- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #390.561
Kimse yok muuuuu aşk ollll aşkısııııUstume bir agirlik coktu anlik neden diye düşünürken yarin ins oldugu aklima geldi
Gec oldu zaten kimse de yok kendim yaziom kendim gülüyorumiyi geceler arkadaşlar
Helal olsun sanaDeneme bir ki üçNikinik canim 6-7 tamam 20 dk cardio 20 dk dance workout yaptim
Hepsini yapma challengei utopyaymis
Evet canim menuye 5-7 yazmaniz yeterli.mesajla sizi yormayim. Mesajla daha mi suprizli olurkiiiiCanim bittiginde de mesajla dk falan atmiyorum direkt atiyorum 5-7 tamam diyoruz di mi az once bitti sporum ama dansi mesela 20 dk yaptim vs yazmiyorum sana di mi asgarisini yaptigim icin
Fazla mi gaddarim ne iyiki kaptanimiz sensinHayır canım sadece 1 ini yapmak yeterli 2.si ekstra birşey dileyen yapacak onu yapamayan yetiştirmeyen olursa onakoyma yani
Mesajlar gelmeye basladiHa tmm herkes dönünce noli dedimhahahaja çok tatlısınız herkes bir numara kaptı kendine şunu yapıyorum niki diyor
Tuh canim ya ders calisiyordum yetişemedim iyi gecelerUstume bir agirlik coktu anlik neden diye düşünürken yarin ins oldugu aklima geldi
Gec oldu zaten kimse de yok kendim yaziom kendim gülüyorumiyi geceler arkadaşlar
HelloooLadies hello nasılsınız? :)
ben yine kaçak modunda
listedeazaydidem ’i gördümm selam vermesem olmazdı, naber Didemcim? Nasılsın nasıl gidiyor?
Cherry Mom sen de nick değiştirmişsin E büyümüş
Bir sen bir ben varız galiba Nikinik :) tanışalım bari:)Hellooo
Bence gerek yok canım :) Challenge dan biliyorsun mesajla dönmek zor geliyor takımaEvet canim menuye 5-7 yazmaniz yeterli.mesajla sizi yormayim. Mesajla daha mi suprizli olurkiiiiCherry Mom Cherry Mom kaptanim
Ay sözümü geri aldım kaptan yardımcısıymışsın yahu bir süre geçmiş herhaldeBir sen bir ben varız galiba Nikinik :) tanışalım bari:)
ben eski kaptanlardan mor ördek. Eskiden daha sık gelirdim ama artık zaman kavramımı yitirdim:) İş güç çocuk ev derken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. Yeni mi katıldın takıma? :)
Ayy kaptanım görmedimm çok pardonLadies hello nasılsınız? :)
ben yine kaçak modunda
listedeazaydidem ’i gördümm selam vermesem olmazdı, naber Didemcim? Nasılsın nasıl gidiyor?
Cherry Mom sen de nick değiştirmişsin E büyümüş
HosgeldinBir sen bir ben varız galiba Nikinik :) tanışalım bari:)
ben eski kaptanlardan mor ördek. Eskiden daha sık gelirdim ama artık zaman kavramımı yitirdim:) İş güç çocuk ev derken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. Yeni mi katıldın takıma? :)
Ahahah dur durak bilmiyorsun aynenFazla mi gaddarim ne iyiki kaptanimiz sensin
Ayy kaptanım görmedimm çok pardon
E mi büyümüşhey maşallah hiç birşey kaçmıyor hoşgeldin kaptanım yaaaa
İyi iyi ne güzel gitmiş 2 ayda 10 kilo helal sana vallahiHosgeldinpek yeni sayilmam pek de eski sayilmam 2 ay oldu geleli 10 kilo gitti kaptan yardimcisiyim oyle cirpiniyoruz kilo vermek icin
10 daha var yolu yariladim ama kalan kilolar ebedi varlardi sankiİyi iyi ne güzel gitmiş 2 ayda 10 kilo helal sana vallahi
Hedefe ne kadar var?:)
Didem’i listede gördüm hemen yapıştırdım selamı bakalım görecek mi :)
Süper yahu yolu yarıladıysan daha ne olsun gerisi de gelir elbet:) ne yapıyorsan aynen devam. Sonlara doğru zor gidebilir kilolar arada şaşırtırsın bünyeyi verirsin onları da10 daha var yolu yariladim ama kalan kilolar ebedi varlardi sankibi ara yine gaza gelip 73e inmistim ama genel itibariyle cok uzun suredir 77-81 arasiydim.
Ay kaptanım görüşülecek hâl mi bıraktılarDidem’i listede gördüm hemen yapıştırdım selamı bakalım görecek mi :)
balpamuk Esraaa sen ne yapıyorsun yahu dip dibeyiz ama görüşemiyoruz nalet pandemi
emniscim iyiyim bu arada sen nasılsın nasıl gidiyor?
SPOR NO SPOR İÇERİK 1 GÜNLÜK 10.000 ADIM VE ÜSTÜ 2 LESLİE 2 MİLE VE ÜSTÜ 3 BİSİKLET/ ELİPTİK/ KOŞU BANDI MİN 45 DK 4 PİLATES / YOGA 30 DK 5 1000 ZIPLAMA VE ÜSTÜ 6 20 DAKİKA CARDİO 7 DANS WORKOUT MİN 15 DK
- ARKADAŞLAR PROGRAMIMIZ PAZARTESİ - ÇARŞAMBA ZORUNLU / CUMARTESİ SERBEST KATILIMLI OLARAK BAŞLAYACAKTIR
- TÜM TAKIM ÜYELERİMİZ GÜN BAŞINDA YAPACAĞI SPORU NUMARASI İLE
Nikinik E ÖZEL MSJ YOLUYLA BİLDİRECEKLER ( 1 NO YAPACAĞIM YADA 1+6 YAPACAĞIM GİBİ ) - GÜN SONUNDA ( SADECE PROGRAM GÜNLERİ İÇİN GEÇERLİ ) 1 NO YAPILDI YAZABİLİR VEYA 10.000 YAPILDI YAZABİLİR..
- NİKİNİK ERTESİ GÜN BİZE BUNU LİSTESİ İLE RAPORLAYACAK..
- GELELİM BU İŞİN ÖDÜLÜNE:) PROGRAMA UYAN ÜYE YAPTIĞI SPORUN PUANINA EK +HEDİYE 100 PUAN ALACAK İLAVE SPOR ALIRSA +50 PUAN DAHA ALACAK :)
@_Reyyan
- EEE BİRDE CEZASI OLACAK TABİİ :)) PROGRAMA TÜM ÜST LİSTENİN PAZARTESİ VE ÇARŞAMBA GÜNÜ UYMASI ZORUNLUDUR KATILIM GÖSTERMEYEN VEYA NUMARA İLETİP GÜN SONUNDA SPORUNU YAPMAYAN ARKADAŞIMIZ O HAFTAKİ CUMA EN AZ %1 EKSİ YAPMAK ZORUNDADIR
Namaria
Nikinik
@belmayne
@hawar
@nnurc
@yarimuhendis
@Zeze34
@asilr
@Tempus
@Suskunhanim
balpamuk
@DeryaOnDiet
azaydidem
@birsevgi
@thequeensgambit
@Pain Killer
@Amor-a
@muhursuzpusula
@miraysu_
@gamzem23
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?