- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #380.401
Bekara kari bosamak kolayof hic bi fikrim yok benimde, zaten hem esime hem ogluma uygun bisi olsun diyorum onlarda cok sikintili yemek konusunda...napsam bilemedim... yalniz yasamak ne guzel dimi
Evet aslında ama diyorum ya bu defa bir gün dikkat etsem ikinci gün salıyorum ama bu haftada fena dağıttımhawar yaaa cuma günü menünü görünce keşke listeye alsaydık dedim listede olsaydın öyle ucunu kaçıramzdın bence takım aklına gelirdi değil mi :) ama artık listede gibi düşün kendini bu cuma giriyorsun kesin ertelemek yok acil toparlanıyorsun tamam mıı
allah kabul etsin.Ben de bugun oruc tuttum dun gece de hic uyuyamadim bugun gözümü acamadim hic simdi orucumu actim da ferim geldi.her aksam diyorum erken yatacagim diye ama yatsam da uyuyamiyorum 4lere 5lere kadar
A AKREPcg canım bu hafta beraberiz inşallah seninle daha da Motive olurum da kilocuklar hemen giderORTAKLAR
27 Kasım- 04 Aralık
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır
Amin insallah ya ben ramazanda tutunca da boyle oluyorum aclik susuzluk olmuyor ama surekli uyku hali oluyor. Zaten aksam 5te okunuyor suan insan acikmiyor bile borcum da cok erkenken tutayim dedim ara vere vere tutarim insallahallah kabul etsin.
ramazanda oruc tutmak daha kolay sanki. hem ortam uyum sagliyor hem vucut bir ksc gun sonra alisiyor. ama tek oruclar cok daha zorlar beni herzaman.
Canım beniim ben de çok mutlu oldumEsler değişmişHedef60kgolmak canimcim tesekkur ederim cok guzel eslik edemedim ama gene fena değildik
kirmizigitar bu hafta listeleri salliyor muyuz ortim
İnsallah canım.
Insallah veririz gitsin kilolar :)
Ben de çalışıyoruumSelam kızlar
Ortiler değişmiş
kirmizigitar yeni ortinle saadet diliyorum
Doktorcum orti olmuşuz hayırlı olsunHedef60kgolmak Ben bu haftayı biraz ders çalışmaya ayırmayı düşünüyorum. İnşallah aktif olabilirim
Hindi külbastı aldım ben cnm migrostan,tavada az yağla pişiyorlar :) bi de salata var cnmkizlar aksama ne yemek yapiyosunuz?
Kuzu ben karalahana kavurdum havuçla malum yarın Tarti bende birazcık artı oluncakizlar aksama ne yemek yapiyosunuz?
Benim ki cuma değil de artık yeter psikolojisi var ama zorluyorum kendimiNooluyor bize yahu psikolojik salma durumu cumadan sonra
Umarım iyi kilolar veririz
Insallah hafta ici beraber toparlariz ben de spor konusunda cok isteksizimUmarım iyi kilolar veririz
Gerçi ben çok fena yedim hafta sonu
Birbirimizi motive etmeye çalışacağız canım
Mönülerimizi yorumlayacağız
Mönü ve sporları yazarken birbirimizi etiketleyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?