Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geldiiim canım benim,yaklaşık 1 ay dediydim hıh tam oldu işte aynen yakışıklı oldun bi hafta
68.9 dum bu sabah yaa iyi yedim ama afiyet olsun bana ve artık yeter
sen nasılsın kuzucuk
Burcum hoşgeldin döndük birbir ? sen de ben gibi buzdolabı ile bir mi yasadin
Ortiim tek öğün beslenmişin neredeyse dikkatli ol kuzum kriz sebebi olmasın
Almılaa bu A harfi etkisimi acep beni anlatmışsın

Herkese iyi aksamlar arkadaşlar haber vermeden ayrılmak istemedim . Bu aralar kendimi cok yıpranmıs ve yorgun hissediyorum. O yuzden aktif paylaşım yapamayacagım. Grubu da motivasyon konusunda etkilememek adına ayrılmaya karar verdim. Sizinle verdigim 2 kilo gayet keyifliydi. Hepinize tesékkür ederim .Bol eksili gunleriniz olsun inşallah
Cherry Mom balpamuk

İyi akşamlar canım emin misin

Her ilaveye +50 diyelim farkı olsun madem yoksa almayacaksın
Aslında ikinciye 50 üçüncüye 100 deyip milleti aşka sevke mi getirsek
Ortim dunku menunde sabah biraz karbonhidrat fazla olmus sonrasinda sorun yok bence
haftaici telafi ederiz ben de kayinvalidemdeyim bugunku yediklerimi yazmak istemiyorum yarin detoks menusu yapicam
Annemle olunca neyse de misafirlikle çok zor oluyor, diyetteyim diye dil dokmektense spor ile dengelemeye çalışacağım bu hafta ne yazık ki
Kalori olarak çok değildir sanırım ama ekmek gibi khidratlarin yerine başka bir şey olabilir miydi acaba diye düşündüm adımın da çok güzel

Evet kaptanım eminim
Anladım canım umarım herşey daha iyi olur senin için

Hafta ortasında takımdan seni çkaramıyorum cuma günü ayrılma talebini iletebileceğim o günde bildirimsiz olmayalım Ozmana kadar elinden geldiğince diyetine dikkat etmen mümkün mü bildirim yapabilecek misin ?

Peki elimden geldigince dikkat etmeye calısırim

10.30
1 büyük sütlü kahve
1 fıstık ezmeli wasa

16.40
1kase mercimek çorba
Fırında karna bahar ve 1 kaşığa yakın pilav

Su:1.5 litre
Spor: 70dk eliptik

azaydidem
canim menumde sporda harika
Canım 20.30 dakiler dışında gayet güzel menün. Ama misafirin varmış zaten, o kadar da olsun. Yarın fazlaca spor yaparsın.
bu arada ben de menüyü yazdıktan sonra çayla 2 hurma yedim
Malesef bugunde spor yapamadim ama yediklerime daha cok dikkat ettim
Kaptanimmm nasilsin hosbuldum sende hosgeldin iyim sukur sadece bolca kilo alip geri döndüm simdi onlari vermek icin zorlaniyorum sen nasilsin kaptanim iyimisin dönucekmsin

Burcum hoşgeldin döndük birbir ? sen de ben gibi buzdolabı ile bir mi yasadin

Ortiim tek öğün beslenmişin neredeyse dikkatli ol kuzum kriz sebebi olmasın

Almılaa bu A harfi etkisimi acep beni anlatmışsın
Hoşbulduk Aysuncum he kız annem bir yandan pişirdi ben bir yandan dışardan aldım filan
Geçen hafta mı döndün cnm yine biz uslu kızlarız bak dönmeyenler var hala

Süper yahu yolu yarıladıysan daha ne olsun gerisi de gelir elbet:) ne yapıyorsan aynen devam. Sonlara doğru zor gidebilir kilolar arada şaşırtırsın bünyeyi verirsin onları da
Tesekkur ederim insallah gelir gelecek gelmeli

Canım ortiler artık her hafta değişiyor. Grupta pek çok şey değişti hatta ben 2 hafta sonra döndüğümde bile hemen anlayamadım yeni düzeni
Canım menülerimize yorum yaparız yine tabi, ortinin fazlası iyidir.
çok kilo almamışın bu arada ne güzel, ben az yemek yememe reğmen aldım çünkü geceleri abur cubur olmuştu eski düzendeki gibi

Sayfası olan kızlar aklıma gelen Namaria Pain Killer Hedef60kgolmak 1.sayfalarınızı düzenleyebiliyor musunuz ya düzenleme seçeneği kalkmış
Ayy benim düzen tepe taklak olunca kendi sayfama da uzuuun zamandır uğramadım. İnşallh düzeltirler ya, hedef tablom orda benim

Günaydın hanımlar

Ayy ben sözde listeye baktım balpamuk’u nasıl göremedim ya:)
Ankara’nın tek özlemediğim yanı kar kış kıyameti emniscim, çok kolay gelsin. Çocukla sürekli evde olmak zaten zor bir şey valla herkes tam zamanlı çalışan gibi şu an:) Şu pandemi ne zaman bitecek cidden merak ediyorum, eski hayatlarımıza dönebilecek miyiz :/

morordek kaptanım yeni spor planımız nasıl ? Yarın başlıyoruz
Oo süper emniscim helal vallahi :))
Kaptanimmm nasilsin hosbuldum sende hosgeldin iyim sukur sadece bolca kilo alip geri döndüm simdi onlari vermek icin zorlaniyorum sen nasilsin kaptanim iyimisin dönucekmsin
Ahh Didem ahh neyse verirsin burda istikrarlı şekilde devam edersen :)
Ben de iyiyim, eskisi kadar giremiyorum. Aklıma gelince bakıyorum ama yazamadan çıkıyorum falan. Kilo olarak biraz aldım ama listeye dönme gibi bir niyetim yok henüz, bakalım zorunda kalmasam bari hiç dikkat edemiyorum evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…