Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tadını çıkar canım
Zaten bugünkü menümü görmesen daha iyi

30 Ocak Cumartesi

12.00
Yarım simit, peynir, zeytin, sebzeler, 2 çatal tahin pekmez

18.00
Ev yapımı siyez unundan pizza(biraz çok kaçmış olabilir )

Su: 1,5 lt (devam)

Cherry Mom A asilr @_Reyyan
Ortimin de bugün çok kaçırdığını düşünmesi beni sevindirdi,neden acaba
Bugün ilk defa 600zıp yapabildim. Saat başı 100zıp şeklinde. Daha da yapabilirdim ortam müsaitti ama bileklerim acıdı daha da yormayım dedim. Aklıma şu takıldı. 100zıp yaparken terlemiyoruz nabız çok yükselmiyo vs.yine de etkili oluyor mudur acaba

@nnurc nerdesin canim nazar degdirdim ne guzel aktif bir arkadas bir orti dedim dunden beri yoksun
DeryaOnDiet canim sen de iki üç gündür menu de yazmiyosun dün de bildirim yaptin gelmedin canim
Kizim cok huysuzdu canim burkac gundur. Coook az uyuyorum, artik uykysuzluk beni cok yirnaya basladi. Bebek gormelerini de kabul etmeye basladim bu hafta. Bugun eski isterimden bir arjadas geldu. Yarin da ailece girustugumuz bir cift ve iki cocugu gelecek. Elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum ama surekli bir uykusyzluk ve aclik hali icindeyim.

Canlar cok yagmur var ben de çok üşüyorum dizler falan nasi sizliyo yorgunluk da var haliyle bugün spor yapamicam dinleniyim sonra telafi edecegim inşallah. menümü yazip kaciyorum iyi geceler
Gecmis olsun canim. Dinlenme gunun olsun bugun de. Iyi geceler

Menun gayet guzel ortim. Ama sporun bir harika, masallah. Su diralar ben hic spor yapamadim ya. Cok da severim spor yapmayi diyet disinda da nornal hayatta yillardir yaparim ama ahh su bebisim cok uykusuz birakiyir beni, gunduz de sarhos gibiyim. Alismam lazim galiba uykusyzluga.
Spor yok ama menun sahane ortim masallah sana.

Menün çok güzel ortimnasılsın iyi misin?

Ay ortim bugün var sporum yazmayı unutmuşum sonrasında belirtmiştim aslında

Aa elma sirkesi yapimi hic duymamistim. Ama bizde de var burda bio market var, benim esim bayilir oyle yerlere ordan almisti. Ben salatalara kullaniyorum

Ortim neden paylasmadin menunu
Tamamdır kaptanım
Daha önce biizm grupta bir arkadaş ağır grip olmuştu ve o hafta kız iyi gelsin diye diyeti bıraktı sporu bıraktı elma sirkesi içti daha çok kilo verdi ya
Oo çok iyi,hemen yarın başlıyorum
Pazar pazar kim katılacak :)) pazartesi başlasak ?
Ben eve geçene kadar zor gibi perşembeye kalacak gibi dönüş
Spor yapabilrsen evet. Ama biz spor yapmaktan imtina eden bir toplumuz. Bizde diyet bitince spor da biter genellikle. bunu yapabilen kişinin zaten kilo problemi olmaz.
Evet aslında beslenmeden ziyade (ki onu da tabiki duzeltmeliyiz) hareketi yaşamin baş köşesine koymaliyiz

30 ocak cumartesi

12:00 2 yumurta, 2 dilim peynir, 5 zeytin

15:00 yarim dilim yas pasta

19:30 2 kuru dolma, 2 kasik yogurt

su:2.5 litre
Spor:4300 adim 43 puan

S Suskunhanim Cherry Mom @_Reyyan
Afiyet olsun ortim bugunki menummu görme misafirdim, yarın da misafirim ve muhtemelen sonraki gün de ben dinlenmeye gelmiştim oysa kievde oturacaktım sürekli
Cumartesi diye(kendi menüm de iyi olmadığından) söyleyecek sözüm yok pastaya

Gercekten mi himm evde elma sirkesi var. nasil icmusti acaba?
O zman ki konuşmalarımızı buldum :))

Sabah akşam 2 çorba kaşığı sirke üstüne su koyuyorum bir çay bardağı içiyorum.8p

DeryaOnDiet tek sorunumuz uykusuzluk olsun be ortim
Ah canım öyle deme uykusuzluk çok olunca insan kafayı yiyor çok iyi biliyorum
O sinirlilik gerginlik hali psikoloji tamamen çöküyor kafa gidiyor
Benim oğlan bebekken tam 20 kez ve üstü uyanırdı bazen 10 kere kalkınca ohh derdim şimdi 2 3 kere uyanıyorum ona bile tahammül edemiyorum

Ben bugün iki çocuklu hayatı tattım
Komşunun çocuğu yukarı çıkarken biizm kapıyı açık gördü ayakkabıyı çıkardı girdi içeri 3 yaşında bir kız başta biblo gibi oturuyordu sonra emre bunu çıldırttı kovalamaca flaan derken ev tımarhane oldu kız diyor eve gitmem emre diyor gtmesin ağlayıp durdular takiii uyku ssaatlerine kadar allahımmm migrenim tuttu

Ay anlayabiliyorum ortim ben de yazın yeğenlerime tek baktımablam okula gidiyordu ben erkenden kalkıp çocuğun mamasını diğerinin kahvaltısını yaptır bir yandan sen ye diğeri uyuyacak uyuturken diğeri ne yapıyor onda kalsın aklın vallahi genç yaşımda ben de tattım 2 çocuklu hayatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…