- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #390.301
Benim fikrim olağanüstü muhteşemdi bence ama bu da iyi kaptanımSaat 21.00 de başladığım yazıyı şuan göndermemaraya film çocuk uyutma namaz niyaz herşey girdi
Evet gelelim spor için önerilerime
SPORUNU SEÇ
SPOR NO: İÇERİK 1GÜNLÜK 10.000 ADIM VE ÜSTÜ 2LESLİE 2 MİLE VE ÜSTÜ 3BİSİKLET/ ELİPTİK/KOŞU BANDI MİN 30 DK 4PİLATES 30 DAKİKA 51000 ZIPLAMA VE ÜSTÜ 615 DAKİKA CARDİO
Önerim seçimli spor/ spor ödevi gibi ama gün başında Nikinik ve bana etiket yaparak 1.numarayı seçtim , 2 numarayı seçtim.. bugün bunu tamamlayacağım diye dönülmeli ve akşamında mutlaka menüsünde sporunu yapıp yapmadığını yazmalı
Ertesi gün Nikinik
Cherry Mom ===>> 1 numara ==>
Namaria ===>>2 numara ==> .... Gibi önceki gün seçilen sporların yapılıp yapılmadığını bize açıklayacak
Ben yaptıkları spor puanına ek ödül olarak +100 spor puanı ekleyeceğim
bu programı bence 2 gün yapalım derim tabi Nikinik içinde uygunsa?
2 gün burdan spor yapar 2 günde kendimiz bireysel spor yaparsak haftada 4 gün spor ile bence güzel bir incelme ve eksiyi yakalarız gibi geliyor
bu sadece bir taslak eklemek istediğiniz spor yada hangi günler yapalım vs bir fikriniz olursa sevinirim birlikte geliştirelim tabi önce buna olur derseniz sizce nasıl
Tabi zevklerde farklıdır ama ne bilim bana çok iyi gelmişti dene olmadı zorlama bu arada çok vakif olamadım daha izin dönüşü, ortim ne zaman katildin kaç kilosun şuan ve verebildin mi ? Çok sormusumdur
Ah veya o masumluk kalmadı hatunya kimse dönmedi mi amatör kırmizi mavimli akrep
Ama buranın araştırmacı gazetecisi hala devam
Bence seçenekler çok güzel ama önceki gün seçmek biraz zor olabilir belki challenge günü farklı sebeplerle seçimi değilde başka bi sporu yapmak zorunda kalabilir insan.Saat 21.00 de başladığım yazıyı şuan göndermemaraya film çocuk uyutma namaz niyaz herşey girdi
SPORUNU SEÇ
SPOR NO: İÇERİK 1GÜNLÜK 10.000 ADIM VE ÜSTÜ 2LESLİE 2 MİLE VE ÜSTÜ 3BİSİKLET/ ELİPTİK/KOŞU BANDI MİN 30 DK 4PİLATES 30 DAKİKA 51000 ZIPLAMA VE ÜSTÜ 615 DAKİKA CARDİO
Önerim seçimli spor/ spor ödevi gibi ama gün başında Nikinik ve bana etiket yaparak 1.numarayı seçtim , 2 numarayı seçtim.. bugün bunu tamamlayacağım diye dönülmeli ve akşamında mutlaka menüsünde sporunu yapıp yapmadığını yazmalı
Ertesi gün Nikinik
Namaria ===>>2 numara ==> .... Gibi önceki gün seçilen sporların yapılıp yapılmadığını bize açıklayacak
2 gün burdan spor yapar 2 günde kendimiz bireysel spor yaparsak haftada 4 gün spor ile bence güzel bir incelme ve eksiyi yakalarız gibi geliyor
bu sadece bir taslak eklemek istediğiniz spor yada hangi günler yapalım vs bir fikriniz olursa sevinirim birlikte geliştirelim tabi önce buna olur derseniz sizce nasıl
Canım ben sadece dışarı çıktığımda telefonun saydıgı adımları yazıyorum. Ama bence pahalı bişey almaya gerek yok. Sadece adım saysın yeter demi. Özellikler çoğaldıkça ücret artıyor çünkü.Kızlar bir de siz adımları akıllı saatle mi hesaplıyorsunuz. Bende yok. Alayım mı. Tavsiye var mı.şimdi bi bakayım dedim fiyat aralığı aşırı geniş.kafam karıştı. Çok profesyonel bi şey almama gerek yok zaten ama ne yapsam karar veremedim.
Ortim menü de spor da çok güzel, tebrik ederim. Yediğinin 3 katını yakmışındır29 ocak
Sabah
Yarim karisik tost
1 armut
Arada
Nescafe
3 gunkurusu
7 cig findik
Aksam
5 kasik taze fasulye
1 kase sarimsakli susuz cacık
Gun icinde
2 form cay
Sade soda
Su 2lt
Spor
100 ic bacak hareketleri
80 karin ve alt karin hareketleri
15 dakika zumba
30 dakika leslie
Cherry Mom Pain Killer
Ben de öyle düşünüyorum.çok fonksiyonlu bi şeye gerek yok. Sadece telefonun saydığı adımlar var ama telefonu sadece çocuğu sallarken vs elime aldığım için adım atmamış oluyorumCanım ben sadece dışarı çıktığımda telefonun saydıgı adımları yazıyorum. Ama bence pahalı bişey almaya gerek yok. Sadece adım saysın yeter demi. Özellikler çoğaldıkça ücret artıyor çünkü.
Canim guzel benceSaat 21.00 de başladığım yazıyı şuan göndermemaraya film çocuk uyutma namaz niyaz herşey girdi
SPORUNU SEÇ
Ertesi gün Nikinik
Canim anneme mi band 4 aldim kendimde band 5 var sarji falan harika gidiyo fiyati da uygun her ozellik olmasina gerek yoksa mi band 4 cok iyi gene de guzel spor ozellikleri nabiz vs varKızlar bir de siz adımları akıllı saatle mi hesaplıyorsunuz. Bende yok. Alayım mı. Tavsiye var mı.şimdi bi bakayım dedim fiyat aralığı aşırı geniş.kafam karıştı. Çok profesyonel bi şey almama gerek yok zaten ama ne yapsam karar veremedim.
Olsun kuzum verirsin regl kimini etkilemezken kimini etkiliyor bende etkilenirim mesela seninde ondandır regl bitince maydonoz haşlama suyu ve kirazsapli yeşilçay çok iyi geliyor.Ben katılalı henüz 3 hafta oldu sayılır ortim ama ilk iki hafta güzel güzel vermiştim ki bu hafta dehşet bir + ile geldim, galiba reglimde yaklaşıyor inşallah ondan kaynaklanıyodur
Peki ya sen ortim ?
Bence seçenekler çok güzel ama önceki gün seçmek biraz zor olabilir belki challenge günü farklı sebeplerle seçimi değilde başka bi sporu yapmak zorunda kalabilir insan.
Ceza olarakta challenge özel değil ama haftalık minimum 4 gün spor zorunluluğu olabilir bence. İster challenge a katılsın isterse de kendi farklı spor yapsın farketmez.
Bence de çok iyi almış olunca ödev gibi mecburi sorumluluk oluyorSaat 21.00 de başladığım yazıyı şuan göndermemaraya film çocuk uyutma namaz niyaz herşey girdi
SPORUNU SEÇ
Ertesi gün Nikinik
Bana da en makul o ya da samsung fit 2 gelmiştiCanim anneme mi band 4 aldim kendimde band 5 var sarji falan harika gidiyo fiyati da uygun her ozellik olmasina gerek yoksa mi band 4 cok iyi gene de guzel spor ozellikleri nabiz vs var
Bende de mi 4 var canım çok memnunum şarjı 1 aydan fazla gidiyor bana göre fonksiyonları fazla bileBana da en makul o ya da samsung fit 2 gelmişti
Spor Önceki gün seçilmeyecek canım gün başında girip seçimi yapıp niki ve beni etiket yapacaksın gün sonundada yaptım diye menünle yazacaksınBence seçenekler çok güzel ama önceki gün seçmek biraz zor olabilir belki challenge günü farklı sebeplerle seçimi değilde başka bi sporu yapmak zorunda kalabilir insan.
Yaa var ya girdim baktım ne önerdi acaba bu kız diyeBenim fikrim olağanüstü muhteşemdi bence ama bu da iyi kaptanım
Ben varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?