- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #389.821
demekki oturmuş canım o yüzde almıyosun da vermek de zorluyor bence iyi bişey ama zorlarsan gider elbet kalori acığı mekanizma sonuçtaBen Ozmana kadar korurm umarım yaaa karantinayı fit geçirdim pandemi bitinci yine ortalıkta şişko dolaşmam inşallah
Ya çok garip 1 gram veremiyorum bu hafta o yüzden biraz asıldım spora bakalım baya diyet modunada girdim 60 altını görme niyetim var ama vücut beni devamlı üstünde tutuyorkilo korumak süper ama benim mübarek bildiğin mıhlandı oraya
Iyi dersler canim. Umarim sinavin cok iyi gecerGünaydınlar herkesebenim bugün zorlu bi sınavım var saat 5 te o zamana kadar da vakit hiç geçmiyor yay gibi geriliyorum sizler nasılsınız bugün neler yapacaksınız
Ben ellerimi çapraz olarak koltuk altlarima koyup zipliyorum.obur turlu ziplayinca bacaklarimdan cok goguslerim agriyorAy yine zıpadet yaklaştı. Benim hassasiyet tavan yaptı. Leslie yi yaparken bile zorlanıyorum. Zıp yapmam için demir sütyen takmam lazım
Sagol canim evde gozume batan ye beni diye durten seyleri strecleyip buzluga atiyorum baska zaman yirim diye ama esime yedirecegim sonraCanım menunde sporunda super olmus masallah
Ne zaman yazmaya baslican canim menuleriniKızlaaar e artık bi belirti vereyim dün az yürüyüşe çıkmıstım bugünde cıkacagım menülerimi cok düzeltebilmiş değilim ama cabalarım sürüyor
cok güzel canım sağlıklı şeyleri yiyebileceğin kıvama getirecek aletler almışsın tebrik ediyorumBalikla pek aram yok. Kizartmasi saglikli degil firinda da sevmiyorum. Elektrikli izgqra aldim bugun ilk kez pisirdim tam istedigim gibi olmus. Artik haftada iki gun balik pisiririm. Sebzeyle de cok aram yoktu onu da arzum shake de yapiyorum. Yalniz salatalik+maydonoz+nane+limon karisimi cidden istah kesiyor. Iki gundur yapiyorum dun aksam yemek yemegi unuttum. Normalde erkenden acikirdim. Bugun de cok ac degilim. Bir de kabak detoksu var sanirim ondan yapmak istiyorum. Bir suru kabak aldim.
Sagolasin canim insallahNikinik canım umarım gönlünden geçen olur başvurun istediğin gibi onaylanır
Mecburen cok fazla sebze yok hayatimda. Sebze olmayinca siskinlik vs cok oluyor. Kefir mayasi buldum onunla da bi duzen girsin. Hep bagirsak mide problemleri yasiyorum kg da ondan gitmiyor. 1 ayda gidecek kg ben kac aydir burdayim.cok güzel canım sağlıklı şeyleri yiyebileceğin kıvama getirecek aletler almışsın tebrik ediyorum
ben de baya kabak aldım fırın mücver yapıcam yulaf ile haftasonuna
Kefir annem de mayaliyor canim cok faydali dogal olani dedigin gibi sorunu tespit etmissin zaten gec olsun da guc olmasin elbet gider zaten kilon güzel o kilolarda vermek bizim kilolarda vermekten daha zorlar ama sorunlari tespit ettikten sonra çözümü bulirsan hepsi giderMecburen cok fazla sebze yok hayatimda. Sebze olmayinca siskinlik vs cok oluyor. Kefir mayasi buldum onunla da bi duzen girsin. Hep bagirsak mide problemleri yasiyorum kg da ondan gitmiyor. 1 ayda gidecek kg ben kac aydir burdayim.
Psikolojim boğazımi rahat bırakınca almilamNe zaman yazmaya baslican canim menulerini
Korkunun ecele faydasi yokPsikolojim boğazımi rahat bırakınca almilamyok bugün yazicam ama çok şeetmiin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?