- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #380.901
Herkese çok teşekkür ediyorum. Sonunda oldu ama biraz üzücü şekilde. Kriz durumları oldu pek yemek yiyemedim, şunu öğrendim ki önemsiz ama kafaya takılan şeylerin yarattığı stres -iş gibi- insana yediriyor ama gerçekten önemli sorunlarda insan tıkanıyor.ayvacicegi nin karnesi geldi tekrar tebrik ederiz canım
Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları' https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari.126756/post-66060563
Desene meslektaşız yılsonu diyince travma yaşayan bölümaynen canım hiç bitmeyten işler bölümü :) en zoru da nefis :) kaç çocuk var sendeseyrekyagmur
aynen canım. bende 1 çocuk bide eve gidince matematik çalışıyoruz tabi bütün dersleri çalışma var ama mat ağırlıklı :) he hergünüm öyle geçiyor saat 23'ten sonra ben pertDesene meslektaşız yılsonu diyince travma yaşayan bölüm2 çocuk kuzum sen evlimiydin ben bazen kaçırıyorum konuları
Ah üzülüyorum böyle meslektaslarimi görünce hem de yıl sonu, yaza da umarım muhasebe dışı bir iş bulurumA muhasebeci olduğunu bilmiyordum canım meslektaş çıktınız 2 orti
anlıyorum vallahi seni.geçen sene yıl sonunda program e faturaya geçti ve versiyon yükseltmiştik mutabakatlar telefonlar hava da uçuyordu artı çocuklarım infulenza oldu çok zor sonlanmisti yıl banaaynen canım. bende 1 çocuk bide eve gidince matematik çalışıyoruz tabi bütün dersleri çalışma var ama mat ağırlıklı :) he hergünüm öyle geçiyor saat 23'ten sonra ben pert
ferinbatmanCanım instagram da önerebileceğin sayfaları müsait olduğunda yazabilir misin inceleyeyim bende
Selam aynen canım dert var dert var işteHerkese çok teşekkür ediyorum. Sonunda oldu ama biraz üzücü şekilde. Kriz durumları oldu pek yemek yiyemedim, şunu öğrendim ki önemsiz ama kafaya takılan şeylerin yarattığı stres -iş gibi- insana yediriyor ama gerçekten önemli sorunlarda insan tıkanıyor.
Herşeyin başı sağlık, korona durumu Türkiye'de kötü , lütfen kendinize çok dikkat edin
Bitmedi kaptanım. Çünkü İftar bekliyorumKızlar akşam yemekleri bitti mii bitti diyin
Allah kabul etsin kuzumBitmedi kaptanım. Çünkü İftar bekliyorum
Merhaba kaptanim 17.00 itibariyle bittiKızlar akşam yemekleri bitti mii bitti diyin
Şuan bitecekKızlar akşam yemekleri bitti mii bitti diyin
ben halen işteyin ama gidince çok az yerim sözKızlar akşam yemekleri bitti mii bitti diyin
Teşekkürler canım bakayım bendeferinbatman
dyt.esrabozgan
diyet.sirlari
sedaaltiin_
dyt.tugceyurtdas
dyt.esrabozgan
evdefityemek
fittariffler
uzm.dyt.mervedamar( bu diyetisyenin bireysel online programınada ablam devam ediyor.1 ay oldu oda çok memnun. bağışıklık güçlendirici sağlık problemlerini düzeltecek karışımlar felan düzenliyormuş. çok profesyonel çalışıyor gibi geldi.)
genelde hikayelerinde paylaşıyorlar.
esrabozgan nın ve sedaaltın ın insagramında online diyet programları da var onlara da katıldım. eğitim açısında ve motivemin düştüğü zamanlar iyi oldu benim için ama burası kadar sıkı değil burası bana daha iyi geldi . online programları bilgi ve eğitim için kullandım.
allah rahmet eylesinİyi aksamlar arkadaslar sube müdürümüzün babasi hastanede yogun bakimdayri dün aksam vefat etmiş çok üzüldük gercekten yalan dunya
Vakalar burda cok cok artti 40 ustu vefat var bagisikligimizi guclu tutup bu belayi da atlatiriz insallah..
18.00 itibariyle bitti kaptanım.Kızlar akşam yemekleri bitti mii bitti diyin
bitmedi kaptan, esimi bekliyorum cikarsa isten gelince yicez cikmazsa birazdan yicezKızlar akşam yemekleri bitti mii bitti diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?