- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #390.461
Evin mi soğuk yoksa sen mi üşüyorsunSagol canim dinlenemedim ama her yerim agriyor her yerim tutulmuş bi de üşüme var
Gece hic yapmayacagim sey usudum diye meyve ceviz falan yedim icim ezildi diye bugun dikkatli ve hafif gecirecegim insallah
Evet çok fazla oldu aslında evde beyaz leblebiCanim dedigin gibi cerez fazla digerlerini gectim de 3 avuc fistik çok olmus bir de baya kalorili fıstık. Eve alirken ceviz ve badem leblebi falan almaya calis canim en sagliklilari onlar.
Onun disinda hersey guzel sporun da sahane
Aslında bende geçen düşündüm bir hafta falan denesem mi diye ama cesaret edemedimTunaydinlar kahvaltida azcik kacirdim ya
Birazdan da ufak bi market alisverisi yapacagim yarinNamaria nin 0 hayvansal protein diyetine basliyorum. Dun onu da cok bunalttim sagolsun yardimci oldu
Eslik etmek isteyen varsa beklerim
SPOR NO | SPOR İÇERİK |
1 | GÜNLÜK 10.000 ADIM VE ÜSTÜ |
2 | LESLİE 2 MİLE VE ÜSTÜ |
3 | BİSİKLET/ ELİPTİK/ KOŞU BANDI MİN 45 DK |
4 | PİLATES 30 DK |
5 | 1000 ZIPLAMA VE ÜSTÜ |
6 | 20 DAKİKA CARDİO |
7 | DANS WORKOUT MİN 15 DK |
SPOR NO SPOR İÇERİK 1 GÜNLÜK 10.000 ADIM VE ÜSTÜ 2 LESLİE 2 MİLE VE ÜSTÜ 3 BİSİKLET/ ELİPTİK/ KOŞU BANDI MİN 45 DK 4 PİLATES 30 DK 5 1000 ZIPLAMA VE ÜSTÜ 6 20 DAKİKA CARDİO 7 DANS WORKOUT MİN 15 DK
- ARKADAŞLAR PROGRAMIMIZ PAZARTESİ - ÇARŞAMBA ZORUNLU / CUMARTESİ SERBEST KATILIMLI OLARAK BAŞLAYACAKTIR
- TÜM TAKIM ÜYELERİMİZ GÜN BAŞINDA YAPACAĞI SPORU NUMARASI İLE
Nikinik E ÖZEL MSJ YOLUYLA BİLDİRECEKLER ( 1 NO YAPACAĞIM YADA 1+6 YAPACAĞIM GİBİ ) - GÜN SONUNDA ( SADECE PROGRAM GÜNLERİ İÇİN GEÇERLİ ) 1 NO YAPILDI YAZABİLİR VEYA 10.000 YAPILDI YAZABİLİR..
- NİKİNİK ERTESİ GÜN BİZE BUNU LİSTESİ İLE RAPORLAYACAK..
- GELELİM BU İŞİN ÖDÜLÜNE:) PROGRAMA UYAN ÜYE YAPTIĞI SPORUN PUANINA EK +HEDİYE 100 PUAN ALACAK İLAVE SPOR ALIRSA +50 PUAN DAHA ALACAK :)
- EEE BİRDE CEZASI OLACAK TABİİ :)) PROGRAMA TÜM ÜST LİSTENİN PAZARTESİ VE ÇARŞAMBA GÜNÜ UYMASI ZORUNLUDUR KATILIM GÖSTERMEYEN VEYA NUMARA İLETİP GÜN SONUNDA SPORUNU YAPMAYAN ARKADAŞIMIZ O HAFTAKİ CUMA EN AZ %1 EKSİ YAPMAK ZORUNDADIR
Mehfam
Namaria
Nikinik
belmayne
hawar
Monica_
yarimuhendis
Z Zeze34
A asilr
Tempus
S Suskunhanim
balpamuk
DeryaOnDiet
azaydidem
birsevgi
seyrekyagmur
Pain Killer
Amor-a
muhursuzpusula
M miraysu_
G gamzem23
Benim geçen yıl incelmisti canım ama ne kadar zamanda incelediğini hatirlamiyorumlütfen biri cevap verebilir miAranızda ip atlayarak bacakları incelen var mı.4 5 gündür ip atlıyorum faydası olur mu ???
Dans workout zumbami acep
SPOR NO SPOR İÇERİK 1 GÜNLÜK 10.000 ADIM VE ÜSTÜ 2 LESLİE 2 MİLE VE ÜSTÜ 3 BİSİKLET/ ELİPTİK/ KOŞU BANDI MİN 45 DK 4 PİLATES 30 DK 5 1000 ZIPLAMA VE ÜSTÜ 6 20 DAKİKA CARDİO 7 DANS WORKOUT MİN 15 DK
- ARKADAŞLAR PROGRAMIMIZ PAZARTESİ - ÇARŞAMBA ZORUNLU / CUMARTESİ SERBEST KATILIMLI OLARAK BAŞLAYACAKTIR
Nikinik E ÖZEL MSJ YOLUYLA BİLDİRECEKLER ( 1 NO YAPACAĞIM YADA 1+6 YAPACAĞIM GİBİ ) - GÜN SONUNDA ( SADECE PROGRAM GÜNLERİ İÇİN GEÇERLİ ) 1 NO YAPILDI YAZABİLİR VEYA 10.000 YAPILDI YAZABİLİR..
- GELELİM BU İŞİN ÖDÜLÜNE:) PROGRAMA UYAN ÜYE YAPTIĞI SPORUN PUANINA EK +HEDİYE 100 PUAN ALACAK İLAVE SPOR ALIRSA +50 PUAN DAHA ALACAK :)
- EEE BİRDE CEZASI OLACAK TABİİ :)) PROGRAMA TÜM ÜST LİSTENİN PAZARTESİ VE ÇARŞAMBA GÜNÜ UYMASI ZORUNLUDUR KATILIM GÖSTERMEYEN VEYA NUMARA İLETİP GÜN SONUNDA SPORUNU YAPMAYAN ARKADAŞIMIZ O HAFTAKİ CUMA EN AZ %1 EKSİ YAPMAK ZORUNDADIR
Mehfam
Namaria
Nikinik
belmayne
hawar
Monica_
yarimuhendis
Z Zeze34
A asilr
Tempus
S Suskunhanim
balpamuk
DeryaOnDiet
azaydidem
birsevgi
seyrekyagmur
Pain Killer
Amor-a
muhursuzpusula
M miraysu_
G gamzem23
tesekkür ederim cevabınız icinBenim geçen yıl incelmisti canım ama ne kadar zamanda incelediğini hatirlamiyorum
Belki klişe olacak ama yapamayacağım diye bir şey yok ortim, ben deli gibi beslenirim ama yapıyorsun örnek benağız tadına göre uydur ben çok az miktarda nar ekşisi koyarım çok hoşuma gider öyle. Baktın o gün çok ekmek yedin ya da biraz kaçırdın yürüyüş yapabilirsen çok iyi yanı. Leslie ben pek sevmem ama yasak da yapacak bişey yok diye yaptım
Bana en en faydalı bu kiloyu verdiren şeyleri yazayım belki sana da faydasi olur kuzum.
1. Sabah kahvaltı öncesi ılık limonlu limonsuz su
2. Günlük 1500 kaloriyi geçmemek. ( Hareketsiz sen daha az. )
3. Hafta da 3-4 gün 6000 ve üzeri safi hızlı yürüyüş adımları.
4. Zumbaahem dans hem nese motive spor ne ararsan var. Benim tercihim Türkçe müzikler iel olan YouTube da fitness partnerim. 15 dk bile yeterli
5. Akşam yemeği mümkün olduğunca yatmadan 6 saat önce yemeye çalıştım bu da 6-6 buçuk gibi olurdu
6. Kaçamaklarim motivemdi hafta 2 kere felan vardı ( ilk xamanlar bunlar)
7. Ekmek tercihim de tambugday ve ya üni denge ekmekleri tavsiye ederim
8. Vee assolistlerim bitki çayları muhakkak günde 1 yeşilçay. Tartı öncesi ise kirazsapi kaynatılmış yeşilçay içtim. Hatta arada maydonozda kaynatayim ödem de çok faydalı
Ben yazayım dedim yararlanmak istersenama 20-30 kilo verenler var ben susayım artık o yüzden
Ellerine saglik kaptanim. Cok iyi olmus boyle spor yapmayan beni bile yola getirir
Mehfam
Namaria
Nikinik
belmayne
hawar
Monica_
yarimuhendis
Z Zeze34
A asilr
Tempus
S Suskunhanim
balpamuk
DeryaOnDiet
azaydidem
birsevgi
seyrekyagmur
Pain Killer
Amor-a
muhursuzpusula
M miraysu_
G gamzem23
Hayırlı olsun canım, bol eksi getirsin herkese
Mehfam
Namaria
Nikinik
belmayne
hawar
Monica_
yarimuhendis
Z Zeze34
A asilr
Tempus
S Suskunhanim
balpamuk
DeryaOnDiet
azaydidem
birsevgi
seyrekyagmur
Pain Killer
Amor-a
muhursuzpusula
M miraysu_
G gamzem23
Canim evsoguk bugun guzel hava diye ciktik dairemizin kopegini gezdirdik dairede masa tenisi oynadık bahcede voleybol falan oynadik isindim vallaMerhaba arkadaşlar anca bakabildim
Evin mi soğuk yoksa sen mi üşüyorsun
Fazla üşüyorsan kan değerlerine bir baktır istersen
Evet çok fazla oldu aslında evde beyaz leblebi
Çiğ fıstık fındık çiğ badem var
Hatta dün bunları karıştırıp dut üzüm falan ekleyip çoçuklara yedirdim ama fısıkları yedikten sonra aklım başıma geldi
Kavrulmuş olanları kaldırdım dedim cumaya kadar sizi gözüm görmedin cuma belki bir iki avuç yerim
bu fıstık bende 3-4 senedir bayağı bağımlılık yaptı
Aslında bende geçen düşündüm bir hafta falan denesem mi diye ama cesaret edemedim
Birde dedim takıldığım zamanlar olursa o zaman yaparım
Ama liste hazırsa birde ben yormayayımNamaria yı sen bana atıver özelden olur mu canım
Pilates/yoga diyeydin kaptanim
Mehfam
Namaria
Nikinik
belmayne
hawar
Monica_
yarimuhendis
Z Zeze34
A asilr
Tempus
S Suskunhanim
balpamuk
DeryaOnDiet
azaydidem
birsevgi
seyrekyagmur
Pain Killer
Amor-a
muhursuzpusula
M miraysu_
G gamzem23
A canım pardon onu öyle düşünelim ben bir dahaki paylaşımda düzeltirim 1.sayfamıza ekleyeceğim kızlar bu tabloyuPilates/yoga diyeydin kaptanimben cok yapiyorum bosa gitmezdi ya da ek bisey almaya gerek olmazdi onun disinda hepsi güzel sistem guzel
Cok sagol kaptanimA canım pardon onu öyle düşünelim ben bir dahaki paylaşımda düzeltirim 1.sayfamıza ekleyeceğim kızlar bu tabloyu
Bir suru dance workout var canim zumba caca istersen mezdekeDans workout zumbami acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?