- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #379.461
cok sacma ama biz evi alsigimizda kisa sure icinde tasinmamiz gerekiyodu muteahitin boyasinin uxerine yeni boya yapmamistik sifirdi ev zaten, sadece dogumdan oncr cocuk odasini boyadik, cocuk odasinda bizim boyadigimiz cocuk odasinin duvarlarindakiler cikiyor ama diger taraflarda muteahitin boyasinin oldugu duvarlardakiler anami aglatti cikmiyor. nasi dandik boyayla boyamissa adam:)Ayy çıktımı bari lekeler
Bilirim o kol sporunu
Insallah kaptanimHadi bakalım Pazartrsi tartısı iyi olunca cumada güzel geliyor bu arada sana demiş miydin canım izne ayrıldığın kiloya inince listeye girebileceksin sende çok bir fark yok zaten kısa zamanda ulaşacaksın inşallah
Canım ben pomodoro yükledim turuncu sembollü google playden.Sen de yüklesene, ev işi yaparken, kitap okurken ders çalışırken hep kullanıyorumtünaydın arkadaşlar mutlu pazarlar
bugün biraz kendime vakit ayırıyorum uzun zamandır kitap okuyacak vakit bulamıyordum acıkcası biraz köreldiğimi hissettim bu konuda
tabii ki diyet spor yemek iş cok vaktimi alan seyler ama günde 20 dk en azından kitap okumaya ayırmayı planlıyorum.
kitaplığım hevesle aldığım ve yüzüne bakmadığım kitaplarla dolu azcık maymun istahlıyım bi şeye heveslenince afedersiniz suyunu cıkarırımunutunca da öyle kalır gene kitap alma isteğim depreşti ama kendime bir kitabı bitirmeden yenisini almama kuralı koydum :)))
ÜYE İSMİ | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE |
| | | | | | ||
| | | | | | ||
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
Kaptanim ne guzel ya is icin olsa bile kendine bisey katmissin benim de kendimi eksik hissettigim bi nokta neden cozmeyim bu sorunu dedimDiksiyon dersleri çok keyifliydir ben almıştım iş amacıyla bize vermişlerdikişisel gelişimde bol bol aldım geliştim özel sektörün en büyük artısı bu her haftasonunu eğitim kitliyorlardı
Çok iyi olur ama bencede
Kitap okuma konusunda ise ben sendende kötü durumdayım ah ah durum vahimhiç okumuyorum hiç eskiden günde 1 kitap bitirdiğim olurdu eski okuma yeteneğimi kaybetmiş gibiyim elime alıyorum bırakıyorum gitmiyor
Askim uygulama ne ile ilgili merak ettimCanım ben pomodoro yükledim turuncu sembollü google playden.Sen de yüklesene, ev işi yaparken, kitap okurken ders çalışırken hep kullanıyorum
Var aslında ona benzer gruplar canım kitap okuma gruplarıKaptanim ne guzel ya is icin olsa bile kendine bisey katmissin benim de kendimi eksik hissettigim bi nokta neden cozmeyim bu sorunu dedim
Ayy aslinda kitap sayfasi neyin yok mu kk da grup kursak kitap okuyan fit kizlar grubuher hafta ya da iki hafta kitap belorleyip okusak sirayla herkes bi kitap onerse gene muhtesem fikirlerim var ama uygulamada sikinti oluyor
Askim uygulama ne ile ilgili merak ettim
Esram canim kaptanim kendini yoruyon valla yaYadaaa hiç tablo yapmayacağız herkes menü yazarken hususi olarak altına günlük su ihtiyacının atıyorum 2,3 lt olduğunu ama 1.5 lt sini içtiğini belirtecek
2,3/ 1.5 gibi
Olabilir aslinda fit olmasin basligi da olsa güzel olurduVar aslında ona benzer gruplar canım kitap okuma gruplarıama fitlikle bağdaştırılmıyor sanırım 4.takım daha önce yapmıştı öyle bir şey kitaplarıda takip ediyorlardı
Evet kendime iş açıyorumEsram canim kaptanim kendini yoruyon valla yasu icme ihtiyacinin diyette degil yasamda sart oldugunu bilmeyen takım üyemiz yoktur bence esler birbirini bu konuda da kontrol edebilir tablo falan ugrasmak lazim ama ugrasmaya deger bi konu degil yani tabi ki deger ama herkes zaten su icmesi gerektigini biliyordur bilmelidir onu demek istiyorum
Bencede güzel olur canım kendimizi her anlamda güzelleştirmiş oluruzOlabilir aslinda fit olmasin basligi da olsa güzel olurdu
Bakalim kendim biboturtuyum duzeni sonra gonullu arkadas bulursak yapariz belki
Kaptanım Su gerçekten önemli. Bir sürü de çalışma var yeterince su içmeyince kilo vermenin yavaşladığı ile ilgili. Sağlık açısından gerekliliği zaten malum. Ama liste olayı biraz meşakkatli. Sürdürülemeyebilir.Yadaaa hiç tablo yapmayacağız herkes menü yazarken hususi olarak altına günlük su ihtiyacının atıyorum 2,3 lt olduğunu ama 1.5 lt sini içtiğini belirtecek
2,3/ 1.5 gibi
Ben de 1 litrelik kavanozla hazırlıyorum. İçine limon bazen de zencefil ve kabuk tarçın atıyorum. Böyle hesaplaması kolay oluyor.bu arada ben su icmeyi unuttugum icin yanimda sise su bulunduruyorum surekli. gunde kac sise su bitirdigimi ordan hesapliyorum mutfaga gidip bardak bardak icecek olsam gunde bir bardagi bitiremem sanirim
Eevt buna önemm verelim o halde canlarKaptanım Su gerçekten önemli. Bir sürü de çalışma var yeterince su içmeyince kilo vermenin yavaşladığı ile ilgili. Sağlık açısından gerekliliği zaten malum. Ama liste olayı biraz meşakkatli. Sürdürülemeyebilir.
menülerin altına ayrı bir şekilde yazabiliriz. Gerçi çoğumuz öyle yapıyoruz.Namaria nın da dediği gibi ortiler olarak birbirimize hatırlatırız. Bu şekilde bir deneyelim derim ben.
Bir de su içmeyi hatırlatan uygulamalar var. Unutanlar için faydalı olabilir.Eevt buna önemm verelim o halde canlarekşın yaptım biraz
Kaptanııım ben günlük ihtiyaç 2.8 lt çıktıı en 2 litre bile içince tuvaletten çıkamıyorumKızlar su ve yeşilçay ( ödem atıcılar ) için kafamda böyle tablo oluşturdum ne dersiniz?
bu tabloyu kendi kendimize sizce ilerletebilir miyiz, hergün suyunu varsa yeşil çayını içen tabloya göre simgesini koyup alıntıla diyerek listeyi devam ettirecek :) simgeler zor gelir ise telefonda olan simgeler s/y de yazılabilir
Yeşil çay varsa ekleriz ama yoksa x koymayız o zorunlu değil :)
Tabi burada önemli olan listenin hep en son doldurulan üzerinden ilerlemesi birde alıntılama yapmayı bilmeniz
günlük su ihtiyacımızı ise şuradan bulup anlayabiliriz :)
Günlük Su İhtiyacı Hesaplama - HESAPLAMA.NET
Günde kaç litre su içilmeli diye merak ediyorsanız hesaplamak için buraya tıklayın.gunluk-su-ihtiyaci.hesaplama.net
ÜYE İSMİ CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE/
Canııım benim de okunacak öyleeeee çoook kitabım var ki kk da baktım gruplara ama pek Bi aktif ve Motive edecek grup göremedim. Topik açılırsa ilk katılanlardan olurum bendeOlabilir aslinda fit olmasin basligi da olsa güzel olurdu
Bakalim kendim biboturtuyum duzeni sonra gonullu arkadas bulursak yapariz belki
Tamam kaptanim bi duzen oturtunca grup kurar etiketlerim sizi de cok degil gunde 15-20 dk en azindan alışkanlık olusturalimBencede güzel olur canım kendimizi her anlamda güzelleştirmiş oluruz
Tamamdir canim cok sevindimCanııım benim de okunacak öyleeeee çoook kitabım var ki kk da baktım gruplara ama pek Bi aktif ve Motive edecek grup göremedim. Topik açılırsa ilk katılanlardan olurum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?