Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #390.621
Bilerek degil kaptanim kim demisAhhh tempusummm sende olmasan
Kaptan yardımcısı bilerek menü yazmıyor
@gamzem23 yeniden aldık listelere ama alt listede olsa kötü örnek olmaması için bu listedeçarpı görmek istemiyoruz canım hastalık vs yok ise devam et yada edemeyecek sende tamamen çıkaralım listeden
Günaydın kaptanım
Günaydın canım halledersin çok fazla bir artı değil
Bugün bunların üstüne eklenmeyecek değil mi kuzum
Artık dünkü menüyü göremediğimizden sebebini bilemiyoruz
Başlar ve cumaya kadar ödemi gider inşallah canım
Tmm cnm hedef listesini bugün yapacağım cuma için hedefin nedir
Tebrikler canım aynen
Ahhh tempusummm sende olmasan
Kaptan yardımcısı bilerek menü yazmıyor
Ben de ortimle ayni +200
Ne bileyim sabahta yazmamışsında ondan bilerek zannettim sorry Reyyan senden sonra paylaşmış listeyi :)Bilerek degil kaptanim kim demisdun tablo falan derken unutmusum inan.
Bi de dun kahvaltiyi biraz kacirdigimi itiraf etmistim o 500 o 500 iste
Ayy herkes +200Ben de ortimle ayni +200
Sabah esimi ise yolladim telefona baktim tempusun etiketini görünce cevap yazip geri uyudumNe bileyim sabahta yazmamışsında ondan bilerek zannettim sorry Reyyan senden sonra paylaşmış listeyi :)
Dün gece tabloyla biraz kafayı bozmuşsun evetahahhahahah
Bin tane şey yazdım o bakış hangi yorum içindi acep Recep
Maşallah uykulu uykulu espri kabiliyeti on numaraSabah esimi ise yolladim telefona baktim tempusun etiketini görünce cevap yazip geri uyudumtek gözümle ancak o mesaji yazdim
Aaaa paylaşmış mıNe bileyim sabahta yazmamışsında ondan bilerek zannettim sorry Reyyan senden sonra paylaşmış listeyi :)
Dün gece tabloyla biraz kafayı bozmuşsun evetahahhahahah
Senin kilonda 100 gram eksi bile super ortim
Ha tamam. Değilse gece sabah sürekli kontrol ediyorum paylaşan olmuş mu diye
Yaaa ortimi kirmisimMenü yazmayı bırak, ne menüme bakmış nede beğenmiş
Çok kırıldım
Cok iyu dusunmussun canim, hemen secip yazayim ki yapmak zorunda kalayimAynen deryacım yapalım biraz disiplin olsun kendimize göre birşey illaki vardır orada
Yaaa ortimi kirmisimuzuldum simdi bak.
Inan aksam ders calistim gunduz hic çalışamayinca aksama yuklendim buraya girdim aralarda girmedim degil ama Esrayla bugunun tablosuna falan ugrastik unuttum gitti menu falan
Bugun telefi ederim
Senin durumunda da olup sabit gelmek bütük başarı ortimGunaydin kizlar, haftasonu bebek gormeye misafirlerimiz vardi. Biraz yogun, yorucu gecti. Ama farkli insan gormek iyi geldi
Ben bugun sabitim.Cherry Mom yarimuhendis
Sabitim canim. Ama sabah kizim sutu emmeden baktim yani 100-200 eksi olabilirim. Bu hafta yeni bir karar aldim, haftaici karbonhidrati biraz az tutacagim. Haftasonu diyetisyenin yazdigi gubi devam. Cunku listeye uymama ragmen gitmiyor. Gerci diyetisyen ayda 1 kilo gider bu listeyle demisti. Ama o da beni motive etmiyir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?