Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim fikrim olağanüstü muhteşemdi bence ama bu da iyi kaptanım

Ben varım

Ben katılalı henüz 3 hafta oldu sayılır ortim ama ilk iki hafta güzel güzel vermiştim ki bu hafta dehşet bir + ile geldim, galiba reglimde yaklaşıyor inşallah ondan kaynaklanıyodur

Peki ya sen ortim ?

Bence seçenekler çok güzel ama önceki gün seçmek biraz zor olabilir belki challenge günü farklı sebeplerle seçimi değilde başka bi sporu yapmak zorunda kalabilir insan.

Ceza olarakta challenge özel değil ama haftalık minimum 4 gün spor zorunluluğu olabilir bence. İster challenge a katılsın isterse de kendi farklı spor yapsın farketmez.

Canım ben sadece dışarı çıktığımda telefonun saydıgı adımları yazıyorum. Ama bence pahalı bişey almaya gerek yok. Sadece adım saysın yeter demi. Özellikler çoğaldıkça ücret artıyor çünkü.

Ortim menü de spor da çok güzel, tebrik ederim. Yediğinin 3 katını yakmışındır

Ben de öyle düşünüyorum.çok fonksiyonlu bi şeye gerek yok. Sadece telefonun saydığı adımlar var ama telefonu sadece çocuğu sallarken vs elime aldığım için adım atmamış oluyorumbi bugün dışarı çıktım hemen fark etmiş adımlar

Canim guzel bence secmeli daha iyi yani ornegin ben yuruyus yapamiyorum ama cardio ve pilates daha cok yapiyorum challenge günü sıkıntı oluyordu o cozulmus olacak
Kizlar zumba ekleyelim demiş genel olarak hepsini kapsayan dance workout gibi secenek eklesek de cok guzel olur. ben zumba yapmiyorum ama dans videolarim var hep diyorum pump it up
Bir de canim bölgesel ve yoga da eklesek hem seçenek olur hem benim her hafta mutlaka yaptigim egzersizlerden bunlar.
S Suskunhanim inda dedigi gibi isteyen tek secer isteyene coktan secmeli de alabilse daha güzel olur
Cardio nun da dksi az.olmus 20 yapak
Gun olarak bence haftasonu bi gun mutlaka olmali cuma kacamak yapan cok oluyor ama bana hic farketmez hergune uyarim.
Benim diyeceklerim bu kadar Cherry Mom kaptanim über sistem güzel fikir

Canim anneme mi band 4 aldim kendimde band 5 var sarji falan harika gidiyo fiyati da uygun her ozellik olmasina gerek yoksa mi band 4 cok iyi gene de guzel spor ozellikleri nabiz vs var

Olsun kuzum verirsin regl kimini etkilemezken kimini etkiliyor bende etkilenirim mesela seninde ondandır regl bitince maydonoz haşlama suyu ve kirazsapli yeşilçay çok iyi geliyor.
Ben Ağustosdqn beri burdayım işte iki haftadır yoktum izinliydim. 80 den 78.8 e kendim düştüm 78 le de burada 66 küsürlere düştüm izin şu bu derken 67.7 felanim son 3 -4 kilo vericem de sürünerek ite kaka goturmeye çalışıyorum mezuniyete kendimi

Bence de çok iyi almış olunca ödev gibi mecburi sorumluluk oluyor
Ben bugün Leslie alırım üstüne de 15 dk zumbalarim cardio durumum geçince düzenli başlıyorum ins

Bana da en makul o ya da samsung fit 2 gelmişti
Bende de mi 4 var canım çok memnunum şarjı 1 aydan fazla gidiyor bana göre fonksiyonları fazla bile telefondan gelen msj falanda okunuyor gelen arama gözüküyor kim aramış vs bana sadece adım saysın yeterdi :) alarm özelliğini kullanıyorum bolca çocuk uyanmadan sessizce alarmı kurmuş oluyorum titreşimle beni uyandırıyor

Bence seçenekler çok güzel ama önceki gün seçmek biraz zor olabilir belki challenge günü farklı sebeplerle seçimi değilde başka bi sporu yapmak zorunda kalabilir insan.
Spor Önceki gün seçilmeyecek canım gün başında girip seçimi yapıp niki ve beni etiket yapacaksın gün sonundada yaptım diye menünle yazacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…