- 23 Mart 2016
- 30.088
- 90.711
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #379.441
Savunma Bakanlığı'nın da var sınavı. Ona da girecek. Şaka yapıyor babası kazanirsan asker olur musun diye.Gönlü şu an maliyede ama nasip bakalım. Hayırlısı neyse o olsun.
Çok şükür canım ne mutlu sana darısı bize inşallahGünaydın arkadaşlar,güzel bir pazar olsun herkes için.
Kızım hayatının ilk kpss sınavına gidecek birazdan. Üni sınavı öncesi ,deneme olarak girmesini tavsiye etmiş öğretmenleri. Heyecan kontrolüne faydası olur demişler. Mantıklı tabii.
Ne ara büyüdün diyorum bakıp bakıp.
Hani küçük kuzumuz büyüsün bir an önce diyorsunuz ya,siz hiç anlamadan büyüyüp kendi hayatlarına uçuyorlar. Gerçekten en kolay zamanları küçüklük zamanlariymis. İyi ki bol bol tadını çıkarmışım. Hiç pişmanlığım yok cocukluklarina dair. Çok şükür.
Ana görmedin tabi sen burda üzüntümü çoşkuyla dile getirmiştim
Gözün aydın, Allah kavuştursun diyeyim bende o zamanAna görmedin tabi sen burda üzüntümü çoşkuyla dile getirmiştimgittiler
kuzu bu arada esin negatif cikmis hayirli olsun yszamadim dun yaOrtim menü de spor da çok güzel
|
|
|
|
| @amatordiyetci |
A AKREPcg |
|
|
|
|
|
Diksiyon dersleri çok keyifliydir ben almıştım iş amacıyla bize vermişlerdiha bi de diksiyon kursu alcam onlinenerden esti derseniz uzun zamandır aklımda olan ertelediğim bişeydi konya yöresinde büyüdüm bazen ağız kayıyor iş hayatı ve ilişkilerde sıkıntı oluyordu sıkıntı değil de eksik hissettiğim bi nokta diyelim onu çözmüş olacağım inşallah
yarın da başka bi kişisel gelişim fikriyle gelirsem şaşırmayın
Menü güzel canım hafta sonu menülerini düşünürsek baya iyiSabah
Melemen
1 adet haslanmis yumurta
Tulum peyniri domates salatalik ve biraz kizarmis patates ve 4 dilim ekmek ile cay
Öğlen
Su
Aksam
1 kepçe kuru fasulye
Sebzeli kaburga
Aci biber
1lt su
bunun bir testi var ben yapmistim gecenlerde vucudumun gunluk su ihtiyaci 1.8 litreymiskirmizigitar belmayne Namaria mavimli belmayne Pain Killer ummhnisa seyrekyagmur Colombre ayvacicegi A AKREPcg hawar Monica_ G gamzem23 Amor-a
Diyette su içmek
Su kilo vermeye yardımcı oluyor
Su içmek bazen diğer çay, kahve gibi sıvı içeceklerle karşılaştırılıyor. Ancak h20 dışında kalan tüm içecekler şeker, kafein, kalori, tatlandırıcı, asit veya tüketmeyi pek istemeyeceğiniz gıda kimyasalları içeriyor. Bu içeceklerin yerine su tüketimine daha çok ağırlık verilmeli.
Tok hissetmeyi sağlar
Eğer diyet sırasında su içimi doğru bir şekilde kullanılırsa zayıflama için çok büyük faydaları olur. Su kalorisiz bir üründür. Üstelik içerisinde hiçbir yararsız bir madde bulunmaz. Suyun tokluk hissiniz arttırıcı özelliği vardır. Bu yüzden diyet sırasında bol su tüketmek kilo vermeye yardımcı olur. Böylece hem tokluk hissini artmış olur hem de vücutta doğru kimyasal enzim hareketi sağlanmış olur. Ayrıca metabolizmanın az ve sık uyarılması ile devamlılık sağlanmış olur
Sindirime yardımcı olur
Yemekten önce içilen su iştahı azaltır ve tokluk hissi yaratır. Yemekten sonra içilen su ise gıdaların sindirim sisteminde daha kolay parçalanmasına yardımcı olur. Aynı zamanda su kabızlık sorununu önler.
Enerjiyi arttırır
Su enerji vermez ancak susuz kalındığında enerji kaybına yol açar. Bunun nedeni sıvı kaybına bağlı olarak kas hücrelerindeki elektrolitlerin büzüşmesidir. Kas hücreleri yeterince sıvı alamadığında “kas yorgunluğu” yaşanır ve kendinizi halsiz hissederseniz.
Metabolizmayı hızlandırır
Soğuk su içtiğinizde metabolizmanız suyun sıcaklığını vücut sıcaklığına getirmek için ekstra enerji harcar ve bu işlem sırasında daha fazla kalori yakılır. Metabolizma soğuk su içtikten 10 dakika sonra hızlanmaya başlar. Yaklaşık 30-40 dakika sonra en yüksek noktasına ulaşmış olur. Bu kilo vermeye büyük bir etkisi olmayabilir ancak yakılan her ekstra kalori uzun dönemde fayda sağlar.
Günde en az 12 bardak su tüketilmeli
Su ihtiyacı kişiden kişiye değişir ancak yetişkin bireylerde ortalama iki üç litre suya ihtiyaç vardır. Doktorlar günde en az 12 bardak su tüketilmesi gerektiği vurguluyor. Ayrıca su içmek için susamak beklenmemeli. Ortalama her saat için 1 bardak su içilmelidir.
Kesinlikle kaptanım. Su çok önemli. Parlak ve güzel bir cilt için de çok mühimkirmizigitar belmayne Namaria mavimli belmayne Pain Killer ummhnisa seyrekyagmur Colombre ayvacicegi A AKREPcg hawar Monica_ G gamzem23 Amor-a
Diyette su içmek
Su kilo vermeye yardımcı oluyor
Su içmek bazen diğer çay, kahve gibi sıvı içeceklerle karşılaştırılıyor. Ancak h20 dışında kalan tüm içecekler şeker, kafein, kalori, tatlandırıcı, asit veya tüketmeyi pek istemeyeceğiniz gıda kimyasalları içeriyor. Bu içeceklerin yerine su tüketimine daha çok ağırlık verilmeli.
Tok hissetmeyi sağlar
Eğer diyet sırasında su içimi doğru bir şekilde kullanılırsa zayıflama için çok büyük faydaları olur. Su kalorisiz bir üründür. Üstelik içerisinde hiçbir yararsız bir madde bulunmaz. Suyun tokluk hissiniz arttırıcı özelliği vardır. Bu yüzden diyet sırasında bol su tüketmek kilo vermeye yardımcı olur. Böylece hem tokluk hissini artmış olur hem de vücutta doğru kimyasal enzim hareketi sağlanmış olur. Ayrıca metabolizmanın az ve sık uyarılması ile devamlılık sağlanmış olur
Sindirime yardımcı olur
Yemekten önce içilen su iştahı azaltır ve tokluk hissi yaratır. Yemekten sonra içilen su ise gıdaların sindirim sisteminde daha kolay parçalanmasına yardımcı olur. Aynı zamanda su kabızlık sorununu önler.
Enerjiyi arttırır
Su enerji vermez ancak susuz kalındığında enerji kaybına yol açar. Bunun nedeni sıvı kaybına bağlı olarak kas hücrelerindeki elektrolitlerin büzüşmesidir. Kas hücreleri yeterince sıvı alamadığında “kas yorgunluğu” yaşanır ve kendinizi halsiz hissederseniz.
Metabolizmayı hızlandırır
Soğuk su içtiğinizde metabolizmanız suyun sıcaklığını vücut sıcaklığına getirmek için ekstra enerji harcar ve bu işlem sırasında daha fazla kalori yakılır. Metabolizma soğuk su içtikten 10 dakika sonra hızlanmaya başlar. Yaklaşık 30-40 dakika sonra en yüksek noktasına ulaşmış olur. Bu kilo vermeye büyük bir etkisi olmayabilir ancak yakılan her ekstra kalori uzun dönemde fayda sağlar.
Günde en az 12 bardak su tüketilmeli
Su ihtiyacı kişiden kişiye değişir ancak yetişkin bireylerde ortalama iki üç litre suya ihtiyaç vardır. Doktorlar günde en az 12 bardak su tüketilmesi gerektiği vurguluyor. Ayrıca su içmek için susamak beklenmemeli. Ortalama her saat için 1 bardak su içilmelidir.
Bende öyle yapıyorum bardakla gitmiyor çünkü içmeye üşeniyorumbu arada ben su icmeyi unuttugum icin yanimda sise su bulunduruyorum surekli. gunde kac sise su bitirdigimi ordan hesapliyorum mutfaga gidip bardak bardak icecek olsam gunde bir bardagi bitiremem sanirim
Ayy çıktımı bari lekelerbugun oglumun salonda ve odasinda duvarlari ve mobilyalarimi boyadigi yerleri sildim epey kol kasi yapmisimdirCherry Mom bolgesel sayilir mi bu
Evet tabi birde o kısmı var cilt resmen aydınlanıyorKesinlikle kaptanım. Su çok önemli. Parlak ve güzel bir cilt için de çok mühim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?