- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #390.541
Hoşbuldum kuzum
Şükür iyiyim canım bıraktığın gibiyizHoşbuldum kuzumnasılsın nasıl gidiyor?
Bugum ben de basladimBugün ilk kez sirkeli suyla başladım güne, çok alakasız şekilde canım elma çekti onu yedim ve doydum. İnanılır gibi değil
Ben de bomba gibiyim canımŞükür iyiyim canım bıraktığın gibiyiz
Sen nasılsın umarım her şey yolundadır
Canim isim yazmasa bile zuber bari gorsem derim burcucumun listesi
Canim cok guzel menu aksamdan sonraki ara dünku kuruyemisten miktar olarak cok daha uygun boyle devam31 Ocak pazar
Sabah 10:30
1 yumurta, 2 dilim çavdar
Tulum peyniri
Zeytin maydanoz
Ara
1 ayva
1 elma
akşam 17:00
1 küçük karnıyarık
2 çatal sade makarna
1 bardak ayran
3 közlenmiş biber
ara 1 avuç (ceviz badem fıstık duy ve kuru üzün karışımı) hepsi çiğ ve 2-3 tane
Yarım avuç beyaz leblebi
3 lt su
Spor yok ama 10.000 adımı tamamladım
Cherry Mom @_Reyyan Namaria
Canim bittiginde de mesajla dk falan atmiyorum direkt atiyorum 5-7 tamam diyoruz di mi az once bitti sporum ama dansi mesela 20 dk yaptim vs yazmiyorum sana di mi asgarisini yaptigim icinKaptanimCherry Mom simdi mesela ben 1 ve 2 yi aldim diyelim birini yaptim birini yapamadim yapmamis mi sayiliyorum
Bir de arkadaslar mesaj atarken 1-2gibi numara da belirtirseniz not almam daha kolay olur. Simdiden tesekkur ederim
Çok sevindim enerjini buradan hissettimBen de bomba gibiyim canım
Evet menüde yazman yeterli canımCanim bittiginde de mesajla dk falan atmiyorum direkt atiyorum 5-7 tamam diyoruz di mi az once bitti sporum ama dansi mesela 20 dk yaptim vs yazmiyorum sana di mi asgarisini yaptigim icin
Canim ben acemilik gitsin diye deneme yapiyorum bugunKızlar siz şimdiden söylüyorsunuz faln nikiye deneme yapıyorsunuz herhalde Pazartesi Çarşamba günlerinde yapacağızonun dışında dileyen nikiye hiç yazmadan tabiki programdaki sporları yapabilir :)
Hayır canım sadece 1 ini yapmak yeterli 2.si ekstra birşey dileyen yapacak onu yapamayan yetiştirmeyen olursa onaKaptanimCherry Mom simdi mesela ben 1 ve 2 yi aldim diyelim birini yaptim birini yapamadim yapmamis mi sayiliyorum
Bir de arkadaslar mesaj atarken 1-2gibi numara da belirtirseniz not almam daha kolay olur. Simdiden tesekkur ederim
Ha tmm herkes dönünce noli dedimCanim ben acemilik gitsin diye deneme yapiyorum bugun
Tamam canim yarin başlıyor ya afallamiyim dedim
Spor yapan afallamazTamam canim yarin başlıyor ya afallamiyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?