Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nasılsınız kızlar geçen gün buraya yazdıktan sonra elektrik gitti, geldikten sonra da unuttum girmeyi başka işlere daldım
Ben if beslenmeye başladım. 12-8 yapıyorum
Başka böyle beslenen var mı

demekki oturmuş canım o yüzde almıyosun da vermek de zorluyor bence iyi bişey ama zorlarsan gider elbet kalori acığı mekanizma sonuçta

Ay yine zıp adet yaklaştı. Benim hassasiyet tavan yaptı. Leslie yi yaparken bile zorlanıyorum. Zıp yapmam için demir sütyen takmam lazım
Ben ellerimi çapraz olarak koltuk altlarima koyup zipliyorum.obur turlu ziplayinca bacaklarimdan cok goguslerim agriyor kutlesi buyuk olunca oyle

Balikla pek aram yok. Kizartmasi saglikli degil firinda da sevmiyorum. Elektrikli izgqra aldim bugun ilk kez pisirdim tam istedigim gibi olmus. Artik haftada iki gun balik pisiririm. Sebzeyle de cok aram yoktu onu da arzum shake de yapiyorum. Yalniz salatalik+maydonoz+nane+limon karisimi cidden istah kesiyor. Iki gundur yapiyorum dun aksam yemek yemegi unuttum. Normalde erkenden acikirdim. Bugun de cok ac degilim. Bir de kabak detoksu var sanirim ondan yapmak istiyorum. Bir suru kabak aldim.

cok güzel canım sağlıklı şeyleri yiyebileceğin kıvama getirecek aletler almışsın tebrik ediyorum
ben de baya kabak aldım fırın mücver yapıcam yulaf ile haftasonuna

cok güzel canım sağlıklı şeyleri yiyebileceğin kıvama getirecek aletler almışsın tebrik ediyorum
ben de baya kabak aldım fırın mücver yapıcam yulaf ile haftasonuna
Mecburen cok fazla sebze yok hayatimda. Sebze olmayinca siskinlik vs cok oluyor. Kefir mayasi buldum onunla da bi duzen girsin. Hep bagirsak mide problemleri yasiyorum kg da ondan gitmiyor. 1 ayda gidecek kg ben kac aydir burdayim.

Mecburen cok fazla sebze yok hayatimda. Sebze olmayinca siskinlik vs cok oluyor. Kefir mayasi buldum onunla da bi duzen girsin. Hep bagirsak mide problemleri yasiyorum kg da ondan gitmiyor. 1 ayda gidecek kg ben kac aydir burdayim.
Kefir annem de mayaliyor canim cok faydali dogal olani dedigin gibi sorunu tespit etmissin zaten gec olsun da guc olmasin elbet gider zaten kilon güzel o kilolarda vermek bizim kilolarda vermekten daha zorlar ama sorunlari tespit ettikten sonra çözümü bulirsan hepsi gider

Bugün oglen markete girdim isterinde abimizin kopegi Şila vardı hamileymiş kiyamam hep besliyoduk da hamile olunca ona biseyler alayim dedim almisken is arkadaslarima da cikolata falan aldim kendime de dedim şu meyveli barlardan bakayim grupta yazilmisti baktim paket 250 cal. bi gittim geldim en son dedim Almıla 4 bucukta pasa pasa elmani yicen alma almadim valla kendimle gurur duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…