Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu hafta asılmak gerekiyor çok fena canım. Ben de biraz kaçırdım ipin ucunu bu hafta sonu
Yarın hiç bozmamış gibi yola devam

Çok çok çok yanlış düşünüyorsunn bence

Bana göre kişinin fazla kilosu varsa bunu spor ve sağlıklı beslenerek vermeli.. bir yandan kaslarını güçlendirirken bir yandan yağ yakmalı. Aksi taktirde ben zaten ilerdede spor yapmayacağım şimdide vücudumu buna alıştırmayayım derse anca mevcut kaslarını eritip orta yaşlarda benim dizler niye gitti diye dert yanar.
Sana şurada katılıyorum sürdürülebilirliği konusunda dikkatli ve planlı olmak lazım.. şuan örneğin haftanın 5 günü mü spor yapılıyor sonrasında bunu kademeli düşürecek önce 4 sonra 3 sonra haftada 2 gün spor + hareketli bir yaşam ile kilosunu çokta iyi korumak isteyen kişi koruyabilir..
ben yazdan beri böyle devam ediyorm şuan 1 kg artıdayım.eskiden haftanın 7 günü spor yapıyordum şimdi görüyorsunuz en fazla haftada 2 bisiklet + biraz adım oluyor ..
Sen belki kendinde örnekle bunları yazdın ama içimizde 80 90 kg ler tuttupta bu insanlara spor yapmak vücudu alıştırmak vs demek yanlış nasıl gidecek tatlım biriken bu yağlar sporsuz hiç bir şey olmaz.
Toplum yapımız bozuk bizim ama yavaş yavaş yeni nesillerle düzelecek bence sürdürülebilir spor hayatı hep hayatımızda olmalı burada belki bunuda alışkanlık haline getiririz neden olmasın :))

Bencede psikolojik ben gergin olunca kendimi bir şeyler yerken buluyorum.
sadece bebek olsa küçük kızım birinci sınıf ve çok zorluyor sürekli bir ağlama modunda ders çalışmak istemiyor biraz da dikkat dağınıklığı var sanırım
Eşimde sağ olsun akşamdan akşama geliyor of yoruldum öldüm bittim modunda
Bu durumda beni çok geriyor

Ben bazen yapıyorum uyarmı sana bilemiyorum

Eklentiler

• Screenshot_2020-07-07-15-26-26.webp
    95,2 KB · Görüntüleme: 32
Arıyordum gercekten ama bu sefer fena durdum iki minnak hep aynı rutin. Uyanınca yine aynı güne uyanmak bişey uretememis olmak çok yorucu. Kitap okumayı severdim hep sakinlik içinde olunca onu da okuyamıyorum halı altına supurulen muhakkak çıkıyor ama çözemiyorum ve kuzu çalışmam lazım çocuklari bırakıp çalışamıyorum çünkü babam kronik her türlü bı fanus
Ne diyeyim be kaptan keşkek ten başka bı kacamagim da pek olmadı bugün pankek i de idare ettim eskiden daha kacamakla güzel kilo veriyordum o düzene mi dönsem bı deniiim valla iyi de gelir

Ortimmmm Pain Killer biz aynen devam
evet canım şimdi gördüm çok sevindim. Bugün yoğun bir gündü hiç uğrayamadım buraya.
Çikolatalar var ama miktar olarak çok değiller zaten canım, bir de menünü az tutmuşun dengelemiş bence

bende ayni seyi soyluyorum aslinda, sadece dedigim su, diyet yaparken spor yapip hedefe gelince birakacaksaniz hicbir anlami yok, daha kotu olur, surdurulwbilir sekilde yapin programinizi...

az uyumak kilo yapiyosa yandik kaptan, benim 5 saat uyudugum gorulmedi aon 10 yildir:) 3.5-4 saat maksimum

Gündüz o kadar saat ac nasil dayandin
Yalniz irade süper, mantiyi kasikla sonra vazgec salata yap. Ben olsam en az yarim porsiyon gömmüstüm

bende ayni seyi soyluyorum aslinda, sadece dedigim su, diyet yaparken spor yapip hedefe gelince birakacaksaniz hicbir anlami yok, daha kotu olur, surdurulwbilir sekilde yapin programinizi...
Bana hic dert degil cünkü sadece yürüyüs yapiyorum o da her zaman yaptigim kadar hayat sartlarim el vermiyor daha fazlasina tabi diyetisyenim kesecek beni bugün o baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…