- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #380.161
bu bence kisiyle alakali ya, kuzenim 13 gun hasta gezdi sonra test yaptirdi, evde yasli kayi validesi vardi cocugu karisi vardi bayramdi ustelik onune gelenle de gorusmus opusmus bir kisiye bile bulasmadi. yani bulasacaksa kapi kolundan bile bulasiyo bulasmicaksa ayni yatakta bulasmiyo ilginc biseyBenden eşime bulaşmadı canım. En şiddetli olan 5 gün hep birlikte idik.
Kurtardıevet kuzu yuzde kurtariyosa 56 yapalim.sonra duruma gore bakariz
87 diyelim o zmanEvet canım 1 haftalık hedef listesi yapıyorum aynı zamanda senide ekleyeyim belirtirsen
Tebrikler canım -400 gayet idealAKREPcg (71,4/71,0/0,4/%0,560)
geçen cuma:71,4
bu cuma:71
fark:0,5
yüzdelik:0,560
Cherry Mom @reyyanK
Hedefim:70,60 olsun
Olsun gidiyor ya canım yaza fıstık olarak gidicez inşaallahEvet canım güzel gitti. Bana böyle oluyor. Küçük küçük gidiyor. Sonra birden görünüyor. O yüzden haftadan haftaya pek göremiyorum farkı. Aylık oluyor benimki
Orticim gayet güzel vermişsin tebriklerAKREPcg (71,4/71,0/0,4/%0,560)
Cherry Mom @reyyanK
Tmmdır canım detokslar işe yaramadı gibi düşünmeyelim hafta içinde yanılmıyorsam +1,5 flaan diyorrdun o bizi çok kötü etkilerdi yinede bırakmadın
Artım az olsa bu kadar üzülmezdim kaptanım ama takım derece bile yapabilirdi bu hafta. İnşallah haftaya yine iyi bir rakamla gelirimTmm canım olsun 2 hafta sen ekibi sırtladın bu haftada onlar seni sırtlar inşallah geneli iyi
Eve dönünce tekrar bir bak bakalım
Olsun canım sayende 2 hafta yaptık zaten bu hafta bakalım 3.oluruz belki :)Artım az olsa bu kadar üzülmezdim kaptanım ama takım derece bile yapabilirdi bu hafta. İnşallah haftaya yine iyi bir rakamla gelirim
Evet çok şükür biraz daha düştü.Tmmdır canım detokslar işe yaramadı gibi düşünmeyelim hafta içinde yanılmıyorsam +1,5 flaan diyorrdun o bizi çok kötü etkilerdi yinede bırakmadın
hic uzulme kuzu arada hepimiz arti geliyoruz ben tatilde oldugum hafta 1.2 fazla gelmistimArtım az olsa bu kadar üzülmezdim kaptanım ama takım derece bile yapabilirdi bu hafta. İnşallah haftaya yine iyi bir rakamla gelirim
Sağol canım. Sağlık olsunOlsun gidiyor ya canım yaza fıstık olarak gidicez inşaallah
Orticim gayet güzel vermişsin tebrikler
Ben artı geldim üzgünüm
Canım benim senin menülerinle doyabilmeyi çok isterdim, o zaman pıt pıt giderdi yağlar.hic uzulme kuzu arada hepimiz arti geliyoruz ben tatilde oldugum hafta 1.2 fazla gelmistim
Olsun canım sıkma canını. Oğlumun dediği gibi "bazen olur öyle"Kızlar hepinizden özür dilerim maalesef detokslara rağmen artıyı halledemedim. Cuma 60.3 idim. Bu sabah 61.00 geldim.
yoldayım eve ulaşınca bir daha tartılacam.
Bende bilmiyorum regl de bitti gibiA bu hafta niye az gitti acaba iyiydin halbuki. listeye alacaktım senişimdi bakalım ortalama durumuna göre alayım olur mu cnaım
Bayılıyorum büyük büyük laflarınaOlsun canım sıkma canını. Oğlumun dediği gibi "bazen olur öyle"
Diğer takımlarda açıklasın duruma göre bakacağım canımBende bilmiyorum regl de bitti gibi
Sen beni bu hafta alma canım listeye haftaya al bence
Canım idolümsünGünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar goreve gitcem bildirim yapayim hemen
Gecen cuma 94.5
Bu cuma 93.6
Fark 0.9
Yuzde 0.952
@amatordiyetciCherry Mom Eki Görüntüle 2728794
Haftaya hedefim 92.9
Süper canımgünaydın
geçen cuma .59,2
bugün : 58,5
fark : 0,7
hedef :58
yüzde :1,18
Canım sen çok iyi kurtardın ya maşallahEki Görüntüle 2728827
Geçen cuma: 67.9
Bu cuma: 68.0
+100
İlk cuma artim da gelmiş oldu engellemeye çalıştım 500 Gr gitmiş ama bundan yirtamadim. Bütün hafta hareketsizlik vardı. Dikkatte edemedim karbondan ziyade yağ bal kaymak gibi şeylerden aldım resmen.Kusura bakmayın kızlar umarım benden başka yoktur artı
Cherry Mom @reyyanK
Canım tebrik ederim, süper bir yüzdeKızlar güzel bir eksiyle geldim.
Geçen hafta: 73.6
Bu hafta: 72.1
Fark: - 1,5
Yüzde: 2,038
Hedefim: 71.7
Geçen hafta 57.5
Bu hafta. 56.9
Eksi 600
Veee mezuniyet
Çok güzel canım, ne kadar da hassas bir tartıymış küsüratlar filan. Benimki saniye farkla bile düzgün bir sonuç vermiyorGunaydin kizlar
gecen hafta: 70.25
Bugun: 69.45
Fark: 800 gram
Yuzde: 1.138
haftaya hedef: 68.5
Eki Görüntüle 2728836
Tebrik ederim canım. Ah ah ilk çocuğum daha 2 aylık bebekken bu kiloya düşmüştüm ben. Sonra da bi daha 50nin altına inemiyorum diye üzülürken nerelere geldim bu yılGünaydın
Bu hafta sıkı geçti pazartesiden beri düşük kalori beslendim dünse tek öğün yaptım. O mezuniyet gelecek :)
Sabah tartı beni çok şaşırttı ama değdi galiba :)
50.3/49.4/0.9/%1.79
Cherry Mom kaptanım mezun olabiliyor muyum?
Maşşallahhhgecen cuma 59.7
bugun 59.2
fark 500 gr
oran %837
hedefim arti gelmemekti masalah buna da
Ortiiiiiim, canım ortim sürekli iniyorsun ama maşallah
Tebrikler canımCherry Mom Gecen hafta : 52.6
Bu hafta : 52.3
Oran : %0.57
Sanirim basladi regl sogan kuru iyi geldi iki bardak icince etkisi oldu
Yok o ihtimal yok rahatlikla yapabilirim bekarim
Çok güzel canım,tebrik ederimAKREPcg (71,4/71,0/0,4/%0,560)
Cherry Mom @reyyanK
Geçen hafta 72,4
Bu hafta 72,3
Fark -100
Yüzde 0,138
Haftaya hedef 71,3
Resmi daha sonra yükleyeyim benim telden kızım ders yapiyor Onunla çekmiştim
Evet canım, ilk kötü oldum ama şimdi ünlü bir düşünürün de dediği gibi “What can I do sometimesOlsun canım sıkma canını. Oğlumun dediği gibi "bazen olur öyle"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?