Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Görmediler neyse saglik olsun
Saglikli tarifmi yedirceksin misafirlerine
aynen canım tanımadıkları içindir belki sen alınma
tabi ki canım ben yiyosam onlar da yiyecek çevremdeki herkes dikkat ediyor zaten canım sorun olmaz inşallah sen neler yapıyosun canım bebiş nasıl

aynen canım tanımadıkları içindir belki sen alınma
tabi ki canım ben yiyosam onlar da yiyecek çevremdeki herkes dikkat ediyor zaten canım sorun olmaz inşallah sen neler yapıyosun canım bebiş nasıl
Iyiyim kuzum valla bildigin gibi evdeyiz nasil olalim disari sadece market doktora gidebiliyoruz
Minnakta iyi suanda abisinle oynuyo

Iyiyim kuzum valla bildigin gibi evdeyiz nasil olalim disari sadece market doktora gidebiliyoruz
Minnakta iyi suanda abisinle oynuyo
oy maşallah canım ne güzel oynasınlar. Allah sağlık sıhhat versin doktor falan hiç gitmeyelim inşallah
zalımın gızı rüzgar gibi listeye girdin rügar gibi %4 le mezun oluyosun haa
tebrik ederim canım benim Allah sağlıcakla ideal kilolarımıza inmek nasip etsin hepimize

deme öyle
2haftadir sut yogurt et peynir yasakti bana canim doktor yasakladi onlari kesince birden verdim zaten 65te kalmak istiyodum simdide dr.kontrolum var mezun oldum

deme öyle
2haftadir sut yogurt et peynir yasakti bana canim doktor yasakladi onlari kesince birden verdim zaten 65te kalmak istiyodum simdide dr.kontrolum var mezun oldum
takılıyorum canım :))
geçenlerde 1 ay kadar önce bana da aynısını yaptırdı diyetisyen 2 hafta 0 hayvansal protein 4.4 kg gitti o iki hafta.
çok etkili canım detoks oluyor. hayırlı olsun canım

takılıyorum canım :))
geçenlerde 1 ay kadar önce bana da aynısını yaptırdı diyetisyen 2 hafta 0 hayvansal protein 4.4 kg gitti o iki hafta.
çok etkili canım detoks oluyor. hayırlı olsun canım
Sagol canim seviyorum sizi

Nikinik ortağım sporum bitti

Şunu farkettim eskiden 85 90 kilolardayken leslie 3 mille beni öldürürdü şimdi nefesim bile kesilmedi ısınma amaçlı yaptım baya
Süpersin ortim. Ne guzel o hafifligi hissetmek dimi

Yaa çok sevindim, inşallah bende iyi orti olabilirim o zaman sana

Evet bir kaç bölüm izledim biraz ilerlemiyo gibi geldi ondan yarıda kestim ama devam etmek istiyorum baya güzel yorumlar var o diziyle ilgili
Tabi zevklerde farklıdır ama ne bilim bana çok iyi gelmişti dene olmadı zorlama bu arada çok vakif olamadım daha izin dönüşü, ortim ne zaman katildin kaç kilosun şuan ve verebildin mi ? Çok sormusumdur
Ay benim de ilk orticiğim Pain di. @Pain Killer dön azamızaaa özledik zeki esprilerini
seyrekyagmur in de seyrekyağmur zamanlarını biliriz biz di mi Almıla'm hey yavrum hey ne günlerdi
Ah veya o masumluk kalmadı hatun ya kimse dönmedi mi amatör kırmizi mavimli akrep
Ama buranın araştırmacı gazetecisi hala devam

Masallah

Deme kız öyle yapmıyorum artik baska takima selam vermiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…