Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Deneme bir ki üç Nikinik canim 6-7 tamam 20 dk cardio 20 dk dance workout yaptim
Hepsini yapma challengei utopyaymis
Helal olsun sana hepsini yaomak icin bos gun olmasi lazim sabahtan baslayavaksin ancak oyle.hepsini yapinca lafadan 1. Madde cikar zaten
Canim bittiginde de mesajla dk falan atmiyorum direkt atiyorum 5-7 tamam diyoruz di mi az once bitti sporum ama dansi mesela 20 dk yaptim vs yazmiyorum sana di mi asgarisini yaptigim icin
Evet canim menuye 5-7 yazmaniz yeterli.mesajla sizi yormayim. Mesajla daha mi suprizli olurkiiii Cherry Mom kaptanim
Hayır canım sadece 1 ini yapmak yeterli 2.si ekstra birşey dileyen yapacak onu yapamayan yetiştirmeyen olursa ona koyma yani
Fazla mi gaddarim ne iyiki kaptanimiz sensin
Ha tmm herkes dönünce noli dedim hahahaja çok tatlısınız herkes bir numara kaptı kendine şunu yapıyorum niki diyor
Mesajlar gelmeye basladi takimin istedigi buymus challenge la vakit kaybetmisiz
Ustume bir agirlik coktu anlik neden diye düşünürken yarin ins oldugu aklima geldi
Gec oldu zaten kimse de yok kendim yaziom kendim gülüyorum iyi geceler arkadaşlar
Tuh canim ya ders calisiyordum yetişemedim iyi geceler
Hellooo

Ay sözümü geri aldım kaptan yardımcısıymışsın yahu bir süre geçmiş herhalde

yav ben kimseleri tanımayınca böyle potlar kırıyorum kusuruma bakmayınız:)

Ayy kaptanım görmedimm çok pardon
E mi büyümüş hey maşallah hiç birşey kaçmıyor hoşgeldin kaptanım yaaaa

Hosgeldin pek yeni sayilmam pek de eski sayilmam 2 ay oldu geleli 10 kilo gitti kaptan yardimcisiyim oyle cirpiniyoruz kilo vermek icin

Ay sözümü geri aldım kaptan yardımcısıymışsın yahu bir süre geçmiş herhalde

yav ben kimseleri tanımayınca böyle potlar kırıyorum kusuruma bakmayınız:)
Kaptanım şuan eskilerdenn yani senin tayfandan azaydidem ve balpamuk var nasılsın ??

İyi iyi ne güzel gitmiş 2 ayda 10 kilo helal sana vallahi
Hedefe ne kadar var?:)
10 daha var yolu yariladim ama kalan kilolar ebedi varlardi sanki bi ara yine gaza gelip 73e inmistim ama genel itibariyle cok uzun suredir 77-81 arasiydim.

Kaptanım şuan eskilerdenn yani senin tayfandan azaydidem ve balpamuk var nasılsın ??
Didem’i listede gördüm hemen yapıştırdım selamı bakalım görecek mi :)
balpamuk Esraaa sen ne yapıyorsun yahu dip dibeyiz ama görüşemiyoruz nalet pandemi

emniscim iyiyim bu arada sen nasılsın nasıl gidiyor?

10 daha var yolu yariladim ama kalan kilolar ebedi varlardi sanki bi ara yine gaza gelip 73e inmistim ama genel itibariyle cok uzun suredir 77-81 arasiydim.
Süper yahu yolu yarıladıysan daha ne olsun gerisi de gelir elbet:) ne yapıyorsan aynen devam. Sonlara doğru zor gidebilir kilolar arada şaşırtırsın bünyeyi verirsin onları da

Ay kaptanım görüşülecek hâl mi bıraktılar herkesler evde valla pamukta listede ama takımın zaruri görevlerini yapıp kaçıyor pek yoğun hatun :))
Bende çocukla devamlı evdeyimmn iyice beni kemirir moddaaa Ankara'da 2 güne bir kar yağıyor devamlı bahçedeyiz yinede onu tatmin edemiyoruz tabi kış olunca zor oluyor pandemi olunca *10 zor oluyormuş

morordek kaptanım yeni spor planımız nasıl ? Yarın başlıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…