Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayvacicegi nin karnesi geldi tekrar tebrik ederiz canım

Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları' https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari.126756/post-66060563
Herkese çok teşekkür ediyorum. Sonunda oldu ama biraz üzücü şekilde. Kriz durumları oldu pek yemek yiyemedim, şunu öğrendim ki önemsiz ama kafaya takılan şeylerin yarattığı stres -iş gibi- insana yediriyor ama gerçekten önemli sorunlarda insan tıkanıyor.

Herşeyin başı sağlık, korona durumu Türkiye'de kötü , lütfen kendinize çok dikkat edin

Desene meslektaşız yılsonu diyince travma yaşayan bölüm 2 çocuk kuzum sen evlimiydin ben bazen kaçırıyorum konuları
aynen canım. bende 1 çocuk bide eve gidince matematik çalışıyoruz tabi bütün dersleri çalışma var ama mat ağırlıklı :) he hergünüm öyle geçiyor saat 23'ten sonra ben pert

aynen canım. bende 1 çocuk bide eve gidince matematik çalışıyoruz tabi bütün dersleri çalışma var ama mat ağırlıklı :) he hergünüm öyle geçiyor saat 23'ten sonra ben pert
anlıyorum vallahi seni.geçen sene yıl sonunda program e faturaya geçti ve versiyon yükseltmiştik mutabakatlar telefonlar hava da uçuyordu artı çocuklarım infulenza oldu çok zor sonlanmisti yıl bana baba da yardım etse zaten bütün gün matematiklesin kafa da artık rakamlar uçar yani

Canım instagram da önerebileceğin sayfaları müsait olduğunda yazabilir misin inceleyeyim bende
ferinbatman
dyt.esrabozgan
diyet.sirlari
sedaaltiin_
dyt.tugceyurtdas
dyt.esrabozgan
evdefityemek
fittariffler
uzm.dyt.mervedamar( bu diyetisyenin bireysel online programınada ablam devam ediyor.1 ay oldu oda çok memnun. bağışıklık güçlendirici sağlık problemlerini düzeltecek karışımlar felan düzenliyormuş. çok profesyonel çalışıyor gibi geldi.)

genelde hikayelerinde paylaşıyorlar.
esrabozgan nın ve sedaaltın ın insagramında online diyet programları da var onlara da katıldım. eğitim açısında ve motivemin düştüğü zamanlar iyi oldu benim için ama burası kadar sıkı değil burası bana daha iyi geldi . online programları bilgi ve eğitim için kullandım.

Son düzenleme:
Selam aynen canım dert var dert var işte son zamanlar çok sıkıntılı geçti seninde maalesef

Türkiye aynen gerçek vakalarla top on aşı vs kafalar karışık Allah sonumuzu hayır etsin

Vekalet bende bu hafta isler de yogun yarin suriye gorevi var ama gitmeyecegim diyetisyenin sekreteri aradi baslamis 9 uydu randevumuz yarina cektim 11.30 a ara uzamasin diye full koruma gidecegim tarti da diyetisyen de yüzüme guler insallah..hepimiz icin saglik diliyorum ötesi yalan..

Teşekkürler canım bakayım bende

allah rahmet eylesin

kuzenimin 30 yasinda hicbir hastaligi olmayan arkadasi vefaat etti. 3 gun once arkadasimin 1 yasinda oglunu hastaneye yatirdilar nefes alamiyor cocuk diye... hastalik suan oyle bir durumda ki kimi ne kadar etkiledigi hic belli degil. yakalanmamak en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…