Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya kızlar ben 14 ocakta dişe kanal tedavisi yaptırdım fakat ağrım hala geçmedi o ilk başlardaki ağrı gb olmasa da kulağımdan beyne giden damara kadar ağrı var dr sordum 10güne kadar normal diyor böyle bir durum yaşayan oldu mu aranız da daha önce de kanal tedavisi yaptırmıştım ama böyle bir durumla ilk defa karşılaşıyorum

Selam kızlar.
Misafirlerimi uğurladım biraz önce. Çok üzgünüm Allah başka dert keder vermesin diye kendimi teselli ediyorum ama birkaç gün böyle üzgün gezerim artık.
Bu arada Yeme uykusuzluk hepsi karıştı birbirine. Buraya başladığımdan beri dün ilk defa menü yazmayı da unuttum ama yazılacak da hali yoktu menümün bugün de regl olurum sanırım. Sabah fena artı gördüm tartıda. Artık cumaya kadar detoks falan yapıp en azından sabit gelmeye odaklandım.
Orticiğimi de ihmal ettim
A asilr bugünden itibaren bomba gibiyim inşallah
Biraz moralsiz bir bomba ama idare edeceğim artık
Kaptanım çok güzel olmuş liste ellerine sağlık. Benim bu hafta hızlı bir giriş yapmam lazım
Bana gecenlerde kpss soru bankasi onerisi soran oldu atanali 6 sene olmus
Bi de camasir makinasi tamburu ile ilgili bisey sormustu biri
Ay çok güldüm ya. Tambur nedir allasen.
Ben de bomba gibiyim canım
Hoş geldin kuzum.
hawar orticim normalde aksam meyve yemiyorum ama usume devam ediyor bugun de kuru kayısı attım agzima menüde gorunce sasirma insallah bu sorun biter bikac gune surekli usume ve tatli istegi
Canım adet yaklaşınca da çok üşürüm ben. Ondan olabilir mi acaba
Günaydın arkadaşlar mutlu günler
Cuma 82.5
Pazartesi 82.7
Arti +0.2
hawar Cherry Mom

Cumaya eksiye gececegim insallah

Al benden de o kadar
Cuma 58
Güncel 58.2
Cherry Mom Monica_

Herkese günaydın

Cuma: 88,5
Bugün: 88,25
Fark : 0,25

Reglim yaklaştı umarım eskiye dönerim hemen
Kızlar fazla bir artımız yok. Cuma günü güzel sonuçlar olur bence
Cuma 53.6
Pazartesi 53.5
Fark -100
3 gündür sabit geliyordum buna da şükür
@DeryaOnDiet Cherry Mom
Eksiyle başlamak çok güzel canım.
Ben de ortimle ayni +200

Günaydın kızlar
Cuma 68,9
Bu gün 69,4
Fark +500

yaktı beni çerezler
Cherry Mom Namaria
Bu hafta artıları göndermek için asılıyoruz kızlar
Güzel canım. Eksiye dönmüşsün.

belmayne ah ah canım Allah kavuştursun gerçekten çok zor bi durum. Ben de yaşadım biliyorum ablamdan yeğenlerimden ayrılınca dönüşte yol boyunca ağlarım

Amin canım. İnşallah

Amin canım
Şu an ben de sürekli ağlak moddayım
Sağlıklı sıhhatli olalım da kavuşuruz inşallah diyorum
Ekmek nerde yuva nerde biz orda nasıl doğup ölmek dünyanın kanunuysa bu da o kadar kalıplaşmış bi durum oldu artık. Herkesin yaşayacağı bi durum Allaj daha kötü ayrılmalardan korusun

Allah kavustursun canım.çok iyi anlıyorum seni. Biz de aylarca kavuşmayı bekliuoruz sonra ayrılık mahzunluğu

Sen de mi gurbettesin

belmayne
S Suskunhanim
balpamuk
Tempus
azaydidem
Amor-a
M miraysu_
Pain Killer
birsevgi

Bence gayet güzel bir menü sadece su az olmuş
Spor süper zaten

Canım bence çerez fazla değil ama senin listenin dışındaysa

Sen halledersin canım
İnsallah canim inelim eksilere cumaya kadar bugun de oglen toplantida olunca baya da gec ciktik meyve cubuk falan yedim hani meyve var menumde de ne biliyim dengesiz oldu toparlariz inşallah

Ekmek nerde yuva nerde biz orda nasıl doğup ölmek dünyanın kanunuysa bu da o kadar kalıplaşmış bi durum oldu artık. Herkesin yaşayacağı bi durum Allaj daha kötü ayrılmalardan korusun
Amin canım amin

Allah kavustursun canım.çok iyi anlıyorum seni. Biz de aylarca kavuşmayı bekliuoruz sonra ayrılık mahzunluğu
Amin canım Valla şu fani dünyada bu kadar hasretlik çok saçma geliyor bana
Ama işte ha deyince de göçüp gidemiyorsun.
Sen de mi gurbettesin
Aslında çok uzak şehirlerde değiliz canım. Bi ablam iş dolayısıyla baya uzağa gitti. Ama şu pandemide çok ayrı kaldık maalesef. Bitse de kurtulsak
belmayne canım umarım en kısa zamanda tekrar bir araya gelirsiniz. Üzme kendini
Ne detoksu yapacaksın
Amin canım inşallah
Sıvı detoksu düşünüyorum canım. Çorba ayran gibi. Geceleri oturduk. Otururken de ufak tefek bişiler atıştırsık. Adetle de birleşince ödem mödem hepsi toplaştı
Şöyle bir temizlik olsun inşallah

Burcum hoşgeldin döndük birbir ? sen de ben gibi buzdolabı ile bir mi yasadin

Ortiim tek öğün beslenmişin neredeyse dikkatli ol kuzum kriz sebebi olmasın

Almılaa bu A harfi etkisimi acep beni anlatmışsın
Aysunum A harfinden mi burctan mi bilmiyorum biz niye boyleyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…