Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yine bir güncelleme var anlaşılan üyelerin geçmiş mesajlarında gözükmüyor :)
Olabilir canımcım, 2 gündür forumda zaten sayfa değişikliği bile yapamıyorum baya zaman alıyor

Brnde akilli saat almayi dusunuyorum telefon gezdirmek zor oluyor. Ama dedigin gibi acayip bir fiyat araligi var 50 lirayada var bin lira iki binlira olanda var. Cok pahalisini almam ama ucuzu da cok mu kotudur bilemiyorum hala karar veremedim. Sen alirsan bana da soyle.

Kizlar bende mi band3 var fiyati gayet uygun.
Adim sayar, uyku analizi, nabız olcer, kilo takibi, calar saat var. telefona mesaj falan geldiginde bildirim geliyor. Benim isimi fazlasiyla goruyor.bi fikir olsun.

Beslenmeyle verilse haklısın ama sporla olunca neden olmasın diyorum açıkçası,sonra beslenmeyi biraz artırıp sporla dengeleyip korumak güzel olmaz mı
Spor yapabilrsen evet. Ama biz spor yapmaktan imtina eden bir toplumuz. Bizde diyet bitince spor da biter genellikle. bunu yapabilen kişinin zaten kilo problemi olmaz.

Aaa o zaman senden öğrenecek çok şeyim var 80lerden 67lere düşmek aahh aaahh :)

Mi band 4 ya da 5 cok iyi canim ucuk kacik da degil ben memnunum gayet bi de mi fit uygulamasi yukleyince sporumu kilo guncelleme uyku nabiz istedigin herseyi gorebiliyosun bende band 5 var anneme de 4 aldim o da cok memnun komsulariyla yuruyuse giderken takiyormus

Spor yapabilrsen evet. Ama biz spor yapmaktan imtina eden bir toplumuz. Bizde diyet bitince spor da biter genellikle. bunu yapabilen kişinin zaten kilo problemi olmaz.
Katiliyorum canim toplumda spor algisi oturmadi ve diyetle de sporla da olsa hersey dozunda guzel. Koruyamicagim kiloya hizlica inip napiyim

Daha mutfaktan cikamadim karnabahar kisiri fit mucver yaptim
Ogleden sonra musafirim gelcek super oldu
Oooo süper hem leziz hem sağlıklı hem az kalorili
Size iyi oturmalar bol muhabbetler

Marketteki olmaz mı
Bizde de doğal olanı vardı annem yapmıştı ama herşeyi sirkeye yatırınca bitti
Alayım bar bir yerlerden doğal olanını

Sagol orticimmm bekliyorum gelcek az sonra misafirim.
Canim benim annem de annem yapiyor sirke ama gecen bitmis evde aktarda buldum dogalini boyle ana diyolar onun icinde bisey olusuyor aktarlarda baharatcilarda bulabilirsin canim

Kizlar bende mi band3 var fiyati gayet uygun.
Adim sayar, uyku analizi, nabız olcer, kilo takibi, calar saat var. telefona mesaj falan geldiginde bildirim geliyor. Benim isimi fazlasiyla goruyor.bi fikir olsun.
Yani bencede fazla beklentisi olmayana 3 ideal galiba ya 4 bana fazla bile ki 3 den ne farkı var bilmiyorum mi3 alın bence kızlar C Cagrihilal1 A asilr

Marketteki olmaz mı
Bizde de doğal olanı vardı annem yapmıştı ama herşeyi sirkeye yatırınca bitti
Alayım bar bir yerlerden doğal olanını
Burdan bir arkadaş yazmıştı ben onlarlada denedim aksine şiştim çok tuzlu olduğu için falan dedi doğalı gibi olmuyor maalesef ama yoksada iyi markalarda belki işe yarar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…