- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #390.681
Ortim az kaldi yola devam, cook iyi gidiyorsunAllahım yarabbim ya annem yarın köye kahvaltıya gidelim diyor börek yapayım onu yapayım bunu yapayım yok bu mezun olmam yaklaştıkça hayatın bana oyunu oluyor resmen deliriciğim az kaldı yani
bunlar sporunu dönmeyenler mi canım ?
Canim aklima geldi ama balpamuk da aktif degil cok burcuya beni etiketle dedim en azindan ben hergun yorum yapiyorum onun menüsüneNamaria canım Z Zeze34 cuma günü ayrılacağı için balpamuk u acaba Hedef60kgolmak ile mi ortak yapsak ? olur mu ne dersin ? zeze anladığım kadarıyla pek iyi değil o o yüzden en azından ortaklık kısmını ondan alalım cuma günü sadece bildirim yapması kalsın..
selam canım yolcuların güle güle gitsin yine gelsinler inşallah üzülmeSelam kızlar.
Misafirlerimi uğurladım biraz önce. Çok üzgünümAllah başka dert keder vermesin diye kendimi teselli ediyorum ama birkaç gün böyle üzgün gezerim artık.
Bu arada Yeme uykusuzluk hepsi karıştı birbirine. Buraya başladığımdan beri dün ilk defa menü yazmayı da unuttum ama yazılacak da hali yoktu menümünbugün de regl olurum sanırım. Sabah fena artı gördüm tartıda. Artık cumaya kadar detoks falan yapıp en azından sabit gelmeye odaklandım.
Orticiğimi de ihmal ettim
[COLOR=#1f2e1f] A [/COLOR] asilr bugünden itibaren bomba gibiyim inşallah
Biraz moralsiz bir bomba ama idare edeceğim artık
vallahi üst listede olan herkesin paylaşım yapma zorunlulğu var hastalık vs durumları yoksa esra da eski üye bunu ona anlatmaya hiç gerek yok :)Canim aklima geldi ama balpamuk da aktif degil cok burcuya beni etiketle dedim en azindan ben hergun yorum yapiyorum onun menüsünebalpamuk gelsin mesajlara baksin oyle yapalim o zaman
Hoşbuldum tatlımHoş geldin kuzum.
Olur kaptancım ya da Almilacımla da devam ederimNamaria canım Z Zeze34 cuma günü ayrılacağı için balpamuk u acaba Hedef60kgolmak ile mi ortak yapsak ? olur mu ne dersin ? zeze anladığım kadarıyla pek iyi değil o o yüzden en azından ortaklık kısmını ondan alalım cuma günü sadece bildirim yapması kalsın..
Canim menun guzelmis aksamki kacamaklar olmasaymis spora zaten dencek bisey yok insallah bende yapicam bugun bseyler9.30
Zencefil-limon çay
11.30
1 portakal
13.40
1 büyük kase mercimek çorba
14:30
sütlü kahve
18.15
2 kaşık pilav
1kepçe kuru fasulye
Salata
20den sonra
Çayla birlikte 3 hurma ve 1 mini pop kek(yine o yediğim halde istediğim tadı alamadığım saçma anlardan biriydi )
su.1.5 litre
Spor: 70 dk eliptik
azaydidem
Nikinikkkk hemen ozelden yazicam sanaa
Evet malesefbunlar sporunu dönmeyenler mi canım ?
kızlar günlük yapacağınız sporu lütfen nikinike dönünüz
Bir kere oldu ya canım gerisi gelecektir allahın izniyleCanim gecen ay kendiliginden olmustu ama bi daha ne zaman olur bilmiyorum aklima da geldi de umitlenmeyim dedim pcostan dolayi
Canım kaptanım güzel dileklerine sağlıkselam canım yolcuların güle güle gitsin yine gelsinler inşallah üzülme
yeme ve uyku düzenin değişti üstüne birde regli gelince fena artı açıklanabilir bir durum 2 3 güne bence sabiti görür cumada az da olsa bir eksi yakalarsın inanıyorum
Ki ne ahhh artik biktım kilo al verden metabolizmam bile kafayi yediGünaydın hanımlar
Ayy ben sözde listeye baktım balpamuk’u nasıl göremedim ya:)
Ankara’nın tek özlemediğim yanı kar kış kıyameti emniscim, çok kolay gelsin. Çocukla sürekli evde olmak zaten zor bir şey valla herkes tam zamanlı çalışan gibi şu an:) Şu pandemi ne zaman bitecek cidden merak ediyorum, eski hayatlarımıza dönebilecek miyiz :/
Oo süper emniscim helal vallahi :))
Ahh Didem ahh neyse verirsin burda istikrarlı şekilde devam edersen :)
Ben de iyiyim, eskisi kadar giremiyorum. Aklıma gelince bakıyorum ama yazamadan çıkıyorum falan. Kilo olarak biraz aldım ama listeye dönme gibi bir niyetim yok henüz, bakalım zorunda kalmasam bari hiç dikkat edemiyorum evde
Herkes degil kaptanim ben +100Ayy herkes +200
Bence olur yaa kuzum.Yumurtlama olduysa say adetin ilk gününden,bi o kadar gün +2 ekleCanim gecen ay kendiliginden olmustu ama bi daha ne zaman olur bilmiyorum aklima da geldi de umitlenmeyim dedim pcostan dolayi
Canim cok alışkın degilim uzuun yillardir ilacsiz adet olmayincaBence olur yaa kuzum.Yumurtlama olduysa say adetin ilk gününden,bi o kadar gün +2 ekle
Canim sporunu gene kendin puanliyosun 120 dk leslie ise menude yaz 120 dk leslie 180 p. Vs ne yaptiysan bir de atiyorum o gun 1 ve 7 aldin ya 1 ve 7 yapildi diyosun spor puaninin yaninaYa kızlar, kaptanım ve niki
Sorularımla geldim
Şimdi diyelim ki ben 2 noyu seçtim. 20 dakikadan 120 dk ya ne kadar leslie yaparsam yapayım bir sayılıyor değil mi. Spor puanının üzerine +100 puan mı alıyoruz. Eğer öyleyse yaptığımız spor miktarını menüde mi yazıyoruz. Çünkü menüye sadece no yazalım denmiş. Aklımda deli sorular
Cherry Mom Nikinik
İnsallah canim benimBir kere oldu ya canım gerisi gelecektir allahın izniyleBelki hemen tam düzen olmaz ama bu güzel beslenmen ve sporun bütün hastalıklarına şifa olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?