Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bilerek degil kaptanim kim demis dun tablo falan derken unutmusum inan.
Bi de dun kahvaltiyi biraz kacirdigimi itiraf etmistim o 500 o 500 iste

Bilerek degil kaptanim kim demis dun tablo falan derken unutmusum inan.
Bi de dun kahvaltiyi biraz kacirdigimi itiraf etmistim o 500 o 500 iste
Ne bileyim sabahta yazmamışsında ondan bilerek zannettim sorry Reyyan senden sonra paylaşmış listeyi :)
Dün gece tabloyla biraz kafayı bozmuşsun evet ahahhahahah

Ne bileyim sabahta yazmamışsında ondan bilerek zannettim sorry Reyyan senden sonra paylaşmış listeyi :)
Dün gece tabloyla biraz kafayı bozmuşsun evet ahahhahahah
Sabah esimi ise yolladim telefona baktim tempusun etiketini görünce cevap yazip geri uyudum tek gözümle ancak o mesaji yazdim

Menü yazmayı bırak, ne menüme bakmış nede beğenmiş
Çok kırıldım
Yaaa ortimi kirmisim uzuldum simdi bak.
Inan aksam ders calistim gunduz hic çalışamayinca aksama yuklendim buraya girdim aralarda girmedim degil ama Esrayla bugunun tablosuna falan ugrastik unuttum gitti menu falan
Bugun telefi ederim

Yaaa ortimi kirmisim uzuldum simdi bak.
Inan aksam ders calistim gunduz hic çalışamayinca aksama yuklendim buraya girdim aralarda girmedim degil ama Esrayla bugunun tablosuna falan ugrastik unuttum gitti menu falan
Bugun telefi ederim

DeryaOnDiet sende durumlar ne canım
Sabitim canim. Ama sabah kizim sutu emmeden baktim yani 100-200 eksi olabilirim. Bu hafta yeni bir karar aldim, haftaici karbonhidrati biraz az tutacagim. Haftasonu diyetisyenin yazdigi gubi devam. Cunku listeye uymama ragmen gitmiyor. Gerci diyetisyen ayda 1 kilo gider bu listeyle demisti. Ama o da beni motive etmiyir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…