Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım benim senin menülerinle doyabilmeyi çok isterdim, o zaman pıt pıt giderdi yağlar.
Canım eşin hastalanmış çok geçmiş olsun. İnşallah hafif atlatır da bari evde zaman geçirirsiniz biraz
benim menuleri hic ornek almayin ya kesinlikle saglikli degil bak o kadar yememe ragmen arti geliyorum bazen

bu arada sagol kuzu, sabah test verdi ama suan en ufak bi agrisi bile yoj, belki de sadece yorgunluktu bilmiyirum. malum eve gece yarisi gelip sabah erken gidiyo bunye tabiki eror veriyo bazen.... kismetimize artik

Ayy kuzu ya yerim be onu. Laflara bak hele

Bahaneyle dinlensin adam evde biraz

Kızlar herkes elinden geldiği kadar çabalamis bu hafta.
En azından ne yapması ne yapmaması gerektiğini bilen,kendini, vücudunu tanıyan bir takımımız var. Arada duraksama,artı görünme moralinizi bozmasın,tam tersine itici güç olsun. Biraz daha sıkı çalışın. İnsanlar 100-150 kilo veriyor. Alabildigimize göre verme yeteneğimiz de var. Ben yaparım diyen kimsenin yapamadığını görmedim ben.

ayvacicegi canım tebrik ederim mezuniyetini
Darısı başımıza inşallah

Ortagim yazilarin hep motive edici oluyor hep yaz motive et lutfen

Namaria senin beğeniler gelince senin kiloya yorum yapmadığımı fark ettim
Alıntı yaptım aslında ama
Çok çok tebrik ederim bu hafta stresli oldu bu kızı kötü etkiler herhalde derken yine çok iyi bir eksi ile geldin tebrikler canım

Tesekkur ederim canim kaptanim senin varligin ve bana verdigin enerji yeter alıntıya ihtiyac yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…