olur inşallah Almilacım yaben her hafta okuyorum kaptanım bu hafta bizden gelir belki
her hafta diyorum hadi bu hafta gelsin derece iyi yüzde yapıom biri %4le gelir başkası kilo almıştır önceki hafta o hafta cok yüksek yüzdeyle gelir
2.lik geldi 3.lük geldi birincilik gelmedi bana bi türlü hıh
Amin kuzum çok teşekkür ederim. Bende 2 hafta ev taşıma mon on Allah kolaylık versin bize inşHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım
Bekliyoruz istediğinde bu hafta bende pek giremiyorum hafta sonuna kadar yatılı misafir mod on
Sen rahat ol kaptancım. Allah kolaylık versin. Buralar biz deSelamlar kızlar bu hafta kusuruma bakmayın lütfentelefon nerde kalabalıkta onu bile bulup elime alamıyorum ya nerde diye ararken bir bakıyorum başka bir işe girişmişim
Kilo bildirimlerinize baktım
Eksi olan arkadaşlarım süpersiniz cumaya büyük bir avantaj yakaladık strese girmeden üstüne ne koyarsak kârdır
Artı olanlarda çok fazla bir artımız yok +100 200 sorun teşkil etmez kızlar moraliniz bozulmasın
+200 den fazla olanlar cumaya kadar full dikkat ve özenle yine halledeceğiz
İnsallah canim benimO da olur inşallah Almilacım ya2.olduğun etapta belmayne 3.yü galiba ordan hatırlıyorum derecelerinizi 1.liklerde gelir inşallah
Merhaba canim ben de bugün letgodan ikinci el bir stepper aldim sağolsun arkadasimin arabasiyla gittik aldik eve getirdik spor salonunu oandemi dolayisiyla birakinca böyle bir cozum urettim bugun hayirlarim insallahKizlar slm napiyosunuz? Bir haftadir spor yapmadim hem regl hem hastalik. Bugün Leslie yapacagim kismetse.
Hayirlisiyla halledersin canim insallahKızlar selam.
Canim insallah hemen hallolur. Canini sikma. Ben de duyarim duvar saatinin sesiniArkadaslar evde hergun bir sorun cikiyor dun de ana kalorifer borusu yukardan su akitmaya basladi tesisatci geldi ust katimdaki arkadasta biseyler yaptilar cozduk dedi ama insallah cozulurartik evi su bassa bile umrumda degil o kadar sinirlerim bozuk ama ses takıntım var sabit seslere tahammul edemiyorum sip sip damladi gece boyu uyutmadi ben ki duvar saati bile kullanamayan bi insanim yatili misafirlikte duvar saatinin pilini cikarmisligim olmustur o derece hassasim seslere. Cok gerginim is te gergindi bugun kendimi tukenmis ve sinirli hissediyorum
Allah baska dert vermesin bugunumuze sukur ama hayirlisiyla surdan bi tayin olsaydim artik..
Hehehe uçmuşum biraz
Hayıır olur muu dersler doya doya moda derken anca geldim
Bahaneye bak doya doya moda diyor yaHayıır olur muu dersler doya doya moda derken anca geldim
Canım beniim unutur muyum senii
İnşallah tayin olursun en kısa zamanda kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?