- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #390.661
22 - 28 OCAK SPOR TABLOSU
BİREYSELDE 1. MİZ 3160 PUAN İLETempus
YES FİT KIZLARI 9074 PUAN YAPARKEN NO KİLO KIZLARI 3574 PUAN YAPMIŞ(kızlar salı çarşamba ben mi eksik girdim siz mi spor yapmadınız ne oldu böyle cidden ???
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Nikinik 59 200 42yarimuhendis 160 300 125 155 36 45Monica_ 30 28 57 22 50 56@thequeensgambit 53@Zeze34 93 80 320balpamuk 90 187 90A asilr 40 100 40Pain Killer 180 90 32 60 45@DeryaOnDiet 30 113 51 40@Ceylansnn M miraysu_ 45 80 120G gamzem23 9 221YES FİT Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cherry Mom 269 186 60 72 60
Kaptanım çok güzel olmuş liste ellerine sağlık. Benim bu hafta hızlı bir giriş yapmam lazım
SPORUNU SEÇ
SPOR NO SPOR İÇERİK 1 GÜNLÜK 10.000 ADIM VE ÜSTÜ 2 LESLİE 2 MİLE VE ÜSTÜ 3 BİSİKLET/ ELİPTİK/ KOŞU BANDI MİN 45 DK 4 PİLATES 30 DK 5 1000 ZIPLAMA VE ÜSTÜ 6 20 DAKİKA CARDİO 7 DANS WORKOUT MİN 15 DK
- ARKADAŞLAR PROGRAMIMIZ PAZARTESİ - ÇARŞAMBA ZORUNLU / CUMARTESİ SERBEST KATILIMLI OLARAK BAŞLAYACAKTIR
- TÜM TAKIM ÜYELERİMİZ GÜN BAŞINDA YAPACAĞI SPORU NUMARASI İLE
Nikinik E ÖZEL MSJ YOLUYLA BİLDİRECEKLER ( 1 NO YAPACAĞIM YADA 1+6 YAPACAĞIM GİBİ ) - GÜN SONUNDA ( SADECE PROGRAM GÜNLERİ İÇİN GEÇERLİ ) 1 NO YAPILDI YAZABİLİR VEYA 10.000 YAPILDI YAZABİLİR..
- NİKİNİK ERTESİ GÜN BİZE BUNU LİSTESİ İLE RAPORLAYACAK..
- GELELİM BU İŞİN ÖDÜLÜNE:) PROGRAMA UYAN ÜYE YAPTIĞI SPORUN PUANINA EK +HEDİYE 100 PUAN ALACAK İLAVE SPOR ALIRSA +50 PUAN DAHA ALACAK :)
@_Reyyan
- EEE BİRDE CEZASI OLACAK TABİİ :)) PROGRAMA TÜM ÜST LİSTENİN PAZARTESİ VE ÇARŞAMBA GÜNÜ UYMASI ZORUNLUDUR KATILIM GÖSTERMEYEN VEYA NUMARA İLETİP GÜN SONUNDA SPORUNU YAPMAYAN ARKADAŞIMIZ O HAFTAKİ CUMA EN AZ %1 EKSİ YAPMAK ZORUNDADIR
Namaria
Nikinik
belmayne
hawar
Monica_
yarimuhendis
@Zeze34
A asilr
Tempus
S Suskunhanim
balpamuk
@DeryaOnDiet
azaydidem
birsevgi
@thequeensgambit
Pain Killer
Amor-a
@muhursuzpusula
M miraysu_
G gamzem23
Ay çok güldüm ya. Tambur nedir allasen.Bana gecenlerde kpss soru bankasi onerisi soran oldu atanali 6 sene olmus
Bi de camasir makinasi tamburu ile ilgili bisey sormustu biri
Hoş geldin kuzum.Ben de bomba gibiyim canım
Canım adet yaklaşınca da çok üşürüm ben. Ondan olabilir mi acabahawar orticim normalde aksam meyve yemiyorum ama usume devam ediyor bugun de kuru kayısı attım agzima menüde gorunce sasirma insallah bu sorun biter bikac gune surekli usume ve tatli istegi
Günaydın arkadaşlar mutlu günler
Cuma 82.5
Pazartesi 82.7
Arti +0.2
hawar Cherry Mom
Cumaya eksiye gececegim insallah
Kızlar fazla bir artımız yok. Cuma günü güzel sonuçlar olur benceHerkese günaydın
Cuma: 88,5
Bugün: 88,25
Fark : 0,25
Reglim yaklaştı umarım eskiye dönerim hemen
Eksiyle başlamak çok güzel canım.
Ben de ortimle ayni +200
Bu hafta artıları göndermek için asılıyoruz kızlar
Güzel canım. Eksiye dönmüşsün.Günaaaydiin güzel kizçeler
Ben ne zaman geldim hatırlamıyorum galiba çarşambaydi 67.7 idim sonra regl 68.5 dü cuma -- bugün 68.0 üm buçuk gitti şükür
@muhursuzpusula orticim 0.25 Gr gayet iyi üzerine bı 500 -600 ekleriz
Amin canım. İnşallahbelmayne Allah kavustursun canim
Amin canımbelmayne ah ah canım Allah kavuştursun gerçekten çok zor bi durum. Ben de yaşadım biliyorum ablamdan yeğenlerimden ayrılınca dönüşte yol boyunca ağlarım
Ekmek nerde yuva nerde biz orda nasıl doğup ölmek dünyanın kanunuysa bu da o kadar kalıplaşmış bi durum oldu artık. Herkesin yaşayacağı bi durum Allaj daha kötü ayrılmalardan korusunAmin canım. İnşallah
Amin canım
Şu an ben de sürekli ağlak moddayım
Sağlıklı sıhhatli olalım da kavuşuruz inşallah diyorum
Allah kavustursun canım.çok iyi anlıyorum seni. Biz de aylarca kavuşmayı bekliuoruz sonra ayrılık mahzunluğuSelam kızlar.
Misafirlerimi uğurladım biraz önce. Çok üzgünümAllah başka dert keder vermesin diye kendimi teselli ediyorum ama birkaç gün böyle üzgün gezerim artık.
Bu arada Yeme uykusuzluk hepsi karıştı birbirine. Buraya başladığımdan beri dün ilk defa menü yazmayı da unuttum ama yazılacak da hali yoktu menümünbugün de regl olurum sanırım. Sabah fena artı gördüm tartıda. Artık cumaya kadar detoks falan yapıp en azından sabit gelmeye odaklandım.
Orticiğimi de ihmal ettim
A asilr bugünden itibaren bomba gibiyim inşallah
Biraz moralsiz bir bomba ama idare edeceğim artık
Kaptanım çok güzel olmuş liste ellerine sağlık. Benim bu hafta hızlı bir giriş yapmam lazım
Ay çok güldüm ya. Tambur nedir allasen.
Hoş geldin kuzum.
Canım adet yaklaşınca da çok üşürüm ben. Ondan olabilir mi acaba
Kızlar fazla bir artımız yok. Cuma günü güzel sonuçlar olur bence
Güzel canım. Eksiye dönmüşsün.
Sen de mi gurbettesinSelam kızlar.
Misafirlerimi uğurladım biraz önce. Çok üzgünümAllah başka dert keder vermesin diye kendimi teselli ediyorum ama birkaç gün böyle üzgün gezerim artık.
Bu arada Yeme uykusuzluk hepsi karıştı birbirine. Buraya başladığımdan beri dün ilk defa menü yazmayı da unuttum ama yazılacak da hali yoktu menümünbugün de regl olurum sanırım. Sabah fena artı gördüm tartıda. Artık cumaya kadar detoks falan yapıp en azından sabit gelmeye odaklandım.
Orticiğimi de ihmal ettim
A asilr bugünden itibaren bomba gibiyim inşallah
Biraz moralsiz bir bomba ama idare edeceğim artık
Ay çok güldüm ya. Tambur nedir allasen.
Hoş geldin kuzum.
Canım adet yaklaşınca da çok üşürüm ben. Ondan olabilir mi acaba
Kızlar fazla bir artımız yok. Cuma günü güzel sonuçlar olur bence
Güzel canım. Eksiye dönmüşsün.
Ortim insallah ben detoksa basladim biraz acimNaaadaaarrr da uyumluyumcuma bunu eksi olarak devam ettirir inşallah
SPOR NO SPOR İÇERİK 1 GÜNLÜK 10.000 ADIM VE ÜSTÜ 2 LESLİE 2 MİLE VE ÜSTÜ 3 BİSİKLET/ ELİPTİK/ KOŞU BANDI MİN 45 DK 4 PİLATES 30 DK 5 1000 ZIPLAMA VE ÜSTÜ 6 20 DAKİKA CARDİO 7 DANS WORKOUT MİN 15 DK
- ARKADAŞLAR PROGRAMIMIZ PAZARTESİ - ÇARŞAMBA ZORUNLU / CUMARTESİ SERBEST KATILIMLI OLARAK BAŞLAYACAKTIR
- TÜM TAKIM ÜYELERİMİZ GÜN BAŞINDA YAPACAĞI SPORU NUMARASI İLE
Nikinik E ÖZEL MSJ YOLUYLA BİLDİRECEKLER ( 1 NO YAPACAĞIM YADA 1+6 YAPACAĞIM GİBİ ) - GÜN SONUNDA ( SADECE PROGRAM GÜNLERİ İÇİN GEÇERLİ ) 1 NO YAPILDI YAZABİLİR VEYA 10.000 YAPILDI YAZABİLİR..
- NİKİNİK ERTESİ GÜN BİZE BUNU LİSTESİ İLE RAPORLAYACAK..
- GELELİM BU İŞİN ÖDÜLÜNE:) PROGRAMA UYAN ÜYE YAPTIĞI SPORUN PUANINA EK +HEDİYE 100 PUAN ALACAK İLAVE SPOR ALIRSA +50 PUAN DAHA ALACAK :)
@_Reyyan
- EEE BİRDE CEZASI OLACAK TABİİ :)) PROGRAMA TÜM ÜST LİSTENİN PAZARTESİ VE ÇARŞAMBA GÜNÜ UYMASI ZORUNLUDUR KATILIM GÖSTERMEYEN VEYA NUMARA İLETİP GÜN SONUNDA SPORUNU YAPMAYAN ARKADAŞIMIZ O HAFTAKİ CUMA EN AZ %1 EKSİ YAPMAK ZORUNDADIR
Namaria
Nikinik
belmayne
hawar
Monica_
yarimuhendis
@Zeze34
A asilr
Tempus
S Suskunhanim
balpamuk
@DeryaOnDiet
azaydidem
birsevgi
@thequeensgambit
Pain Killer
Amor-a
@muhursuzpusula
M miraysu_
G gamzem23
Canim haftaici dikkat edelim beraberce gider cumaya insallah
İnsallah canim inelim eksilere cumaya kadar bugun de oglen toplantida olunca baya da gec ciktik meyve cubuk falan yedim hani meyve var menumde de ne biliyim dengesiz oldu toparlariz inşallahBence gayet güzel bir menü sadece su az olmuş
Spor süper zaten
Canım bence çerez fazla değil ama senin listenin dışındaysa
Sen halledersin canım
Amin canım aminEkmek nerde yuva nerde biz orda nasıl doğup ölmek dünyanın kanunuysa bu da o kadar kalıplaşmış bi durum oldu artık. Herkesin yaşayacağı bi durum Allaj daha kötü ayrılmalardan korusun
Amin canımAllah kavustursun canım.çok iyi anlıyorum seni. Biz de aylarca kavuşmayı bekliuoruz sonra ayrılık mahzunluğu
Aslında çok uzak şehirlerde değiliz canım. Bi ablam iş dolayısıyla baya uzağa gitti. Ama şu pandemide çok ayrı kaldık maalesef. Bitse de kurtulsakSen de mi gurbettesin
Amin canım inşallahbelmayne canım umarım en kısa zamanda tekrar bir araya gelirsiniz. Üzme kendini
Ne detoksu yapacaksın
Canim gecen ay kendiliginden olmustu ama bi daha ne zaman olur bilmiyorum aklima da geldi de umitlenmeyim dedim pcostan dolayiCanım adet yaklaşınca da çok üşürüm ben. Ondan olabilir mi acaba
Aysunum A harfinden mi burctan mi bilmiyorum biz niye boyleyizBurcum hoşgeldindöndük birbir ? sen de ben gibi buzdolabı ile bir mi yasadin
Ortiimtek öğün beslenmişin neredeyse dikkatli ol kuzum kriz sebebi olmasın
Almılaa bu A harfi etkisimi acep beni anlatmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?