Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kizlar esim test yaptirmis geldi, 3 gun raporluymus simdi, almis dis fircasini havlusunu ust kata cikmis burda yasayayim diye,kizdim bende zaten bulasmistir bulastiysa sacmalama dedim:) beraber uyuyos yahu
Canim bulasmamis olabilir cevremden cok duydum esi korona olup bulasmayan dikkat etmekte fayda var.

Kızlar hepinizden özür dilerim maalesef detokslara rağmen artıyı halledemedim. Cuma 60.3 idim. Bu sabah 61.00 geldim.
yoldayım eve ulaşınca bir daha tartılacam.
Tmm canım olsun 2 hafta sen ekibi sırtladın bu haftada onlar seni sırtlar inşallah geneli iyi
Eve dönünce tekrar bir bak bakalım

Geçen hafta 72,4
Bu hafta 72,3
Fark -100
Yüzde 0,138
Haftaya hedef 71,3

Resmi daha sonra yükleyeyim benim telden kızım ders yapiyor Onunla çekmiştim
A bu hafta niye az gitti acaba iyiydin halbuki. listeye alacaktım seni şimdi bakalım ortalama durumuna göre alayım olur mu cnaım 2 artımız var galiba

kizlar esim test yaptirmis geldi, 3 gun raporluymus simdi, almis dis fircasini havlusunu ust kata cikmis burda yasayayim diye,kizdim bende zaten bulasmistir bulastiysa sacmalama dedim:) beraber uyuyos yahu
Hiç öyle düşünme canım eşin zatenn akşamdan akşama geliyor eve bulaşmamış olabilir çok gördük duyduk bence doğru olanı yapmış çıksın yukarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…