Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet evet kişi isterse ben 10000 adım + 1000 zıp yapacağım bugün o yüzden 1+5 no aldım diyebilir bunun içinde dediğin gibi +50 ekstra puan veririz

Sabit video konusunda çekimserim o kadarda katilaştırmayalım mı yani önemli değil bence videolar arası arada biraz fark olması

Kızlar hafta sonu menüleri uçuk kaçık olmasın sonrasında tüm enerjimiz onları eritmekle geçiyor lütfen diyetimizi hedeflerimizi unutmayalım bu yoldaki süreci uzatıp kendimizi bıktırmayalım
Bu mesaj özellikle bana gelsin
Zaten dünden sonra bayağı artıdayım
Kendimde söz verdim bu hafta daha dikkatli olacağım

Aynen canım zaten menülerinize bakıp yaptım onlarıda en çok nelr yapılıyorsa onları aldım opsiyonlu olunca herkes kendine göre seçimini yapar

Canım menün çok iyi
Siz tüm apartmanca diyetimi başladınız
Sporda süper

ben kahvaltıda ekmek dışında sayı belirtmiyorum mesela zeytin 5-6 tane yiyorum bazen biraz daha fazla ama sayı yazmıyorum yazayım mı bundan sonra?

Cidden bu ne hangi komşu detoks çorbası getirir ki

Tebrikler canım hedefini kaç belirledin? Haftaya sen beni geçecek gibisin. Bana en yakın kilo seninki de ondan takip ediyodum bide boyun kaçtı
Canim tesekkur ederim boyum 165 . Senin boyun kilon kac canim?
Monica_ gel tanışalım,bı yeşilçay içelim
Canim merhaba tanisalim ben nur. Iki kizim var muhendisim 31 yasindayim evden calisiyorum bu aralar isler de cok yogun bikac gundur azcik ugrayabildim buraya da
Sen napiyosun ortim anlat
Yesil cayimi ictim sabah sen de ictin mi
Monica_ acaba nerdesin ortim gelene kadar etiketler dururum bak
Ayy haklisin ortim buralardayim insallah artik
Monica_ nerdesin canim nazar degdirdim ne guzel aktif bir arkadas bir orti dedim dunden beri yoksun
DeryaOnDiet canim sen de iki üç gündür menu de yazmiyosun dün de bildirim yaptin gelmedin canim
canim burdayim dun telefonumun sarji bitti acamadim uzun sure menu de bildiremedim
Artik burdayim

22 - 29 OCAK HEDEF SONUÇ TABLOSU

Bu hafta hedefini çok az kişi tutturmuş kızlar önümüzdeki haftaya iyi odaklanalım mı ??

Namaria hawar Monica_ Tempus yarimuhendis
A asilr tebrikler kızlar

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
84​
83,4​
79,4​
79​
68,2​
67.5​
69,4​
68.9​
64,25​
64​
75​
74​
54,4​
54​
67,7​
67,4​
57,9​
57.5​
76,4​
75.5​
68,8​
68​
53,3​
?​
60,2​
59.5​
76.85​
76.3​
76,3​
75​
67.6​
66,6​
86.25​
85.5​
77,1​
?​
63.5​
63.3​

Son düzenleme:
Hedefini tutturanlari tebrik ederim.hedefini tutturamayip yine de eksi gelenleri de tebrik ederim beni de tebrik edin o -100 gr icin neler yaptim .

O degil de benim mart sonu mezun olma hayalim suan suya dustu bu hafta hedef tutmadi yakalamam lazim

Saol canim Ahah yok ya diyette oldugumu biliyolar ondan canim kalorili seylerde sayi belirt hepsinde gerek yok ekmek vs pilav falan yersen
Cidden bu ne hangi komşu detoks çorbası getirir ki
Ya birkac komsum cok bilincli diyet konusunda benim de dikkat ettigimibbiliyolar bu hafta listede ne var diyolar digerlerine de ultimatom cektimnpasta borek gonderdiklerinde ben yemiyorum diye

Ya su yuzde 4lerin cogu hem cok spor yapiyor hem de sabah ilik suya 1 kasik elma sirkesi iciyor.biz de mi denesek elma sirkesini
Daha önce biizm grupta bir arkadaş ağır grip olmuştu ve o hafta kız iyi gelsin diye diyeti bıraktı sporu bıraktı elma sirkesi içti daha çok kilo verdi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…