- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #380.421
Hedefin nedir canim? Kac kiloyla basladin kac kilo verdin yeter psikolojisinin kökenini merak ettimBenim ki cuma değil de artık yeter psikolojisi var ama zorluyorum kendimi
Süper bir gün29 Kasim
10.00
Bir wasa ustune 3 kasik balli limonlu cevizli avokado
13.30
1 sutlu kahve 1 hurma
17.00
8-9 yk lahana yemegi (sonuydu kalmasin dedim)
3 yk yogurt salata
2 wasa
Su 2 lt
Spor 30 dk chloe karin yerde ve ayakta 120p.
25 dk kol chloe aletli aletsiz karisik 75 p.
Topl. 195 p.
Sagol canim tartida biraz canim sıkıldı sabah boyle hafif geciriyim dedimSüper bir gün
O o yönden yeter değil aslindaHedefin nedir canim? Kac kiloyla basladin kac kilo verdin yeter psikolojisinin kökenini merak ettim
Oh cogu gitmis azi kalmis ama her zaman trafik kazalari bile hedefe cok yakinken oluyor o yuzden zorlanman cok normalO o yönden yeter değil aslindageçen haziran karantina sonu 80 le başladım kendim 2 kilo verip birakmistim buraya 78.8 le başladım totelde 12 kilo gitti kuzum benim ideal kilom 62 civarı kemik kas ypimdan asagisi çok zor
İyiyim canım sağol sorduğun için
Evet bende merak ettim ama galiba enişte bey evde ve kaptan da mutfaktan cikamiyor
Doğru kuzum ne bilim aklım karışık hep hep evdeyim bir markete gidiyorum güncel durumlar zaten belli ben de hassas insan bazen değil kilo hayatı bile boş veriyorumOh cogu gitmis azi kalmis ama her zaman trafik kazalari bile hedefe cok yakinken oluyor o yuzden zorlanman cok normal
62 ye inip 6 ay koruyabildigin zaman bu is tamamdir
Benim alttaki yirmilikler gomuluydu ve asiri agri yapmisti aldirmam gerekti.gecmis olsun benim de butun 20 likler gomulu, aldormam lazim hepsini ama cesaretim yok. ara sira icine bisiler kaciyo apse yapiyo bir kac hafta once antibiyptik kullanmak zorunda kaldim yine...
acikcasi sporu hayatimizin bir parcasi olarak yapmayacaksak suan kilo vermek icin yaomak bana mantiksiz geliyor kizlar beni linc edecekler bu soyledigim icin ama... ben hayatim boyunca spor yapmadim ama cok hareketli bir insan oldum herxaman pansemi yokken de bolca disari cikardik cok aktif olurdu hayatimiz ama su donemde ne yazikki evlere kapandik. ben diyetlere de inanmiyorum cunku biraktigin anda eskisinden fazla aliyorsun. asil onemli olan hayatini herxaman ayni dpgrultuda goturmek o yuzden de diyet spor yapmak yerine rutin bir beslenme ve program gerektigini dusunuyorumInsallah hafta ici beraber toparlariz ben de spor konusunda cok isteksizimonu halletmem lazim
Menu guzelSabah
Kepek ekmekli kaşarli tost
1 bardak yesil cay
Ara
1 avuç cig findik
1 activia yogurt
1 bardak yesilcay
Aksam
2 peynirli acili ekmek , katikli ekmekte deniyor
1 kase yogurt
2 mandalina
Su : 1,5 litre
Monica_
İyi yapmissin canim arada buraya da mole vermek lazimİyiyim canım sağol sorduğun için
Buralardayım sayılır ara ara baktım ama eşim evde ya devamlı giremedim öğlen girdim yazdım ama :)
Oğlum uyusun geçmişi okuyacağım
Canim bosverme iste ya hayat emanetse onu da bosveremeyiz amaclarimizi da yoksa anlami kalmaz ki hayatin.. tabi ki cok zor gunler geciriyoruz Allah saglicakla atlatmayi nasip etsin bugünleri de cok zor ama kendimiz sevdiklerimiz icin dikkat edip dua edecegiz elden baska bisey gelmiyor modun düşmesinDoğru kuzum ne bilim aklım karışık hep hep evdeyim bir markete gidiyorum güncel durumlar zaten belli ben de hassas insan bazen değil kilo hayatı bile boş veriyorum
Hayat boyu durmadım bu sefer çok durunca çok düşündüm sanırım boşver bakma sen banaCanim bosverme iste ya hayat emanetse onu da bosveremeyiz amaclarimizi da yoksa anlami kalmaz ki hayatin.. tabi ki cok zor gunler geciriyoruz Allah saglicakla atlatmayi nasip etsin bugünleri de cok zor ama kendimiz sevdiklerimiz icin dikkat edip dua edecegiz elden baska bisey gelmiyor modun düşmesin
Oh kendime çalışma arkadaşı da buldum.Ben de çalışıyoruumberaber çalışalım
Menülerimize sporumuza bakarız yorumlarız
Bak ne guzel sebeplere inelim ben bosvermem sen de bosvermeHayat boyu durmadım bu sefer çok durunca çok düşündüm sanırım boşver bakma sen bana
Canım kilo yapacak bir şey yemedin ki mutlaka ödemdir yarın eksi geleceğine eminimTunaydin mutlu pazarlar arkadaslar
Dünkü yuruyus ve spor etkisi mi sade makarna yedim odem atmak icin onun etkisi mi bilmiyorum idem atmayi beklerken sis kalktim sabah
tartilmayim dedim dayanamadim biraz arti var odem suyu hazirladim faydasi olur insallah
Umarım ağrı sızı olmaz canım kurtulacaksın iyi yönünden bakEvet ya ameliyat gibi oluyor sonrasinda dikis falan
Ah canım öldüm ben 15 yaşından beri çekiyorum. Eskiden dahada kötüydüm hastanelik olurdum öyle ağır serumlar verirlerdir ki sedyeyle baygın çıkardım hastaneden uyuturlardı yani direkCherry Mom kaptancım geçmiş olsun. Migreni bilmiyorum ama baş ağrısı beni çok kötü etkiler hep. Allah kolaylık versin canım
Evettt noluyorrr 5.takımmmmNooluyor bize yahu psikolojik salma durumu cumadan sonra
Hadi onları geçtim zaten eksilerdi sennn sennn artının üstüne artı mı ekledinnn bayiiiilllaaazaaamm+ Kervanına beni de ekleeyiiin neeetcez arkadaşlar emnis duymadan halledelim bunu
Neden öyle oluyor psikolojik bir şey olsa gerekEvet aslında ama diyorum ya bu defa bir gün dikkat etsem ikinci gün salıyorum ama bu haftada fena dağıttım
Bayağı artıydım bu sabah gemde çok
Zayıflamak için günlük en az 7 saat uyku uyumalıyız az uyuyan kişilerin kilo aldığı bilimsel olarak kanıtlanmışBen de bugun oruc tuttum dun gece de hic uyuyamadim bugun gözümü acamadim hic simdi orucumu actim da ferim geldi.her aksam diyorum erken yatacagim diye ama yatsam da uyuyamiyorum 4lere 5lere kadar
Aaaaaaaaaaa ben sizi yine tekrar aaaaaa
İnsallah canim ben de oyle umuyorum bugun magnezyum da alacagim takviye evde var diyetisyen onermisti cok faydasi oluyor spor yaparken ozellikle insallah yarin ara tarti yuzumuze gulerCanım kilo yapacak bir şey yemedin ki mutlaka ödemdir yarın eksi geleceğine eminim
Canımmmm yaaa son 2 haftadır 300 gram veriyoruz bu hafta 79 dan kurtulma zamanı lütfennnn kapat bu defterleri bugünleKizlar iyi aksamlar bugün cok ivir zivir yedim yarin kesin artiyim
Kahvalti 10 da bir dilim cikolatali ekmek ve kahve
Öglen 1 de bulgurlu pirasa yemegi
Ara bir kadeh Glühwein, bir kahve, az cikolata
Aksam 6 da 4 yk kurufasulye
Offf cok kötü bir gündü hic rejim yapasim gelmedi
Cherry Mom
@reyyanK
@Pain Killer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?