Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hosgeldin canim

Canım bu hafta yapamadığını öbür haftalra ekleyeceksin ortalama yine tutacak panik yapma hemen :))

Daha önce biizm grupta bir arkadaş ağır grip olmuştu ve o hafta kız iyi gelsin diye diyeti bıraktı sporu bıraktı elma sirkesi içti daha çok kilo verdi ya
Hadi yaa.neymis bu elma sirkesi boyle.
esimin arkadasi elma sirkesi yapiyor yapip yapip bize de getiriyor ev suan kayniyor elma sirkesiyle.bi de satiyormus satislara yetisemiyormus ben de diyordum esime millet napiyorki elma sirkesini meger millet zayifliyormus
Bize de getirmis malzemelerini falan suan bizde yaptik elma sirkesi 2tane 10litrelik bekliyor simdilik bakalim olacak mi.
Ben su evdeki elma sirkelerini degerlendireyim madem

Canım bu hafta yapamadığını öbür haftalra ekleyeceksin ortalama yine tutacak panik yapma hemen :))
Liste kabariyor benim kendi planima gore bu hafta 78olmam lazimdi. haftaya cuma 77 olmam lazim 2.3 kilo.sporu zorlasam olur mu ki.
Ne zaman basliyoruz su spor programina yarin baslayalim mi gaza geldim. Yarin bi deneme yapalim

Liste kabariyor benim kendi planima gore bu hafta 78olmam lazimdi. haftaya cuma 77 olmam lazim 2.3 kilo.sporu zorlasam olur mu ki.
Ne zaman basliyoruz su spor programina yarin baslayalim mi gaza geldim. Yarin bi deneme yapalim
Pazar pazar kim katılacak :)) pazartesi başlasak ?

Benim hedef kilom 63.3tü ama kilom 63.25ti canım50gr.eksik tutturduğum için mi tutturamayanlar listesine girdim

Banada annem getirir
Valla doğal elma sirkesi her derde deva ama marketdekiler olmuyor onlar tuzlu aksine ödem yapıyor
Yağ yakıcı etkisi var
Tok tuttuğunu söylüyorlar
Mide rahatsızlığı olanlar kullanır
Ben dişim ağrıdığında gargara yaparım hemen geçer
Yada idrar yolları enfeksiyonu flan olunca sirke ile temizlenmek çok iyi geliyor enfeksiyon için

Oy masallah baya faydasi varmis.bana tam tersi mideyi agritir gibi geliyor. Evde dogal alic sirkesi de var o daha icilebilir guzel tadi.
Neyse ben elma sirkesine baslayim yarin.niyet ettim bu hafta bedenim icin 2.3 kilo vermeye amin

Oy masallah baya faydasi varmis.bana tam tersi mideyi agritir gibi geliyor. Evde dogal alic sirkesi de var o daha icilebilir guzel tadi.
Neyse ben elma sirkesine baslayim yarin.niyet ettim bu hafta bedenim icin 2.3 kilo vermeye amin
Onun bir ölçüsü var bakmak lazım onu geçmezsen sıkıntı olmuyor canım

Ya su yuzde 4lerin cogu hem cok spor yapiyor hem de sabah ilik suya 1 kasik elma sirkesi iciyor.biz de mi denesek elma sirkesini
Burada çok meshur bi diyetisyenin olmazsa olmazı sabah 1 bardak suya çeyrek limon 1kaşık doğal sirke 1tatlı kaşığı bal ile güne başlamaktır. Ben 3 yıl filan her gün yaptım. Bağışıklığı güçlendiriyor zindelik veriyor ve benim wc sorunumu o çözmüştü ama hamileyken içme dediler. Bırakış o bırakış. Salatalara da 1 tatlı kaşığı sirke ekletirdi. İşe yarıyor demek ki

Herkes tavsiye ediyor denemekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…