- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #390.581
Burcum hoşgeldinGeldiiim canım benim,yaklaşık 1 ay dediydim hıh tam oldu işteaynen yakışıklı oldun bi hafta
68.9 dum bu sabah yaaiyi yedim ama afiyet olsun bana ve artık yeter
sen nasılsın kuzucuk
Ortiim31.01.2021
Sabah 09:30
1 bardak elma sirkeli su
10:00
1 orta boy elma
Akşam 16:30
3 kalem pirzola
Salata
1 dilim ekmek
Birazdan bir sade türk kahvesi içeceğim.
Su: 2 lt
Spor yapamadım
Cherry Mom Mehfam seyrekyagmur
Almılaa bu A harfi etkisimi acep beni anlatmışsınben boyle herseye bi gazla baslarim sonra o heves gecer hayatimin ozetisaka bi yana spor icin degil genel dedim yoksa listedeki tum sporlari yapma istegi bi an geldi gitti
Hevesla basladigim her seyin sonu böyle
Eki Görüntüle 2773576
Tabi canım sadece +100 ek puan almıyorsun standart spor puanını herzman alıyorsunCherry Mom belirtilen günler dışında gene puan yazılıyor haneye demi kaptanm bugün ben 7 yi yaptim puan ilk sayfadaki gibi mi
İyi akşamlar canım emin misinHerkese iyi aksamlar arkadaşlar haber vermeden ayrılmak istemedim . Bu aralar kendimi cok yıpranmıs ve yorgun hissediyorum. O yuzden aktif paylaşım yapamayacagım. Grubu da motivasyon konusunda etkilememek adına ayrılmaya karar verdim. Sizinle verdigim 2 kilo gayet keyifliydi. Hepinize tesékkür ederim .Bol eksili gunleriniz olsun inşallah
Cherry Mom balpamuk
Evet kaptanım eminimİyi akşamlar canım emin misin
Aslında ikinciye 50 üçüncüye 100 deyip milleti aşka sevke mi getirsekHer ilaveye +50 diyelim farkı olsun madem yoksa almayacaksın
Annemle olunca neyse de misafirlikle çok zor oluyor, diyetteyim diye dil dokmektense spor ile dengelemeye çalışacağım bu hafta ne yazık kiOrtim dunku menunde sabah biraz karbonhidrat fazla olmus sonrasinda sorun yok bence
haftaici telafi ederiz ben de kayinvalidemdeyim bugunku yediklerimi yazmak istemiyorumyarin detoks menusu yapicam
Kalori olarak çok değildir sanırım ama ekmek gibi khidratlarin yerine başka bir şey olabilir miydi acaba diye düşündüm31 ocak pazar
12:30 1 yumurta, 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, biraz sucuk
15:30 yarim dilim pasta
18:30 1.5 lavasla ciger, salata, tursu, 1 bardak ayran
su 2.5 litre
Spor 11200 adim 112 puan
S SuskunhanimCherry Mom Mehfam
Anladım canım umarım herşey daha iyi olur senin içinEvet kaptanım eminim
Peki elimden geldigince dikkat etmeye calısırimAnladım canım umarım herşey daha iyi olur senin için
Hafta ortasında takımdan seni çkaramıyorum cuma günü ayrılma talebini iletebileceğim o günde bildirimsiz olmayalım Ozmana kadar elinden geldiğince diyetine dikkat etmen mümkün mü bildirim yapabilecek misin ?
canim menumde sporda harika10.30
1 büyük sütlü kahve
1 fıstık ezmeli wasa
16.40
1kase mercimek çorba
Fırında karna bahar ve 1 kaşığa yakın pilav
Su:1.5 litre
Spor: 70dk eliptik
azaydidem
Malesef bugunde spor yapamadim ama yediklerime daha cok dikkat ettimCanım 20.30 dakiler dışında gayet güzel menün. Ama misafirin varmış zaten, o kadar da olsun. Yarın fazlaca spor yaparsın.
bu arada ben de menüyü yazdıktan sonra çayla 2 hurma yedim
Kaptanimmm nasilsin hosbuldum sende hosgeldinLadies hello nasılsınız? :)
ben yine kaçak modunda
listedeazaydidem ’i gördümm selam vermesem olmazdı, naber Didemcim? Nasılsın nasıl gidiyor?
Cherry Mom sen de nick değiştirmişsin E büyümüş
Hoşbulduk AysuncumBurcum hoşgeldindöndük birbir ? sen de ben gibi buzdolabı ile bir mi yasadin
Ortiimtek öğün beslenmişin neredeyse dikkatli ol kuzum kriz sebebi olmasın
Almılaa bu A harfi etkisimi acep beni anlatmışsın
Tesekkur ederim insallah gelir gelecek gelmeliSüper yahu yolu yarıladıysan daha ne olsun gerisi de gelir elbet:) ne yapıyorsan aynen devam. Sonlara doğru zor gidebilir kilolar arada şaşırtırsın bünyeyi verirsin onları da
Canım ortiler artık her hafta değişiyor. Grupta pek çok şey değiştiCherry Mom kaptancım Pain Killer cım ben de döndüm ortiler belli olmadıysa yine olabiliriz?
Son durumlar ne kızlar izinden dönen oldu mu başka
menüler yineMehfam cım sana di mi
challenge güzleri sporu kime atıyoruz şimdi? :)
Ayy benim düzen tepe taklak olunca kendi sayfama da uzuuun zamandır uğramadım. İnşallh düzeltirler ya, hedef tablom orda benimSayfası olan kızlar aklıma gelenNamaria Pain Killer Hedef60kgolmak 1.sayfalarınızı düzenleyebiliyor musunuz ya düzenleme seçeneği kalkmış
Amaaan tempuscum menu dedigin nedirki
Masallah benim ortime-300 ile Günaydın kızlar
Ayy ben sözde listeye baktım balpamuk’u nasıl göremedim ya:)Ay kaptanım görüşülecek hâl mi bıraktılarherkesler evde valla pamukta listede ama takımın zaruri görevlerini yapıp kaçıyor pek yoğun hatun :))
Bende çocukla devamlı evdeyimmn iyice beni kemirir moddaaa Ankara'da 2 güne bir kar yağıyor devamlı bahçedeyizyinede onu tatmin edemiyoruz tabi kış olunca zor oluyor pandemi olunca *10 zor oluyormuş
Oo süper emniscim helal vallahi :))
Ahh Didem ahh neyse verirsin burda istikrarlı şekilde devam edersen :)Kaptanimmm nasilsin hosbuldum sende hosgeldiniyim sukur sadece bolca kilo alip geri döndüm simdi onlari vermek icin zorlaniyorum sen nasilsin kaptanim iyimisin dönucekmsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?