- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #390.401
Tadını çıkar canım
Ortimin de bugün çok kaçırdığını düşünmesi beni sevindirdi,neden acaba30 Ocak Cumartesi
12.00
Yarım simit, peynir, zeytin, sebzeler, 2 çatal tahin pekmez
18.00
Ev yapımı siyez unundan pizza(biraz çok kaçmış olabilir)
Su: 1,5 lt (devam)
Cherry Mom A asilr @_Reyyan
Kizim cok huysuzdu canim burkac gundur. Coook az uyuyorum, artik uykysuzluk beni cok yirnaya basladi. Bebek gormelerini de kabul etmeye basladim bu hafta. Bugun eski isterimden bir arjadas geldu. Yarin da ailece girustugumuz bir cift ve iki cocugu gelecek. Elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum ama surekli bir uykusyzluk ve aclik hali icindeyim.@nnurc nerdesin canim nazar degdirdim ne guzel aktif bir arkadas bir orti dedim dunden beri yoksun
DeryaOnDiet canim sen de iki üç gündür menu de yazmiyosun dün de bildirim yaptin gelmedin canim
Canim cok uykysyz kalmistim birkac gundur. Umarim bugun daha iyi uyursam iyi olacak.DeryaOnDiet nasılsın canım bebiş mi hasta siz niye dağıldınız o kadar ??
Gecmis olsun canim. Dinlenme gunun olsun bugun de. Iyi gecelerCanlar cok yagmur var ben de çok üşüyorum dizler falan nasi sizliyo yorgunluk da var haliyle bugün spor yapamicam dinleniyim sonra telafi edecegim inşallah. menümü yazip kaciyorum iyi geceler
Gercekten miDaha önce biizm grupta bir arkadaş ağır grip olmuştu ve o hafta kız iyi gelsin diye diyeti bıraktı sporu bıraktı elma sirkesi içti daha çok kilo verdi ya
Menun gayet guzel ortim. Ama sporun bir harika, masallah. Su diralar ben hic spor yapamadim ya. Cok da severim spor yapmayi diyet disinda da nornal hayatta yillardir yaparim ama ahh su bebisim cok uykusuz birakiyir beni, gunduz de sarhos gibiyim. Alismam lazim galiba uykusyzluga.29 ocak cuma
10.30
1küçük parça köme,salatalık yarım havuç süzme ve kaşar peyniri
15.00
1tabak salçalı tam buğday makarna,brokoli haşlama ve yoğurt
16.00
1 elma 10 tane fındık
Su : 3lt
Spor : 25 dk kardiyo = 125p
10dk pilates = 20p total = 145p
DeryaOnDiet Cherry Mom @_Reyyan
Spor yok ama menun sahane ortim masallah sana.30 ocak cumartesi
10.30
1 tane haşlanmış yumurta, süzme ve kaşar peynir, 4 zeytin, salatalık, domates
14.30
2kepçe mercimek çorbası, 4 tane beyaz lahana sarması, 3 yk yoğurt, 1 tane havuç
16.30
1kase yoğurt 3 ceviz
DeryaOnDiet Cherry Mom @_Reyyan
Menün çok güzel ortimBugunku menum
Sabah: 2 dilim ekmek, 1 yumurtadan sucuklu yumurta, 2 dilim peynir, salatalik, biber. Sutlu kahve
Oglen: balik corbasi, 4 yk pilav, yarim tabak etli sebze yemegi.
Aksam: oglenin aynisi.
Su:2,5 lt
Spor: yok
Cherry Mom yarimuhendis
Ay ortim bugün var sporum yazmayı unutmuşum sonrasında belirtmiştim aslındaMenun gayet guzel ortim. Ama sporun bir harika, masallah. Su diralar ben hic spor yapamadim ya. Cok da severim spor yapmayi diyet disinda da nornal hayatta yillardir yaparim ama ahh su bebisim cok uykusuz birakiyir beni, gunduz de sarhos gibiyim. Alismam lazim galiba uykusyzluga.
Spor yok ama menun sahane ortim masallah sana.
Aa elma sirkesi yapimi hic duymamistim. Ama bizde de var burda bio market var, benim esim bayilir oyle yerlere ordan almisti. Ben salatalara kullaniyorumHadi yaa.neymis bu elma sirkesi boyle.
esimin arkadasi elma sirkesi yapiyor yapip yapip bize de getiriyor ev suan kayniyor elma sirkesiyle.bi de satiyormus satislara yetisemiyormus ben de diyordum esime millet napiyorki elma sirkesinimeger millet zayifliyormus
Bize de getirmis malzemelerini falan suan bizde yaptik elma sirkesi 2tane 10litrelik bekliyor simdilik bakalim olacak mi.
Ben su evdeki elma sirkelerini degerlendireyim madem
Uykusuzum sadece ortim, sukur baska dorunumuz yok. Haa bir de siskoyumMenün çok güzel ortimnasılsın iyi misin?
Wuuwuu bu menuye bir de spor, masallah masallah.Ay ortim bugün var sporum yazmayı unutmuşum sonrasında belirtmiştim aslında
Ortim neden paylasmadin menunu29 Ocak - 5 Şubat Menü Paylaşım Listesi
@Amor-a
@belmayne
Namaria
@nnurc
@hawar
@Nikinik
@Smr3535
yarimuhendis
@Zeze34
A asilr
@balpamuk
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
@azaydidem
@muhursuzpusula
@miraysu_
@Tempus
@Ceylansnn
@birsevgi
@Pain Killer
@gamzem23
@thequeensgambit
Tamamdır kaptanımEvet evet kişi isterse ben 10000 adım + 1000 zıp yapacağım bugün o yüzden 1+5 no aldım diyebilir bunun içinde dediğin gibi +50 ekstra puan veririz
Sabit video konusunda çekimserim o kadarda katilaştırmayalım mıyani önemli değil bence videolar arası arada biraz fark olması
Oo çok iyi,hemen yarın başlıyorumDaha önce biizm grupta bir arkadaş ağır grip olmuştu ve o hafta kız iyi gelsin diye diyeti bıraktı sporu bıraktı elma sirkesi içti daha çok kilo verdi ya
Ben eve geçene kadar zor gibiPazar pazar kim katılacak :)) pazartesi başlasak ?
Evet aslında beslenmeden ziyade (ki onu da tabiki duzeltmeliyiz) hareketi yaşamin baş köşesine koymaliyizSpor yapabilrsen evet. Ama biz spor yapmaktan imtina eden bir toplumuz. Bizde diyet bitince spor da biter genellikle.bunu yapabilen kişinin zaten kilo problemi olmaz.
Afiyet olsun ortim30 ocak cumartesi
12:00 2 yumurta, 2 dilim peynir, 5 zeytin
15:00 yarim dilim yas pasta
19:30 2 kuru dolma, 2 kasik yogurt
su:2.5 litre
Spor:4300 adim 43 puan
S SuskunhanimCherry Mom @_Reyyan
O zman ki konuşmalarımızı buldum :))Gercekten mihimm evde elma sirkesi var. nasil icmusti acaba?
Elma sirkesi nasıl zayıflatıyor?
Elma sirkesinin zayıflamaya yardımcı etkisi olduğu pek çok kişi tarafından bilinmektedir. Sofralarda kullanımı tarih olarak asırlar önceye dayanan elma sirkesinin zayıflamaya katkısı ve sağlık açısından faydaları da yaklaşık 3 bin yıldır biliniyor. Elma sirkesinin içinde barındırdığı besin maddeleri, enzimler, organik maddeler ve bitkisel asitler tüm vücut sağlığını destekleyici özelliktedir. Bir şifa deposu olarak adlandırılabilen elma sirkesi; sindirim sisteminden, üreme sistemine, solunum sisteminden cilt sağlığına kadar geniş yelpazede sağlığa faydalar sunuyor.
En bilindik haliyle iştahı kesen ve metabolizmanın çalışma hızını artıran etkileri elma sirkesi diyet ve sağlıklı beslenme menülerinin de vazgeçilmezidir. Zira elma sirkesi, bir yandan vücuttaki zararlı toksinlerin ve ödemin atımını kolaylaştırırken, diğer yandan hücrelere daha fazla oksijenin ulaşmasına yardımcı oluyor, başka bir açıdan da damarları açıcı etki yapıyor. Bu şekilde vücutta kilolara neden olan, yağ depolanmasına sebep olan ödem adı verilen toksin içeren lenf sıvısının fazlasının vücuttan uzaklaştırılmasına da yardımcı oluyor.
Mucizevi bir besin maddesi olan doğal elma sirkesi; kandaki yağları, trigliserid ve kolesterol gibi zararlı maddeleri eriterek lenf ve karaciğer yoluyla böbreklerden vücuttan atılmasına da yardımcı olmaktadır. Hal böyle olunca vücutta fazladan yağ depolanmazken, daha fit bir vücuda kavuşmak mümkün olabiliyor.
Elma sirkesi ile kilo verme hızını artırmak için uzmanlar çok sayıda formül, pek çok farklı kür sunmaktalar. Elma sirkesi kürleri kesinlikle çok basit hazırlanabilirken, aynı zamanda zayıflattığı söylenen pek çok formüle göre de daha kısa sürede sonuç almayı sağlıyor. Bunun için mümkünse evde yapılan elma sirkeleri, eğer bulunamıyorsa da bazı köklü, güvenilir markaların organik sirkeleri kullanılmalıdır. Elma sirkesinin zayıflatıcı etkisi artırmak için elma sirkeli suya isteyenler; bir kaşık çiçek balı, biraz papatya çayı, bir tutam sinameki tozu da eklenebilir.
Ben hastalandım bir kaç gün önce. Boğazım çok ağrıdığı için sabah akşam sirkeli su içiyorum. Rutin ip atlamalarımı da yapamıyorum. Genelde sporu kesince kilo aldığım için, bir önceki hastalıkta öyle olmuştu, bu sabah Cuma’ya göre eksi gelince acaba sirkeden mi diyorum. Şimdilik takipteyim cuma sonucu biraz daha belirleyici olacaktır..
Sabah akşam 2 çorba kaşığı sirke üstüne su koyuyorum bir çay bardağı içiyorum.8p
Ah canım öyle deme uykusuzluk çok olunca insan kafayı yiyor çok iyi biliyorum
Ay anlayabiliyorum ortim ben de yazın yeğenlerime tek baktımBen bugün iki çocuklu hayatı tattım
Komşunun çocuğu yukarı çıkarken biizm kapıyı açık gördü ayakkabıyı çıkardı girdi içeri3 yaşında bir kız başta biblo gibi oturuyordu sonra emre bunu çıldırttı kovalamaca flaan derken ev tımarhane oldu kız diyor eve gitmem emre diyor gtmesin ağlayıp durdular takiii uyku ssaatlerine kadar allahımmm migrenim tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?