- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #390.421
Canlar cok yagmur var ben de çok üşüyorum dizler falan nasi sizliyo yorgunluk da var haliyle bugün spor yapamicam dinleniyim sonra telafi edecegim inşallah. menümü yazip kaciyorum iyi geceler
Misafir ağırlamana rağmen menün gayet iyi canım30 Ocak
9.30
1 hasl yumurta yesillik
5 zeytin 3 kayisi 1 wasa
14.30
Sade nescafe yanina 2 tane fit kurabiye unsuz yagsiz sekersiz yulaf ve muzla yaptim.
16.00
6 yk karnabahar kisiri
2 dilim firin mucver unsuz yulafla
Su 2 lt
Spor yok
hawar Cherry Mom Mehfam
Bu beneler büyüyene kadar bizi mahvediyorlar demiUykusuzum sadece ortim, sukur baska dorunumuz yok. Haa bir de siskoyum
30.01.2021
Kahvaltı
1 kk peynir
5 zeytin
Çay
Ara sade kahve, 1 hurma
Akşam
Yoğurtlu brokoli
Ananas çayı
Su 2 lt
Spor 25 dk cardio 125 p.
2000 zıp 400 p.
Cherry Mom Mehfam Nikinik
O hatayi ben de yaptim zamanında koca cocuk oldu sabaha karsi uyanip yastığıni suyunu alip yanimiza geliyorBu beneler büyüyene kadar bizi mahvediyorlar demi
Canları sağ olsun tabi ama bazen çok zor oluyor benim bebeği 21:00 uyuttum bu saate kadar 4 defa kalktı
Sabaha kadar 20 olur herhalde geçen günler çok uykusuz kalınca yanıma aldım alış o alış yanımda uyumak istiyor akşam ayrı yatıyoruz sabah bizim yatakta beraber kalkıyoruz hatırlamıyorum bazen ne zaman aldım saat kaçtı
Ah canımBu beneler büyüyene kadar bizi mahvediyorlar demi
Canları sağ olsun tabi ama bazen çok zor oluyor benim bebeği 21:00 uyuttum bu saate kadar 4 defa kalktı
Sabaha kadar 20 olur herhalde geçen günler çok uykusuz kalınca yanıma aldım alış o alış yanımda uyumak istiyor akşam ayrı yatıyoruz sabah bizim yatakta beraber kalkıyoruz hatırlamıyorum bazen ne zaman aldım saat kaçtı
Deli mi neO hatayi ben de yaptim zamanında koca cocuk oldu sabaha karsi uyanip yastığıni suyunu alip yanimiza geliyorbazen gec yatarsam ben aliyorum uyandirmasin nasil olsa gelecek diye . Ama ben de cok alistim ya onsuz zor uyuyorum
Çok iyi canım, bugün bende evdekilere brokoli çorbası yaptım ama yemedimCumartesi
12.00
Yulafli peynirli omlet
Ara
Sirkeli su
Form cayi
17.30
1 kase brokoli corbasi
Yarim tabak kuru patlican yemegi
2 kasik yogurt
20.30
2 kasik sutle nescafe
Su 2.5
Spor 15dk cardio
Cherry Mom Mehfam Tempus
Ben büyüklerde özellikle ilk çocuğumda çok dikkat ettim yanımda galan yatırmadım ama sayı arttıkça insanın gösterdiğin özen azalıyor çünkü yetişemiyorsunO hatayi ben de yaptim zamanında koca cocuk oldu sabaha karsi uyanip yastığıni suyunu alip yanimiza geliyorbazen gec yatarsam ben aliyorum uyandirmasin nasil olsa gelecek diye . Ama ben de cok alistim ya onsuz zor uyuyorum
Min spor puanı 400 yaaaa paşalar gibiiii
Ortimden ogrenecegim cok sey var
AhahaDeli mi ne
Ben hemen kaçıyorum çünkü çok deli uyuyor üstüme çıkıyor hemen boğuyor sarılıyor sıkı sıkııı bana geliyorlar
Aaa icmemek mi lazimdi ortim acaba. Azcik yag koydum krema da yok yarim barsak sutle yaptimÇok iyi canım, bugün bende evdekilere brokoli çorbası yaptım ama yemedim
Gercekten cok cabuk geciyor canim ya.Ben büyüklerde özellikle ilk çocuğumda çok dikkat ettim yanımda galan yatırmadım ama sayı arttıkça insanın gösterdiğin özen azalıyor çünkü yetişemiyorsun
Ama böyle uyumakta çok kötü yapıyor sabah her tarafım tutulmuş kalkıyorum
Seninki de iyiymiş nasıl olsa gelecek diye kendin alıyorsun, tabi aslında güzel bir şey sabah uyanıyorum koynumda yatıyor bileklerinin boğumlarına bayılıyorum iyi bak bu resme çabuk büyüyecek diyorum kendime
Valla utandigimdan 15dk cardio yaptim. Cumaya kadar ortinin huyundan suyundan azcik bulasir mi kiMin spor puanı 400 yaaaa paşalar gibiiii1.5 kg verdi hatun
O menuye sabh +100 ciktimOrtim menü de spor da çok güzel, tebrik ederim. Yediğinin 3 katını yakmışındır
74.5 bu haftaki hedefim kaptanimYeni hafta için hedef yazmayanlardan hedefleri beklerim kızlar
Yok kuzum olur mu sende rahat yaparsın ben buranın en rahat bol besleneni oluyorum çok sıkmadan verdim ama daha iyi verenler de varAaa o zaman senden öğrenecek çok şeyim var 80lerden 67lere düşmek aahh aaahh :)
Ortim ekmek sayısını biraz azaltabilirsen menün gayet iyi30.01.2021
Sabah 09:30
2 yumurtalı omlet
1 kk peynir
Domates,salatalık
Yarım simit
Öğle 14:00
1 kk peynir
2 dilim ekmek
Ara 15:00
1 sade türk kahvesi
Akşam 19:30
7 tane soslu kanat
2 küçük haşlanmış patates
1 dilim ekmek
Su: 1,5 lt (2 yapıyorum)
Spor: 3000 adım
Cherry Mom Mehfam seyrekyagmur
Beni anladın mı kaptanım ah o can havli ile mutfağa kacislarim hep bundanAy anlayabiliyorum ortim ben de yazın yeğenlerime tek baktımablam okula gidiyordu ben erkenden kalkıp çocuğun mamasını diğerinin kahvaltısını yaptır bir yandan sen ye diğeri uyuyacak uyuturken diğeri ne yapıyor onda kalsın aklın vallahi genç yaşımda ben de tattım 2 çocuklu hayatı
Bir ekler gözlerden kaçmadı ama leslie ile zaten kalmamıştır bile o kesinlikle, süpersin ortim
Limonlu ılık su
1 yum.sucuklu, yarım kk peynir,5 zeytin, çeri,3 dl salatalık, tk bal,2 dl kızarmış ekmek
1 kase cornflakes 1 b.sut ile
Elma, 1 dl portakal
Türk kahvesi
Akşam 18:00: 1 p.bezelye, 4 yk bulgur pilavı, 1 dl ekmek, 4 yk çoban salata
19:00: 1 ad.kucuk ekler
Su:1 lt
Spor : Leslie 2 mile : 45p.
Cherry Mom Mehfam muhursuzpusula
Ortim ekmek sayısını biraz azaltabilirsen menün gayet iyibir de kilo vermede akşam yemek saati ile alakası çok bence.eğer yapabilirsen 6 li saatlere indirmen iyidir
Canım 20.30 dakiler dışında gayet güzel menün. Ama misafirin varmış zaten, o kadar da olsun. Yarın fazlaca spor yaparsın.30 ocak
Sabah
Peynirli 2 yumurtadan omlet
5 zeytin
Limonlu Ihlamur
Arada
Sutlu filtre kahve
3 gün kurusu
8 tane cig findik
Aksm 19.00
2 kepce Yogurt corbasi icinde princ yerine kucik kare hamurcuklardan vardi
Aksam 20.30
3 catal kek
2 lokmalik patatesli börek
Ihlamur
Su 2lt
Gun icinde
1 kupa Form cay
Spor malesef misafirim vardi
Cherry Mom Pain Killer
Haklisin ortim
Sagol canimO zman ki konuşmalarımızı buldum :))
Oyle canim. Bazen gercekten cok asiri SIzk uyaniyor. Bir de her sene gectikce uykusuzluga katlanmak zorlasiyor galiba. Ilk kizim daha da cok uyanirdi ama bu kadar hissetmiyirdum uykusuzlugu.Ah canım öyle deme uykusuzluk çok olunca insan kafayı yiyor çok iyi biliyorum
O sinirlilik gerginlik hali psikoloji tamamen çöküyor kafa gidiyor
Benim oğlan bebekken tam 20 kez ve üstü uyanırdı bazen 10 kere kalkınca ohh derdimşimdi 2 3 kere uyanıyorum ona bile tahammül edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?