- 5 Ekim 2020
- 2.816
- 11.042
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #381.261
Canım aslında sallamayla da olur. Bardakta demlenirken içine 1 tutam hibisküs at. Damak zevkine göre sonra miktarını azaltıp arttırabilirsin.Bende kış çayının içine koydum biraz C vitamini bol olduğu için çocuklara içiriyorum ama dediğin gibi limon da sıkınca baya ekşi oldu. Evde demleme yeşil çayım yok sallama var bu hafta demleme de alayım bari
Sağol canim uyku gene sorun degil zaten erken kalkiyorum ama tozu dumani cok fenaAyy hiç sevmem. Sinirimi bozuyor o ses. Allah kolaylık versin canım.
Off İstanbuldayken bende çok çektim o inşaatlardan bitmiyordu yeni bir mahallede oturuyorduk aman AllahımSağol canim uyku gene sorun degil zaten erken kalkiyorum ama tozu dumani cok fena
Diren nurIstemiyor olabilir gercekteniddiamiz vardi 65 olunca hediye alacak bana insallah gorursem 65 i
Kolay gelsinnn çocuklarda mı girişiyor kızGünaydın kızlar bugün ev ahali tam ve temizlik yapiciğiz dip köşeaslında yoğum ben
15 dk kardayımbenimki de 7 de çaldı kalk borusunu. Bi de hiç ara vermeden "hadi kalkalım" diyor. Çin işkencesi gibi
Olur canm yapayım ama 60 hayal benim için bende hem pko var hem insülin direnci 64 bile süper olur diyetisyene başlamıştım 71 den 66 ya düştüm bir ayda ama 2 hafta da 68 oldum yine çok kötü bir bünyem var ne yazıkkı ama biraz kaçırdımda itiraf edeyimS Smr3535 68 çıktım dedin ya hedefini 63 yazmışsın 61.2 olarak güncellersek deneme süren bittiğinde yarışma listemize girebiliyorsun ne dersin ? yarışma dışı olacağına böylesi daha motive edici olur bence :) Hatta hedefinin yüzde 90 ı ile mezun edersek 61.8 de mezun olabilirsin.
1.63 boy 61.8 kg ideal bence hatta ben olsam 60 yaparımaynı boydayız ben 60 ile mezun oldum şuan 60 -61 arasındayım gören zayıf demez ideal der yinede sen bilirsin
Form dan mı değiştirecem hedef kiloyuS Smr3535 68 çıktım dedin ya hedefini 63 yazmışsın 61.2 olarak güncellersek deneme süren bittiğinde yarışma listemize girebiliyorsun ne dersin ? yarışma dışı olacağına böylesi daha motive edici olur bence :) Hatta hedefinin yüzde 90 ı ile mezun edersek 61.8 de mezun olabilirsin.
1.63 boy 61.8 kg ideal bence hatta ben olsam 60 yaparımaynı boydayız ben 60 ile mezun oldum şuan 60 -61 arasındayım gören zayıf demez ideal der yinede sen bilirsin
Anladım canım o halde biz hedefi kural gereği 61.2 diyelim illa yakalayacaksın diye bir şey yok zaten yarışmaya katılım için koşul böyleOlur canm yapayım ama 60 hayal benim için bende hem pko var hem insülin direnci 64 bile süper olur diyetisyene başlamıştım 71 den 66 ya düştüm bir ayda ama 2 hafta da 68 oldum yine çok kötü bir bünyem var ne yazıkkı ama biraz kaçırdımda itiraf edeyim
Yo yo kalsın canım ben cuma günü liste yapacağım orda yazarımForm dan mı değiştirecem hedef kiloyu
Tamm canm tşk ederimYo yo kalsın canım ben cuma günü liste yapacağım orda yazarım
Ben teşekkür ederim kaçamak dün mü olduTamm canm tşk ederim
Bi kaç gün diyebilirimBen teşekkür ederim kaçamak dün mü oldu
5.TAKIM ÜYELERİ | CUMA KİLOSU | HEDEF KİLOSU | SONUÇ |
59,2 | 58,9 | | |
79,3 | 78,9 | | |
67,3 | 66,8 | | |
66,4 | 66,1 | | |
70,5 | 70 | | |
91,8 | 91 | | |
71,7 | 71,2 | | |
60,7 | 60 | | |
59,3 | 58,5 | | |
71,8 | 70,9 | | |
? | ? | | |
68,75 | 68,2 | | |
82,3 | 81,7 | | |
87,5 | 86.5 | | |
55.6 | 54.7 | | |
68 | 67 | | |
| | | |
| | | |
| | | |
Olur canm yapayım ama 60 hayal benim için bende hem pko var hem insülin direnci 64 bile süper olur diyetisyene başlamıştım 71 den 66 ya düştüm bir ayda ama 2 hafta da 68 oldum yine çok kötü bir bünyem var ne yazıkkı ama biraz kaçırdımda itiraf edeyim
Ne yaptın kuzum dikkat etSanal marketten alisverisim gelene kadar biraz stepper yapayim dedim bi yandan da chloe kol egzersizi actim ikisi bir olsun diyenabiz anaerobik moda gecti bayadir olmamisti 150lerinnustune cikti yavasladim sonra su an tere battim dusa da giremiyorum market alisverisi gelcek diye kaldim boyle
Ya gittiğim diyetisyen biraz sıktı beni listesi çok farklıydı sıkıldım belkide ama hep azimli oldum dünde yapmışken yedim ama bildiğim tek şey yeme düzeni değişmeden olmuyo if diyeti çok aklıma yattı herzamn saatlere uylabilir bu haftadan sonra if e ağırlık verecem
Diyete giriyorm eyvah psikolojisi mi oldu o
Arkadaşlarımda her hafta diyete girecekler hafta sonu bu son nasılsa diye diye her hafta sonu yemeye başladılar Esra biz diyete gireceğiz diye şimdiden 5 kilo aldık hiç girmeyelim iyisimi dediler sonrao hesap mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?