- 5 Ekim 2020
- 2.816
- 11.042
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #380.921
Allah rahmet eylesin canım.İyi aksamlar arkadaslar sube müdürümüzün babasi hastanede yogun bakimdayri dün aksam vefat etmiş çok üzüldük gercekten yalan dunya
Vakalar burda cok cok artti 40 ustu vefat var bagisikligimizi guclu tutup bu belayi da atlatiriz insallah..
Allah rahmet eylesin canim çok üzüldümallah rahmet eylesin
kuzenimin 30 yasinda hicbir hastaligi olmayan arkadasi vefaat etti. 3 gun once arkadasimin 1 yasinda oglunu hastaneye yatirdilar nefes alamiyor cocuk diye... hastalik suan oyle bir durumda ki kimi ne kadar etkiledigi hic belli degil. yakalanmamak en iyisi
Amin canim sagolasin Allah kalanlara saglik versin insallahAllah rahmet eylesin canım.
İyi akşamlar canım covidden mi vefat ettiİyi aksamlar arkadaslar sube müdürümüzün babasi hastanede yogun bakimdayri dün aksam vefat etmiş çok üzüldük gercekten yalan dunya
Vakalar burda cok cok artti 40 ustu vefat var bagisikligimizi guclu tutup bu belayi da atlatiriz insallah..
Canım çok çokk tebriklerr darısı başımıza artıkHerkese çok teşekkür ediyorum. Sonunda oldu ama biraz üzücü şekilde. Kriz durumları oldu pek yemek yiyemedim, şunu öğrendim ki önemsiz ama kafaya takılan şeylerin yarattığı stres -iş gibi- insana yediriyor ama gerçekten önemli sorunlarda insan tıkanıyor.
Herşeyin başı sağlık, korona durumu Türkiye'de kötü , lütfen kendinize çok dikkat edin
Evet canim maalesef amin kalanlara saglik versin Rabbimİyi akşamlar canım covidden mi vefat ettiAllah rahmet eylesin
Basiniz sagolsun mekani cennet olsun canimBen de 47 yasinda yengemi kaybettim coviddencok aci.insallah biran omce kurtulalim su illetten.Allah hastalara sifa yakinlarini kaybedenlere de sabir versin.
Ah Canım Allah sabır versin. Ne zor zamanlardan geçiyoruzBen de 47 yasinda yengemi kaybettim coviddencok aci.insallah biran omce kurtulalim su illetten.Allah hastalara sifa yakinlarini kaybedenlere de sabir versin.
Çok sağol canim bende hafta sonu yapmayi düşunuyorumMenüm
12.00: 1 kase yoğurt, 5 günkurusu
16.00: 1 kase yoğurt, 5 gün kurusu
18.00: 1 kase yoğurt, 5 gün kurusu
Su: 3lt
1 kupa rezene çayı, 1 kupa yeşil çay(bir kupa daha yeşil çay planlıyorum)
Spor: 30dk leslie boosted, 15 dk fitness partnerim yağ yakma, 10 dk fitness partnerim iç bacak eritme ve kalça sıkılaştırma
(kızlar ilk defa yaptım bu detoksu. Malum koca İstanbul'a hurma bulamadıkGünkurusuyla yaptım. Acıkırım sanmıştım ama hiç acıkmadım. Video ekliyorum. Belki faydalanmak isteyen olur. )
Cherry Mom @reyyanK Hedef60kgolmak
Evet canim maalesef amin kalanlara saglik versin Rabbim
Basiniz sagolsun mekani cennet olsun canim
Allah razi olsun kizlar herkesin basinda malesef bugun yine 187 eve ates düşmüş Allah sabır versinAh Canım Allah sabır versin. Ne zor zamanlardan geçiyoruz
Ben daha yeni yedim burda saat 18:45. Eve cok gec geldim cok actimKızlar akşam yemekleri bitti mii bitti diyin
Heh diğer günler 3 de bitir bugün 18.45 vay arkdaşBen daha yeni yedim burda saat 18:45. Eve cok gec geldim cok actim
Gençmişte yaBen de 47 yasinda yengemi kaybettim coviddencok aci.insallah biran omce kurtulalim su illetten.Allah hastalara sifa yakinlarini kaybedenlere de sabir versin.
Valla ne desen haklisinHeh diğer günler 3 de bitir bugün 18.45 vay arkdaş
Yok canım şaka yapıyorum 18.45 normal şartlarda iyi bir saat senin için geçValla ne desen haklisin
İyi akşamlar canımHayırlı akşamlar, bugün ne çok vefat ve acil plazma isteği duydum gerçekten vahimlesti eşim hergun trenlerle Avrupa yakasına geçiyor iyice paranoyak gibi olduk oldu olacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?