Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Seviyorum bizi yaaa

Ahh inşallah bakalım salı ve çarşamba doktor randevular var onlar ne diyecek nasıl bir yol izleyecekler göreceğiz. Bu arada sana da geçmiş olsun senin rahatsızlığın ne ben duymamıştım da daha önce merak ettim
1 ay oldu tahlil yapılalı tekrar yaparlar mı bilmiyorum hiç inşallah bende diyetle normale dönerim. Bide annemde kilolu Bi endokrin e gidiyor doktoru genetik olabilir demiş aynı rahatsızlık annem de de var
Tebrikler arkadaşlar yine ne güzel kilolar gidiyor
Hiç sorun değil kaptanım zaten asıl hedefim 60 lı sayılar ama Motive olmak için hedefim küçük tutmuştum. Şimdi ben takımdayım demiiiii ona göre bugün biraz kaçamaklı geçti de bu hafta 0 kaçamakla bitirmek istiyorum

Yaw yine mi olmadı
Neyse zaten birinci olunca sebebini yazıyorsun sanırım bir sayfaya, ne deseydim bir iki gün çikileta yedim ammaaa son gün kabak mı yaptım diyeydim. iyiki 2. olmuşum
Tebriklerrrr cnmmm
ayy yine 1.yizzzz emeği geçen herkesi tebrik ediyoruuummmmm

Evet canım bir senin bir de kırmızı gitarın menüsü hep az geliyordu bana. Ama son öğünü 2 de yapmana rağmen vucüt kıtlık sinyalleri vermediyse alışmıştır belki o düzene.
Canim doktor aynen öyle kitlik sinyali veriyor dedi ama inanmiyorum ya. Cok memnunum aksam yememekten. son ögünü 3 bucuga cekecegim.

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 701. ETAP TAKIM DERECELERİ

1. (5.TAKIM) ==> % 0.859

2. (6.TAKIM) ==> % 0.703

3. (9.TAKIM) ==> % 0.675

BİREYSEL DERECELER

1. papatya_2014==> %3.010==> 9. TAKIM

2. Pain Killer ==> %2.427 ==> 5. TAKIM

3. Niran Nevra==> %2.069 ==> 9.TAKIM

ETAP SONUNCUSU

moni ==> %-1.741==> 10.TAKIM

Oh iyi çok sevindim hedefini sormadan düzelttim çünkü zamn yoktu

Evet listedesin canım bundan sonra ekibe karşıda sorumluluğumuz var kaçamakları mümkünse haftada bir sınırlı bir şekilde ayarlayabilirsinn cuma yada cumartesi günü mesela

Canim doktor aynen öyle kitlik sinyali veriyor dedi ama inanmiyorum ya. Cok memnunum aksam yememekten. son ögünü 3 bucuga cekecegim.
diyetisyen yine bişey demesin ortİm, gel sen son öğünü 16:00 yap. Daha bi akşam saatini çağrıştırıyor “16”.
Canim ortim komik ortim tebrik ederim ikinciligini
Ayy tesekkur ederim canim orticim
Pain Killer seni de ayrica tebrik ederim kuzu kovit yaradi dicem de demeyeyim
aynen canim ya, bu hafta cok dikkat etmem lazim

Bitmeye yaklasinca guzellesti ilk hallerini gorseydin huzur akmiyordu
Sen bana sor diyosun
Hatırlıyorum hatta Nişan muhabbeti vardı ama iyi engellemistin kaptan bu büyükler hayır diyemiyor. gözlerinin önünden vefat rakamları geciyo hala aynilar bizimkilerde dahil. O yüzden düzenli arayıp cemkirirsek biraz dikkat ederler
Yeeappaaa tebrikleeer çıtır hatunlar
Pain Killer tebrik ederim dereceni kuzum
belmayne seyrekyagmur canlarım çook geçmiş olsun inşallah negatif çıkar sonuçlarınız
İnşaallah kuzum ya röntgen temiz çıktı bu gece 11 buçukta süprüntü testi yapılacak hayirlisi ile doğru sonuç çıksın inşaallah

Ve sonuç

En başarılı ortaklar Pain Killer ve mavimli +250 şer spor puanı kazandınız tebriklerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…