Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Senin durumunda da olup sabit gelmek bütük başarı ortim
Benim verecrk cook kilom var ortim. Ama kararliyim bu hafta en az 800 gr hedefliyirum. Cumaya kadar yulaf kepegi ve meyve haric karbonhidrat almiycam. Cunku motive olamiyirum sonra. Cok yavas gidiyor gatta gitmiyor

Benim verecrk cook kilom var ortim. Ama kararliyim bu hafta en az 800 gr hedefliyirum. Cumaya kadar yulaf kepegi ve meyve haric karbonhidrat almiycam. Cunku motive olamiyirum sonra. Cok yavas gidiyor gatta gitmiyor
Diyetisyeninle konuşsan aslında emziriyorsun diye öyle bi menü vermiş ama biraz daha kısabilir bence tabi o daha iyi bilir işinin uzmanı ama diyetisyenin dediğinden de çıkardan kas kaybetme ihtimalin yüksek valla ne diyeceğimi şaştıö ortim

Gecen cuma yazdim canim, kilo vermek icin en az bebek 6 aylik olana kadar bekle filan diyor. Ama dedi yani cok kilo vermek istersen karbonhidrati azaltabilirsin diye.

Bence gayet güzel bir menü sadece su az olmuş
Spor süper zaten
hawar orticim normalde aksam meyve yemiyorum ama usume devam ediyor bugun de kuru kayısı attım agzima menüde gorunce sasirma insallah bu sorun biter bikac gune surekli usume ve tatli istegi
Canım bence çerez fazla değil ama senin listenin dışındaysa

Günaydın arkadaşlar mutlu günler
Cuma 82.5
Pazartesi 82.7
Arti +0.2
hawar Cherry Mom

Cumaya eksiye gececegim insallah
Sen halledersin canım

Hoşbulduk Aysuncum he kız annem bir yandan pişirdi ben bir yandan dışardan aldım filan
Geçen hafta mı döndün cnm yine biz uslu kızlarız bak dönmeyenler var hala
Aynen öyle giden gelmedi pain sen beniz dönen geçen hafta geldim ben,başladığımızi bitirelim şekerim
Güzel Nikinik im bana 1-7 yazar mısın

Cherry Mom artışı olmaz inşallah tabaklar diyet açısından yenwbilecek hiçbir şeyi barindirmiyor ne yazık ki sporla dengelemeye çalışıyorum inşallah.Dun 2000 zıpladim bugün de bı o kadar niyetim var misafir trafiğine bağlı olarak aşağı yukarı değişir ama elimden geleni yapacağım biliyorsun beni

Hedefim 67.5

valla diş ağrısından ölüyorum o yüzden yazamadım canım Cherry Mom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…