Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

of hic bi fikrim yok benimde, zaten hem esime hem ogluma uygun bisi olsun diyorum onlarda cok sikintili yemek konusunda...napsam bilemedim... yalniz yasamak ne guzel dimi
Bekara kari bosamak kolay
İkisinin de guzel yanlari var tabi ama insan her zaman olmadigi hale özeniyor.

Evet aslında ama diyorum ya bu defa bir gün dikkat etsem ikinci gün salıyorum ama bu haftada fena dağıttım
Bayağı artıydım bu sabah gemde çok

Ben de bugun oruc tuttum dun gece de hic uyuyamadim bugun gözümü acamadim hic simdi orucumu actim da ferim geldi.her aksam diyorum erken yatacagim diye ama yatsam da uyuyamiyorum 4lere 5lere kadar

Ben de bugun oruc tuttum dun gece de hic uyuyamadim bugun gözümü acamadim hic simdi orucumu actim da ferim geldi.her aksam diyorum erken yatacagim diye ama yatsam da uyuyamiyorum 4lere 5lere kadar
allah kabul etsin.

ramazanda oruc tutmak daha kolay sanki. hem ortam uyum sagliyor hem vucut bir ksc gun sonra alisiyor. ama tek oruclar cok daha zorlar beni herzaman.

A AKREPcg canım bu hafta beraberiz inşallah seninle daha da Motive olurum da kilocuklar hemen gider

allah kabul etsin.

ramazanda oruc tutmak daha kolay sanki. hem ortam uyum sagliyor hem vucut bir ksc gun sonra alisiyor. ama tek oruclar cok daha zorlar beni herzaman.
Amin insallah ya ben ramazanda tutunca da boyle oluyorum aclik susuzluk olmuyor ama surekli uyku hali oluyor. Zaten aksam 5te okunuyor suan insan acikmiyor bile borcum da cok erkenken tutayim dedim ara vere vere tutarim insallah

Ben de çalışıyoruum beraber çalışalım
Menülerimize sporumuza bakarız yorumlarız

Umarım iyi kilolar veririz
Gerçi ben çok fena yedim hafta sonu
Birbirimizi motive etmeye çalışacağız canım
Mönülerimizi yorumlayacağız
Mönü ve sporları yazarken birbirimizi etiketleyeceğiz
Insallah hafta ici beraber toparlariz ben de spor konusunda cok isteksizim onu halletmem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…