Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Süper bir gün

Hedefin nedir canim? Kac kiloyla basladin kac kilo verdin yeter psikolojisinin kökenini merak ettim
O o yönden yeter değil aslinda geçen haziran karantina sonu 80 le başladım kendim 2 kilo verip birakmistim buraya 78.8 le başladım totelde 12 kilo gitti kuzum benim ideal kilom 62 civarı kemik kas ypimdan asagisi çok zor

O o yönden yeter değil aslinda geçen haziran karantina sonu 80 le başladım kendim 2 kilo verip birakmistim buraya 78.8 le başladım totelde 12 kilo gitti kuzum benim ideal kilom 62 civarı kemik kas ypimdan asagisi çok zor
Oh cogu gitmis azi kalmis ama her zaman trafik kazalari bile hedefe cok yakinken oluyor o yuzden zorlanman cok normal
62 ye inip 6 ay koruyabildigin zaman bu is tamamdir

Cherry Mom canim iyi misin bugün goremedik seni migren devam mi baska bi sorun yoktur insallah
İyiyim canım sağol sorduğun için
Buralardayım sayılır ara ara baktım ama eşim evde ya devamlı giremedim öğlen girdim yazdım ama :)
Oğlum uyusun geçmişi okuyacağım

Oh cogu gitmis azi kalmis ama her zaman trafik kazalari bile hedefe cok yakinken oluyor o yuzden zorlanman cok normal
62 ye inip 6 ay koruyabildigin zaman bu is tamamdir
Doğru kuzum ne bilim aklım karışık hep hep evdeyim bir markete gidiyorum güncel durumlar zaten belli ben de hassas insan bazen değil kilo hayatı bile boş veriyorum

gecmis olsun benim de butun 20 likler gomulu, aldormam lazim hepsini ama cesaretim yok. ara sira icine bisiler kaciyo apse yapiyo bir kac hafta once antibiyptik kullanmak zorunda kaldim yine...
Benim alttaki yirmilikler gomuluydu ve asiri agri yapmisti aldirmam gerekti.
Bu ustte agri yok ama apse olma durumu olabilirmis ve yandaki dise baski yapiyormus
Cok zor ya gercekten sen de cesaretini toplayip cektirsen kurtulursun

Insallah hafta ici beraber toparlariz ben de spor konusunda cok isteksizim onu halletmem lazim
acikcasi sporu hayatimizin bir parcasi olarak yapmayacaksak suan kilo vermek icin yaomak bana mantiksiz geliyor kizlar beni linc edecekler bu soyledigim icin ama... ben hayatim boyunca spor yapmadim ama cok hareketli bir insan oldum herxaman pansemi yokken de bolca disari cikardik cok aktif olurdu hayatimiz ama su donemde ne yazikki evlere kapandik. ben diyetlere de inanmiyorum cunku biraktigin anda eskisinden fazla aliyorsun. asil onemli olan hayatini herxaman ayni dpgrultuda goturmek o yuzden de diyet spor yapmak yerine rutin bir beslenme ve program gerektigini dusunuyorum
kimse spor yapmayin dedigimi algilamasin, sadece kilo vermek icin spor yapmayin diyorum. eger "ben 70 yasimda bile hergun sporumu aksatmam cok seviyoeum spor yapmayi" demiyorsaniz kilo vermek icin spora kasmayon diyorum.

benim babam eski sporculardan,hatta bos bir dairesini kendine ozel spor salonuna cevirmis boksla ugrasmis uzun yillar, sonra birakmis, simdi 3 gun yuruyus yapmasa bir haftada 3 kilo aliyor, cunku o donemdeki butun kaslari yag olarak donmus ona.

amac kilo vermek degil yasam tarzi belirlemek olursa daha saglikli olur kilo verme donemi.

İyiyim canım sağol sorduğun için
Buralardayım sayılır ara ara baktım ama eşim evde ya devamlı giremedim öğlen girdim yazdım ama :)
Oğlum uyusun geçmişi okuyacağım
İyi yapmissin canim arada buraya da mole vermek lazim

Doğru kuzum ne bilim aklım karışık hep hep evdeyim bir markete gidiyorum güncel durumlar zaten belli ben de hassas insan bazen değil kilo hayatı bile boş veriyorum
Canim bosverme iste ya hayat emanetse onu da bosveremeyiz amaclarimizi da yoksa anlami kalmaz ki hayatin.. tabi ki cok zor gunler geciriyoruz Allah saglicakla atlatmayi nasip etsin bugünleri de cok zor ama kendimiz sevdiklerimiz icin dikkat edip dua edecegiz elden baska bisey gelmiyor modun düşmesin

Hayat boyu durmadım bu sefer çok durunca çok düşündüm sanırım boşver bakma sen bana

Hayat boyu durmadım bu sefer çok durunca çok düşündüm sanırım boşver bakma sen bana
Bak ne guzel sebeplere inelim ben bosvermem sen de bosverme sorun varsa cozer oyle devam ederiz yolumuza kuzum sonra hali altina supurulen seylerin zamani gelince acisi daha kötü cikiyor ama gececek insallah gene durup dusunecek vaktin olmayacagi gunler gorup hayati sorgulayacak vaktim vardi diye belki ararsin şu anlari

Canım kilo yapacak bir şey yemedin ki mutlaka ödemdir yarın eksi geleceğine eminim
Evet ya ameliyat gibi oluyor sonrasinda dikis falan
Umarım ağrı sızı olmaz canım kurtulacaksın iyi yönünden bak
Cherry Mom kaptancım geçmiş olsun. Migreni bilmiyorum ama baş ağrısı beni çok kötü etkiler hep. Allah kolaylık versin canım
Ah canım öldüm ben 15 yaşından beri çekiyorum. Eskiden dahada kötüydüm hastanelik olurdum öyle ağır serumlar verirlerdir ki sedyeyle baygın çıkardım hastaneden uyuturlardı yani direk şimdi ilaç tedavisi görüyorum 1 yıldır en azından hastaneden kurtuldum ağrılar daha azaldı şükür.düşmanımın başına vermesin
Nooluyor bize yahu psikolojik salma durumu cumadan sonra
Evettt noluyorrr 5.takımmmm
+ Kervanına beni de ekleeyiiin neeetcez arkadaşlar emnis duymadan halledelim bunu
Hadi onları geçtim zaten eksilerdi sennn sennn artının üstüne artı mı ekledinnn bayiiiilllaaazaaamm
Evet aslında ama diyorum ya bu defa bir gün dikkat etsem ikinci gün salıyorum ama bu haftada fena dağıttım
Bayağı artıydım bu sabah gemde çok
Neden öyle oluyor psikolojik bir şey olsa gerek
Cocuk mu çok yoruyor tatlı çikolatada geçici bir avuntu arıyor olabilirsinn
Ben de bugun oruc tuttum dun gece de hic uyuyamadim bugun gözümü acamadim hic simdi orucumu actim da ferim geldi.her aksam diyorum erken yatacagim diye ama yatsam da uyuyamiyorum 4lere 5lere kadar
Zayıflamak için günlük en az 7 saat uyku uyumalıyız az uyuyan kişilerin kilo aldığı bilimsel olarak kanıtlanmış birde bunu bende yapamıyorum ama en geç 23 00 de uyumamız lazımmış o yüzden yavaştan düzenle bence uykularını canım böyle çok kötü
Ortimmmm @Pain Killer biz aynen devam
Aaaaaaaaaaa ben sizi yine tekrar aaaaaa

Canım kilo yapacak bir şey yemedin ki mutlaka ödemdir yarın eksi geleceğine eminim
İnsallah canim ben de oyle umuyorum bugun magnezyum da alacagim takviye evde var diyetisyen onermisti cok faydasi oluyor spor yaparken ozellikle insallah yarin ara tarti yuzumuze guler

Canımmmm yaaa son 2 haftadır 300 gram veriyoruz bu hafta 79 dan kurtulma zamanı lütfennnn kapat bu defterleri bugünle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…