- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #390.641
Benim verecrk cook kilom var ortim. Ama kararliyim bu hafta en az 800 gr hedefliyirum. Cumaya kadar yulaf kepegi ve meyve haric karbonhidrat almiycam. Cunku motive olamiyirum sonra. Cok yavas gidiyor gatta gitmiyorSenin durumunda da olup sabit gelmek bütük başarı ortim
Diyetisyeninle konuşsan aslında emziriyorsun diye öyle bi menü vermiş ama biraz daha kısabilir bence tabi o daha iyi bilir işinin uzmanı ama diyetisyenin dediğinden de çıkardan kas kaybetme ihtimalin yüksek valla ne diyeceğimi şaştıö ortimBenim verecrk cook kilom var ortim. Ama kararliyim bu hafta en az 800 gr hedefliyirum. Cumaya kadar yulaf kepegi ve meyve haric karbonhidrat almiycam. Cunku motive olamiyirum sonra. Cok yavas gidiyor gatta gitmiyor
Selaam
Limonlu ılık su
Omlet, yarım kk peynir, zeytin,1 tk bal,2 dl beyaz ekmek
1 kase Süt ile Yulaf lapası ( süt reçelli elmalı )
3 yk bezelye, 2 yk bulgur pilavı ( çocuklar kalan)
19:00 : karnabahar graten (kasarsiz), kırmızı lahana yogurtlamasi
Su:1 lt
Spor:15 dk zumba ( 45 p )
Cherry Mom @_Reyyan Nikinik muhursuzpusula
Gecen cuma yazdim canim, kilo vermek icin en az bebek 6 aylik olana kadar bekle filan diyor. Ama dedi yani cok kilo vermek istersen karbonhidrati azaltabilirsin diye.Diyetisyeninle konuşsan aslında emziriyorsun diye öyle bi menü vermiş ama biraz daha kısabilir bence tabi o daha iyi bilir işinin uzmanı ama diyetisyenin dediğinden de çıkardan kas kaybetme ihtimalin yüksek valla ne diyeceğimi şaştıö ortim
Bence gayet güzel bir menü sadece su az olmuş31 Ocak
10.00
3 kayisi 2 ceviz
5 zeytin yesillik
17.00
1 elma 1cb soya sutu 3 ceviz
19.00
6yk kereviz yemegi 1 galeta
3 kayisi 1 avuc ceviz findik badem karisimi
Su 1.5 lt daha icerim
Spor
20 dk voleybol 20 p. diyim
30 dk masa tenisi 45 p.
20 dk dance workout 60 p.
20 dk cardio workout yerde ayakta 100 p.
225 p topl.
hawar Cherry Mom @_Reyyan
Canım bence çerez fazla değil ama senin listenin dışındaysahawar orticim normalde aksam meyve yemiyorum ama usume devam ediyor bugun de kuru kayısı attım agzima menüde gorunce sasirma insallah bu sorun biter bikac gune surekli usume ve tatli istegi
Sen halledersin canımGünaydın arkadaşlar mutlu günler
Cuma 82.5
Pazartesi 82.7
Arti +0.2
hawar Cherry Mom
Cumaya eksiye gececegim insallah
Aynen öyle giden gelmedi pain sen beniz dönen geçen hafta geldim ben,başladığımızi bitirelim şekerimHoşbulduk Aysuncumhe kız annem bir yandan pişirdi ben bir yandan dışardan aldım filan
Geçen hafta mı döndün cnm yine biz uslu kızlarız bak dönmeyenler var hala
GüzelSPORUNU SEC
SPOR NO SPOR İÇERİK 1 GÜNLÜK 10.000 ADIM VE ÜSTÜ 2 LESLİE 2 MİLE VE ÜSTÜ 3 BİSİKLET/ ELİPTİK/ KOŞU BANDI MİN 45 DK 4 PİLATES 30 DK 5 1000 ZIPLAMA VE ÜSTÜ 6 20 DAKİKA CARDİO 7 DANS WORKOUT MİN 15 DK
Haydi kizlarr mesajlari bekliyorum
Tamam canim yaziyorum bir dahakine mesaj atalim burda arada kaynayabilirAynen öyle giden gelmedi pain sen beniz dönen geçen hafta geldim ben,başladığımızi bitirelim şekerim
GüzelNikinik im bana 1-7 yazar mısın
Yuruyus yapmis oldunsabah saba şantiyeye gittim bi iş için yürüyerek dondum geldim şimdi :)
Naaadaaarrr da uyumluyumBen de ortimle ayni +200
Hedefim 67.5Ahhh tempusummm sende olmasan
Kaptan yardımcısı bilerek menü yazmıyor
G gamzem23 yeniden aldık listelere ama alt listede olsa kötü örnek olmaması için bu listedeçarpı görmek istemiyoruz canım hastalık vs yok ise devam et yada edemeyecek sende tamamen çıkaralım listeden
Günaydın kaptanım
Günaydın canım halledersin çok fazla bir artı değil
Bugün bunların üstüne eklenmeyecek değil mi kuzum
Artık dünkü menüyü göremediğimizden sebebini bilemiyoruz
Başlar ve cumaya kadar ödemi gider inşallah canım
Tmm cnm hedef listesini bugün yapacağım cuma için hedefin nedir
Tebrikler canım aynen
Aynen bitirelim aşkısımAynen öyle giden gelmedi pain sen beniz dönen geçen hafta geldim ben,başladığımızi bitirelim şekerim
GüzelNikinik im bana 1-7 yazar mısın
valla diş ağrısından ölüyorum o yüzden yazamadım canımAhhh tempusummm sende olmasan
Kaptan yardımcısı bilerek menü yazmıyor
G gamzem23 yeniden aldık listelere ama alt listede olsa kötü örnek olmaması için bu listedeçarpı görmek istemiyoruz canım hastalık vs yok ise devam et yada edemeyecek sende tamamen çıkaralım listeden
Günaydın kaptanım
Günaydın canım halledersin çok fazla bir artı değil
Bugün bunların üstüne eklenmeyecek değil mi kuzum
Artık dünkü menüyü göremediğimizden sebebini bilemiyoruz
Başlar ve cumaya kadar ödemi gider inşallah canım
Tmm cnm hedef listesini bugün yapacağım cuma için hedefin nedir
Tebrikler canım aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?