Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy hayır olsun bir an önce tayin çıksın inşallah bunlar son demler olur umarım
Takıntılar konusunda aynıymışısız bende öyleyim alllah başka dert vermesin tabi sma bunlarda insanın gününü gecesini zehir ediyor bazen

mavimli canım çocuklar rahat veriyorsa bugün dediğin gibi Leslie yi mutlaka yap vücudun yürüyüşe alıştı hem onu bırakıp hemde karbonhidrat yersen bu hafta vahim olur ama bugünden itibaren seçimini yaparsan kurtarırız çok rahat

Colombre bugünkü artı bence kesinlikle uzun zamandır yapmadığın pilates kaynaklı olmuş olabilir kaslar şişti muhtemelen yoksa oldukça dengeli ve iyi gidiyorsun canım

Gecikmeli sonuçlar

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
60.3
59.7
80.5
79.9
69.1
68.4
67.5
67.2
72.9
72
71.7
71.3
96.8
96
74.5
74
63.1
62.6
51.1
???
59.1
58.7
52.4
51,8
58.9
58
73
72
85
84,5
100
97.5
hawar
73,9
??

Canim insallah hemen hallolur. Canini sikma. Ben de duyarim duvar saatinin sesini
Amin insallah ya bunaldim canim valla
Hayıır olur muu dersler doya doya moda derken anca geldim
Canım beniim unutur muyum senii
İnşallah tayin olursun en kısa zamanda kuzum
Amin kuzum insallah
Amin canim insallah ya takinti kotu bisey hayati zehir ediyo bazen

Yüz gramla asıldı yüzümüz ya. Haftaya yıldız yıldız olsun gözlerimiz inşallah

Oyy canım. Dertler derya oldu bu ara sana ya. Tesisat işleri beni de dellendiriyor. Çok sinir oluyorum. Ama dediğin gibi Allah başka dert vermesin. İnş tez zamanda tayin olursun canım hayırlısıyla

Rabbim yardımcın olsun tatlım
Emeklerin karşılıksız kalmayacaktır eminim rahatla ve odaklan sakin sakin yapman gerekenleri yapmaya çalış planlı olduktan sonra gerisi gelir
Teşekkür ederim canlarım iyi dilekleriniz için
Tezimin teşekkür kısmına Kk yı da ekleyeceğim

Canım benim zihin açıklığı diliyorum sana, ayrıca sana tez mi dayanır. inşallah kolaycacık gelir sana hemen bitirirsin canım
Kizlar slm napiyosunuz? Bir haftadir spor yapmadim hem regl hem hastalik. Bugün Leslie yapacagim kismetse.
Olsun canım vücut böyle aralar verip tekrar başlayınca metabolizma daha iyi çalışıyor. Her zaman kaldığımız yerden devam
Merhaba canim ben de bugün letgodan ikinci el bir stepper aldim sağolsun arkadasimin arabasiyla gittik aldik eve getirdik spor salonunu oandemi dolayisiyla birakinca böyle bir cozum urettim bugun hayirlarim insallah
Hayırlı olsun canım güle güle kullan
Canım ya inşallah gönlüne göre bir yere gidersin yakın zamanda

Oyy canım. Dertler derya oldu bu ara sana ya. Tesisat işleri beni de dellendiriyor. Çok sinir oluyorum. Ama dediğin gibi Allah başka dert vermesin. İnş tez zamanda tayin olursun canım hayırlısıyla
Amin canim benim ya insallah
Amin canim benim cok sagol insallah

Sinirimden biraz kuruyemis kurukaysi meyveli activia falan yedim insallah yakacagim simdi stepperi da denedim cok zormus cok basit gorunuyor 10 dkyi uc molayla yaptim baldirlar yandi cok

Valla öyle canım ya. Spordan sonra tartıldım 74.0 gördüm Aklımda öyle kalsın Cumaya kadar daha tartılmayacağım. Hayırlısı bakalım.
Demekki gidici artı o bence Perşembe tartil önlem al
Bizde kaptaaniimm iki üç gelseniz yeter hele menülere girmenize hiç gerek yok inanın herşey muhteşem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…