Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canlar cok yagmur var ben de çok üşüyorum dizler falan nasi sizliyo yorgunluk da var haliyle bugün spor yapamicam dinleniyim sonra telafi edecegim inşallah. menümü yazip kaciyorum iyi geceler

iyi geceler canım yat dinlen biraz sonra telafi edersin sen

Misafir ağırlamana rağmen menün gayet iyi canım
Zaten diyete uygun yapmışsın ölçü de bence iyi

Uykusuzum sadece ortim, sukur baska dorunumuz yok. Haa bir de siskoyum
Bu beneler büyüyene kadar bizi mahvediyorlar demi
Canları sağ olsun tabi ama bazen çok zor oluyor benim bebeği 21:00 uyuttum bu saate kadar 4 defa kalktı
Sabaha kadar 20 olur herhalde geçen günler çok uykusuz kalınca yanıma aldım alış o alış yanımda uyumak istiyor akşam ayrı yatıyoruz sabah bizim yatakta beraber kalkıyoruz hatırlamıyorum bazen ne zaman aldım saat kaçtı

O hatayi ben de yaptim zamanında koca cocuk oldu sabaha karsi uyanip yastığıni suyunu alip yanimiza geliyor bazen gec yatarsam ben aliyorum uyandirmasin nasil olsa gelecek diye. Ama ben de cok alistim ya onsuz zor uyuyorum

Ah canım aynen öyle cidden anneliğin her anı emek zmanla daha iyi olur inşallah sabır canım

O hatayi ben de yaptim zamanında koca cocuk oldu sabaha karsi uyanip yastığıni suyunu alip yanimiza geliyor bazen gec yatarsam ben aliyorum uyandirmasin nasil olsa gelecek diye. Ama ben de cok alistim ya onsuz zor uyuyorum
Deli mi ne
Ben hemen kaçıyorum çünkü çok deli uyuyor üstüme çıkıyor hemen boğuyor sarılıyor sıkı sıkııı bana geliyorlar

Çok iyi canım, bugün bende evdekilere brokoli çorbası yaptım ama yemedim

Ben büyüklerde özellikle ilk çocuğumda çok dikkat ettim yanımda galan yatırmadım ama sayı arttıkça insanın gösterdiğin özen azalıyor çünkü yetişemiyorsun
Ama böyle uyumakta çok kötü yapıyor sabah her tarafım tutulmuş kalkıyorum
Seninki de iyiymiş nasıl olsa gelecek diye kendin alıyorsun, tabi aslında güzel bir şey sabah uyanıyorum koynumda yatıyor bileklerinin boğumlarına bayılıyorum iyi bak bu resme çabuk büyüyecek diyorum kendime

Deli mi ne
Ben hemen kaçıyorum çünkü çok deli uyuyor üstüme çıkıyor hemen boğuyor sarılıyor sıkı sıkııı bana geliyorlar
Ahaha arada bana da geliyorlar koca yatakta kenarda yatan ben ikisi genis genis yatıyorlar ama genel olarak halimden memnunum
Çok iyi canım, bugün bende evdekilere brokoli çorbası yaptım ama yemedim
Aaa icmemek mi lazimdi ortim acaba. Azcik yag koydum krema da yok yarim barsak sutle yaptim
Gercekten cok cabuk geciyor canim ya.
Ben kucukken hem korktugumdan yatakta bogulur falan diye hem de alismasin mantigiyla hic almadim odasinj bile 7. Ayda ayirdim gel gorki simdi ben kopamiyorum
Min spor puanı 400 yaaaa paşalar gibiiii 1.5 kg verdi hatun
Valla utandigimdan 15dk cardio yaptim. Cumaya kadar ortinin huyundan suyundan azcik bulasir mi ki

Ortim menü de spor da çok güzel, tebrik ederim. Yediğinin 3 katını yakmışındır
O menuye sabh +100 ciktim ama moral bozmadim diyete aynen devam sadece biraz grip tarzi rahatsizim bide gorumcemler geldi ufacik bi kacamak yaptim simdiden ozurlerimi diliyorum ortim yarin telafi edicem
Yeni hafta için hedef yazmayanlardan hedefleri beklerim kızlar
74.5 bu haftaki hedefim kaptanim

Ortim ekmek sayısını biraz azaltabilirsen menün gayet iyi bir de kilo vermede akşam yemek saati ile alakası çok bence.eğer yapabilirsen 6 li saatlere indirmen iyidir

Beni anladın mı kaptanım ah o can havli ile mutfağa kacislarim hep bundan

Bir ekler gözlerden kaçmadı ama leslie ile zaten kalmamıştır bile o kesinlikle, süpersin ortim

Oldum olası şu leslie yi yapamadım kilomun fazla olmasından mıdır nedir ilk 10 dksında zaten dilim dışarda geziyorum offf yapamicam ölüyorum diyip duruyorum

Aslında farkında olmasakta yemek yanına eklediğimiz salata ve yoğurt gerçekten daha fazla doymamızı ve acıkmamamızı sağlıyor. Ahh bende keşke senin gibi ekleyebilsem Çok fazla salata ile aram olmadığı için yokluğunu hiç aramıyorum bile

Ortim ekmek sayısını biraz azaltabilirsen menün gayet iyi bir de kilo vermede akşam yemek saati ile alakası çok bence.eğer yapabilirsen 6 li saatlere indirmen iyidir

Eveet ekmek konusunda kesinlikle haklısın Sağol ortim

Canım 20.30 dakiler dışında gayet güzel menün. Ama misafirin varmış zaten, o kadar da olsun. Yarın fazlaca spor yaparsın.
bu arada ben de menüyü yazdıktan sonra çayla 2 hurma yedim

Oyle canim. Bazen gercekten cok asiri SIzk uyaniyor. Bir de her sene gectikce uykusuzluga katlanmak zorlasiyor galiba. Ilk kizim daha da cok uyanirdi ama bu kadar hissetmiyirdum uykusuzlugu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…