- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #380.141
Oo süper canım. Demek ki haftaya da güzel bir rakam göriciizzdun aslinda 58.9 ciktim ama bu sabah neden oyle oldu anlamadim neyse zoelamayayim
Teşekkür edrim canımVay süpersin
Su 78i bir görseydimTebrikler canım olsun uzun süredir diyette olduğundan 1 hafta için ideal aslında düne kadar sabitim diyen biri için çok çok iyi
Canim bulasmamis olabilir cevremden cok duydum esi korona olup bulasmayan dikkat etmekte fayda var.kizlar esim test yaptirmis geldi, 3 gun raporluymus simdi, almis dis fircasini havlusunu ust kata cikmis burda yasayayim diye,kizdim bende zaten bulasmistir bulastiysa sacmalama dedim:) beraber uyuyos yahu
Benden eşime bulaşmadı canım. En şiddetli olan 5 gün hep birlikte idik.kizlar esim test yaptirmis geldi, 3 gun raporluymus simdi, almis dis fircasini havlusunu ust kata cikmis burda yasayayim diye,kizdim bende zaten bulasmistir bulastiysa sacmalama dedim:) beraber uyuyos yahu
Kaç yapacaktık canım şimdi tekrar hesaplayalım güncel kg ileCherry Mom benim hedefi yukseltecektik kaptan
Tmm canım olsun 2 hafta sen ekibi sırtladın bu haftada onlar seni sırtlar inşallah geneli iyiKızlar hepinizden özür dilerim maalesef detokslara rağmen artıyı halledemedim. Cuma 60.3 idim. Bu sabah 61.00 geldim.
yoldayım eve ulaşınca bir daha tartılacam.
Detokslara küstüm ben. Beni mahvettiKızlar hepinizden özür dilerim maalesef detokslara rağmen artıyı halledemedim. Cuma 60.3 idim. Bu sabah 61.00 geldim.
yoldayım eve ulaşınca bir daha tartılacam.
A bu hafta niye az gitti acaba iyiydin halbuki. listeye alacaktım seniGeçen hafta 72,4
Bu hafta 72,3
Fark -100
Yüzde 0,138
Haftaya hedef 71,3
Resmi daha sonra yükleyeyim benim telden kızım ders yapiyor Onunla çekmiştim
Hiç öyle düşünme canım eşin zatenn akşamdan akşama geliyor eve bulaşmamış olabilir çok gördük duyduk bence doğru olanı yapmış çıksın yukarıkizlar esim test yaptirmis geldi, 3 gun raporluymus simdi, almis dis fircasini havlusunu ust kata cikmis burda yasayayim diye,kizdim bende zaten bulasmistir bulastiysa sacmalama dedim:) beraber uyuyos yahu
Tebrikler canım sonunda oynamış kiloCherry Mom Gecen hafta : 52.6
Bu hafta : 52.3
Oran : %0.57
Sanirim basladi regl sogan kuru iyi geldi iki bardak icince etkisi oldu
Yok o ihtimal yok rahatlikla yapabilirim bekarim
kuzu yakin temas var alisveris var hic ihtimal vermiyorumHiç öyle düşünme canım eşin zatenn akşamdan akşama geliyor eve bulaşmamış olabilir çok gördük duyduk bence doğru olanı yapmış çıksın yukarı
evet kuzu yuzde kurtariyosa 56 yapalim.sonra duruma gore bakarizKaç yapacaktık canım şimdi tekrar hesaplayalım güncel kg ile
53 den 56 ya çıkartıyoruz değil mi canım ?
Evet canım 1 haftalık hedef listesi yapıyorum aynı zamanda senide ekleyeyim belirtirsenCherry Mom kaptanim haftaya cuma icin hedef mi belirliyoruz kendimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?