Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım aslında sallamayla da olur. Bardakta demlenirken içine 1 tutam hibisküs at. Damak zevkine göre sonra miktarını azaltıp arttırabilirsin.

S Smr3535 68 çıktım dedin ya hedefini 63 yazmışsın 61.2 olarak güncellersek deneme süren bittiğinde yarışma listemize girebiliyorsun ne dersin ? yarışma dışı olacağına böylesi daha motive edici olur bence :) Hatta hedefinin yüzde 90 ı ile mezun edersek 61.8 de mezun olabilirsin.

1.63 boy 61.8 kg ideal bence hatta ben olsam 60 yaparım aynı boydayız ben 60 ile mezun oldum şuan 60 -61 arasındayım gören zayıf demez ideal der yinede sen bilirsin

Olur canm yapayım ama 60 hayal benim için bende hem pko var hem insülin direnci 64 bile süper olur diyetisyene başlamıştım 71 den 66 ya düştüm bir ayda ama 2 hafta da 68 oldum yine çok kötü bir bünyem var ne yazıkkı ama biraz kaçırdımda itiraf edeyim

Form dan mı değiştirecem hedef kiloyu

Anladım canım o halde biz hedefi kural gereği 61.2 diyelim illa yakalayacaksın diye bir şey yok zaten yarışmaya katılım için koşul böyle sonrasına bakarız dediğin gibi zor gidiyorsa liste dışıda kalabilirsin fark etmez bakalım karşılıklı bakarız zmanla durumlara :)

04-11 ARALIK HEDEF TABLOSU

Kızlar cumaya kadar hedefler havada kalmasın lütfen adım adım gönderiyoruz kiloları

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
59,2
58,9
79,3
78,9
67,3
66,8
66,4
66,1
70,5
70
91,8
91
71,7
71,2
60,7
60
59,3
58,5
hawar
71,8
70,9
?
?
68,75
68,2
82,3
81,7
87,5
86.5
55.6
54.7
68
67

Sanal marketten alisverisim gelene kadar biraz stepper yapayim dedim bi yandan da chloe kol egzersizi actim ikisi bir olsun diye nabiz anaerobik moda gecti bayadir olmamisti 150lerinnustune cikti yavasladim sonra su an tere battim dusa da giremiyorum market alisverisi gelcek diye kaldim boyle

Diyete giriyorm eyvah psikolojisi mi oldu o
Arkadaşlarımda her hafta diyete girecekler hafta sonu bu son nasılsa diye diye her hafta sonu yemeye başladılar Esra biz diyete gireceğiz diye şimdiden 5 kilo aldık hiç girmeyelim iyisimi dediler sonra o hesap mı acaba

Ne yaptın kuzum dikkat et

Ya gittiğim diyetisyen biraz sıktı beni listesi çok farklıydı sıkıldım belkide ama hep azimli oldum dünde yapmışken yedim ama bildiğim tek şey yeme düzeni değişmeden olmuyo if diyeti çok aklıma yattı herzamn saatlere uylabilir bu haftadan sonra if e ağırlık verecem

Birde ben göbe bel bölgesinden rahatsızım leslie mi yapsam yoksa program indirdim 20 dakikalık göbek böygesi için hareketler var onumu yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…