- 23 Mart 2016
- 30.130
- 90.772
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #380.381
Hayır canım gömülü değildi 20 lik sadece gömülü olunca sıkıntı oluyor galiba değil miSeninki de gomulu muydu? Ben alttakileri cektirmistim ikisinde de cok sismisti 1 hafta gecmemisti
Insallah bu sefer daha kolay olur stresliyim simdiden
Evet ya ameliyat gibi oluyor sonrasinda dikis falanHayır canım gömülü değildi 20 lik sadece gömülü olunca sıkıntı oluyor galiba değil mi
58.9 olsun kuzu, bu hafta adet olmayi bekliyorum ama sansa birakmayayimkirmizigitar
Hedef60kgolmak hedeflerinizi bekliyorm kızlar
Kızlar hiç birinizin hedefi uçuk değil 1 haftada yakalanmayacak bir hedef yok bu hafta üstünde duralım lütfen bugün menülere çok çok dikkat edelim yarın kontrol tartısı var
27 KASIM - 4 ARALIK HEDEF TABLOSU
oooi orti mi olmusuz hayirli olsun:) kuzu sen zaten sallarsin listeleri bende yaninda sebeplenirim isteEsler değişmişHedef60kgolmak canimcim tesekkur ederim cok guzel eslik edemedim ama gene fena değildik
kirmizigitar bu hafta listeleri salliyor muyuz ortim
gecmis olsun benim de butun 20 likler gomulu, aldormam lazim hepsini ama cesaretim yok. ara sira icine bisiler kaciyo apse yapiyo bir kac hafta once antibiyptik kullanmak zorunda kaldim yine...Evet ya ameliyat gibi oluyor sonrasinda dikis falan
Askolsun ya belki ben senden sebeplenirim sabah arti geldimoooi orti mi olmusuz hayirli olsun:) kuzu sen zaten sallarsin listeleri bende yaninda sebeplenirim iste
bakalim yapcaz bisiler bende bu sabah arti geldimAskolsun ya belki ben senden sebeplenirim sabah arti geldimbu hafta full sportif takilicam ama stepperlara abanalim
Hallederiz cumaya ortimbakalim yapcaz bisiler bende bu sabah arti geldim
Tunaydin mutlu pazarlar arkadaslar
Dünkü yuruyus ve spor etkisi mi sade makarna yedim odem atmak icin onun etkisi mi bilmiyorum idem atmayi beklerken sis kalktim sabah
tartilmayim dedim dayanamadim biraz arti var odem suyu hazirladim faydasi olur insallah
Askolsun ya belki ben senden sebeplenirim sabah arti geldimbu hafta full sportif takilicam ama stepperlara abanalim
+ Kervanına beni de ekleeyiiin neeetcez arkadaşlar emnis duymadan halledelim bunubakalim yapcaz bisiler bende bu sabah arti geldim
evet ex ortim guzel iki haftaydi cuma gunu zievede biraktik ortiligiSelam kızlar
Ortiler değişmiş
kirmizigitar yeni ortinle saadet diliyorum
Doktorcum orti olmuşuz hayırlı olsunHedef60kgolmak Ben bu haftayı biraz ders çalışmaya ayırmayı düşünüyorum. İnşallah aktif olabilirim
Canim ben lahana yemeginin sonunu yedim biraz erken kapattim arada yemeyince yarin icin de bamya yaptim buzlukta vardı.kizlar aksama ne yemek yapiyosunuz?
Nooluyor bize yahu psikolojik salma durumu cumadan sonra+ Kervanına beni de ekleeyiiin neeetcez arkadaşlar emnis duymadan halledelim bunu
of hic bi fikrim yok benimde, zaten hem esime hem ogluma uygun bisi olsun diyorum onlarda cok sikintili yemek konusunda...napsam bilemedim... yalniz yasamak ne guzel dimiCanim ben lahana yemeginin sonunu yedim biraz erken kapattim arada yemeyince yarin icin de bamya yaptim buzlukta vardı.
Sen ne düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?