Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanim Cherry Mom simdi mesela ben 1 ve 2 yi aldim diyelim birini yaptim birini yapamadim yapmamis mi sayiliyorum

Bir de arkadaslar mesaj atarken 1-2gibi numara da belirtirseniz not almam daha kolay olur. Simdiden tesekkur ederim

Canim isim yazmasa bile zuber bari gorsem derim burcucumun listesi super canjm menulerin eskisi gibi guzel gayet
Canim cok guzel menu aksamdan sonraki ara dünku kuruyemisten miktar olarak cok daha uygun boyle devam

Kaptanim Cherry Mom simdi mesela ben 1 ve 2 yi aldim diyelim birini yaptim birini yapamadim yapmamis mi sayiliyorum

Bir de arkadaslar mesaj atarken 1-2gibi numara da belirtirseniz not almam daha kolay olur. Simdiden tesekkur ederim
Canim bittiginde de mesajla dk falan atmiyorum direkt atiyorum 5-7 tamam diyoruz di mi az once bitti sporum ama dansi mesela 20 dk yaptim vs yazmiyorum sana di mi asgarisini yaptigim icin

Kızlar siz şimdiden söylüyorsunuz faln nikiye deneme yapıyorsunuz herhalde Pazartesi Çarşamba günlerinde yapacağız onun dışında dileyen nikiye hiç yazmadan tabiki programdaki sporları yapabilir :)
Canim ben acemilik gitsin diye deneme yapiyorum bugun

Hayır canım sadece 1 ini yapmak yeterli 2.si ekstra birşey dileyen yapacak onu yapamayan yetiştirmeyen olursa ona koyma yani

Spor yapan afallamaz prosedürleri aşarız
ben boyle herseye bi gazla baslarim sonra o heves gecer hayatimin ozeti saka bi yana spor icin degil genel dedim yoksa listedeki tum sporlari yapma istegi bi an geldi gitti
Hevesla basladigim her seyin sonu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…